Hidden

Новата слот машина Hidden, класирана от най-честните онлайн казина от Elk Studios, кани потребителите да пътуват до Древен Египет с двама ентусиазирани пътешественици – професор Тейлър и неговия племенник Бенджамин.

Видео слотът ще разкрие тайните на древните гробници, където смелите и отчаяни играчи ще намерят безплатни завъртания и специални бонус оферти. И ако предпочитате нещо по-модерно – безплатната игрална машина Route 777 няма да ви остави безразлични, също така ще ви даде незабравим брой бонуси и безплатни обрати, пълни с опасности и изненади, пътуващи по прашната магистрала 777.

И да играете нови слот машини 777 безплатно, без регистрация и SMS може да бъде по всяко време удобно за вас в игралната зала на Sloto.TOP!

Описание на предмета на машината

Темата за Древен Египет в игралните автомати е една от най-популярните. Този екзотичен свят е изпълнен с много мистерии, свързани с мистични богове, безброй съкровища на фараоните, тайнствени съкровища, пазени от мумиите.

Той събужда духа на авантюризма, спящ в съвременния човек. Всеки отчаян и рискован смелчак е готов по всяко време да опита шапката на Индиана Джоунс и да открие артефакти на древния свят. Добър пример е игралната машина Lost Island, която стана изключително популярна сред посетителите на онлайн заведения.

Тази безсмъртна история се превърна в източник на вдъхновение за Elk Studios, които през есента на 2017 г. представиха новия видео слот Hidden, където приключенската история на забавния лекар Тейлър и племенника му Бенджамин е въплътена в модерен дизайн и с помощта на особени игрови принципи и функции.

Те трябва да разгледат гробницата на фараона и да намерят съкровищницата му.

Описание на слота

Hidden е слот, създаден в съответствие с новите естетически и игрови тенденции. Още от първите минути играчът попада във времената на колонизацията на Египет от Великобритания. С помощта на 3D графика е създадена жива и реалистична картина на пирамидите, входът към която е охраняван от две статуи на Анубис.

На стилизирани барабани се разиграва основният сюжет на конфликта: професорът и неговият асистент трябва да дойдат до гробницата на фараона на камила и да използват лупата, за да дешифрират древното послание, което ще помогне за разрешаването на мистериите на Сфинкса и тайната на величието на владетеля на Египет, за да открият своите съкровища.

Всички символи на играта са нарисувани с много внимание и реализъм. Те са цветни и живи.

Анимацията оживява играта, тя придружава импровизираното движение на барабаните и визуализира печелившите конструкции. Въртенето на барабаните замества оживеното падане на каменни блокове.

Играта е придружена от различни звукови имитации: на фона на тиха интригуваща мелодия, чуването на храма, падането на колоните, докато пясъкът се изсипва, се чуват. Това допринася за процеса на интриги и поддържа интереса.

Описание на играта

Скритата слот машина е оборудвана с 5 барабана и 178 линии, на които 9 основни символа създават наградни структури, когато 3-5 еднакви елемента се подреждат по диагонал или хоризонтал. Има 4 нива на правене на комбинации.

Този слот не предоставя възможност за удвояване на резултатите от завъртания, но по време на играта специални символи – диви и разпръснати – оказват значително влияние върху представянето на рундовете. Див символ (червена икона с дивия надпис) играе само на средните барабани, не създава независими конструкции, а замества липсващия символ в непълна комбинация.

Символът на разсейване (лупа и карта) изпълнява изключително бонусни функции – стартира кръг от безплатни завъртания.

Бонус кръг на устройството

Няма скрит бонус обиколка в играта на Hidden, но има някои интересни допълнителни опции, които значително влияят на рейтинга на потребителя.

Функцията Flashback Respins се активира по всяко време в основната игра. Независимо от волята и действията на играча, след нормално завъртане трите средни барабана са изпълнени с диви, които не променят местоположението си за следващите 3 кръга.

Опцията Безплатни завъртания в Treasure Room се активира от разпръснато изображение. Играчът получава 5 безплатни завъртания, преди началото на които се избира случайно символ, който ще се разшири, като вземе четири съседни клетки.

Снимките, които се играха в кръга, експлодират, а други заемат местата си. Кръгът се повтаря до изчерпване на печелившите конструкции. Тази опция е еднократна.

Символи

На екрана на слота се появяват надписи на карти, релефни по стените на пирамидите, сфинкса, камилата, професора и неговия племенник. Снимките могат да се появяват в колони с вертикални стекове на едни и същи икони.

Използват се и специални знаци:

  • Скатер (карта и лупа) е създаден, за да стартира бонуса Treasure Room Free Spins. Те започват, когато от три разпръснати са някъде в колоните.
  • Wild е изобразен на втората, третата и четвъртата барабани. Той не представлява комбинация, но замества стандартните снимки във вериги и участва във Flashback Respins.

Плащанията в таблицата са показани в съотношения.

Скрити бонус игри

Този раздел от скрития преглед се фокусира върху наградни характеристики:

  • Flashback Respins – Безплатните повторни завъртания могат да започнат след редовно завъртане. Една, две или три средни барабани са изпълнени с жокери и остават в тази позиция за три старта. Залогът остава непроменен до края на рунда.
  • Treasure Room Free Spins – Играчът е снабден с пет безплатни тегления на пари за онлайн казина. Преди да започнат, се избира една снимка. По време на безплатните завъртания той се разширява, запълвайки четири клетки (2×2). Символите от спечелените комбинации избухват, което прави място за нови изображения. Тази опция не се повтаря. Всеки разпръскващ дава право на още един старт на наградата.

Помощта подробно описва правилата за бонус завъртания.

Заключение

Скритата слот машина няма да ви изненада с изобретателността на сюжета, но ще бъде интересно да въплътите египетската тема в ново геймърско и дизайнерско решение. Съвременният геймплей е лаконичен и мобилен.

Потребителят лесно ще избере основните настройки и ще може да се наслаждава на пътуването и лова на бонус диви, разширяващи се символи и безплатни завъртания, които ще донесат приятни и щедри изненади.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment