Happy halloween

Хелоуин се празнува навсякъде в Европа и Америка, поради което известната софтуерна компания Play’n Go е решила да създаде слот машина Happy Halloween, посветена на този забавен фестивал.

3_Image

Happy Halloween видео слот включва 5 барабана и 50 печеливши линии. Темата на играта е пряко свързана с Деня на всички светии, така че основните символи на слота също олицетворяват това забавно и малко страховито ваканция. В слота такива герои са мрачното семейство Грейв, призракът и различни сладкиши – необичайни бонбони, бисквити и сладкиши.

Също така Happy Halloween слот е оборудван със специални символи. Първият е Wild, той изобразява фенер Jack. Вторият такъв символ се нарича Scatter, за неговия образ се използва картината на вещицата. Wild може да замени всеки друг символ, така че броят на печелившите комбинации за играча да се увеличи. Когато отпаднат 3 или повече символа, автоматът играе 10 безплатни завъртания. За безплатните завъртания е характерна една отличителна черта: ако пуснете безплатни завъртания на 2-ра, 3-та, 4-та и 5-та рула от 2 или повече символа с тиква, основната олицетворение на Хелоуин, играчът значително увеличава шансовете. получи много голяма победа.

Според наличните данни разработчикът на Play’n Go все още не е дал конкретна информация относно размера на максималната печалба и размера на коефициента на връщане на този видео слот. Въпреки това, като се има предвид предварителните прегледи на специалисти, тези цифри ще бъдат много добри.

Automat “Хелоуин” привлича всички почитатели на страшни и страховити слотове. Сега всеки може да се потопи в тази неповторима атмосфера със слота за игра Happy Halloween, който може да се играе точно сега, напълно безплатно и без регистрация.

В слота „Честит Хелоуин”, играчите, мумиите, вампирите, зомбитата и вещиците ще бъдат представени на играчите. Както виждате, в такъв слот ще бъдете заобиколени от не толкова хубава компания, но един смел играч ще може да получи награда под формата на един милион монети. Съгласете се, заради такова нещо може да се покаже смелост.

Описание на слота

Слот машината с регистрационния бонус „Честит Хелоуин” не само събужда съчувствие от играчите, а буквално очарова. Преди началото на играта можете да гледате един завладяващ филм, където актьорите летят на фона на изоставена къща, сред прилепите. Колкото повече играете този слот, толкова по-интересно и забавно ще бъдете, най-важното в играта е да не се плашите, защото в този случай няма да можете да спечелите пари.

В други въпроси, като говорим за хазарт, като например слота “Честит Хелоуин”, трябва да се отбележи, че съществата нямат страхотен, а по-скоро сладък вид, погледнете поне на една мумия или вампир. А музиката, която идва от фона, ви позволява да сияете до границата на общата ситуация: скърцане на врати, стенания, зловещи звуци и много други неща, които определено няма да ви позволят да се отпуснете.

Как да играете Happy Halloween слот машина.

Рискова игра

Едва след успешното завъртане играта ще бъде достъпна за играчите. Веднъж влезли в него, е възможно да се удвоят печалбите, да се познае кой цвят е картата или да се увеличи печалбата с четири пъти, като се разчита на конкретен костюм.

Честит Хелоуин е страхотна игра за Хелоуин. Има отлични анимации, отлична графика и брилянтен саундтрак. Честит Хелоуин може да даде на играчите истински дух на Хелоуин. Функциите на каре включват:

  • 5 барабана
  • 50 печеливши линии
  • Безплатни завъртания
  • Див символ
  • Скатер символ
  • Функция за вещици
  • Функцията “издълбана тиква”
  • джакпоти

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment