GUMBALL BLASTER

Тип игра: SLOT

ПРОИЗВОДИТЕЛ: GENESIS GAMING

ИНТЕРЕСИ: 97.36%

ИЗХОД ДАТА: НОЕМВРИ 2015

ИГРАЩЕ ЗА ПАРИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ИГРАТА

ЛИНИИ: 25

БАРАБАНИ: 5

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

мултипликатор

EXTRA WILD

ОБНОВЯВАЙТЕ СИМВОЛ

КРЕДИТНА НАГРАДА

БОНУСНИ РЕЖИМИ:

БЕЗПЛАТНИ ОБЕМИ

ВРЪЩАНЕ: 97,36%

МОНЕТИ НА ЛИНИЯ: 1-1

ЦЕНА НА МОНЕТИТЕ: 0.01-2

MAX. СТОЙНОСТ: 1250

Волтажност: средна

ЗВУЧИ

ПРЕДИМСТВА

СЛУЧАЙНИ ПОРЪЧКИ НА СТАРТОВИ ФУНКЦИИ

ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ВИСОКО RTP

CONS

ФИКСИРАН БРОЙ ПЛАТЕЖНИ ЛИНИИ

Слот машината Gumball Blaster е една от малкото в колекцията на производителя Genesis Gaming, където потребителите се радват на широка гама от функционалности, които ще доведат до големи награди. На практика такива действия означават, че в допълнение към стандартните изплащания, слотът е получил редица подобрения, които включват бонус функции и безплатни пакети за завъртания.

Що се отнася до стила на дизайн, тук Gumball Blaster не се отличава с нищо особено, освен специалния автомат отляво, от който се разгъват многоцветни топки. Игралното поле на слота е разположено в центъра на екрана и е осеяно с пространствени символи с лицеви стойности на картата. Всички те носят печалби по линейните графики, когато излязат от набор от 3, 4 или 5 броя.

Когато оценяват шансовете си да спечелят слот машина Gumball Blaster, потребителите трябва да вземат под внимание информационните индикатори:

 • Теоретична възвръщаемост;
 • Ниво на волатилност

С тяхна помощ най-лесният начин да изберете оптималния размер на паричните единици и броя на кръговете, които ще донесат положителни резултати в дългосрочен план.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА КУТИЯ
мултипликатор

Преди да започнете да преглеждате бонусните функции на слот машина Gumball Blaster, си струва да се отбележи, че всички те идват от индикатора вляво. Първата опция са множители х2-х10, които умножават сумата на спечелените печалби.

EXTRA WILD

Втората функция ви позволява да добавяте допълнителни диви заместители към барабаните на слота в размер на 1-10 броя. Поради това вероятността за печеливши комбинации става значително по-висока от обичайната игра.

ОБНОВЯВАЙТЕ СИМВОЛ

Функцията за подобряване на характера на игралната машина на Gumball Blaster работи по такъв начин, че първоначално се избира случайната стойност на картата на картата, а след това тя се превръща в име с висока стойност или Wild заместител.

КРЕДИТНА НАГРАДА

Завършва набор от спецификации онлайн слотове, които имат фиксирани награди, които се изплащат веднага след загубата на съответната топка. Размерът на паричното възнаграждение се определя в диапазона от х2 до общо 40 процента.

БОНУСНИ РЕЖИМИ
БЕЗПЛАТНИ ОБЕМИ

Бонусите за игрални машини на Gumball Blaster са ограничени до безплатни завъртания за 8 безплатни завъртания, които се изпълняват по същите правила като горните функции. В същото време всяко изтегляне на безплатни завъртания гарантира на потребителите разнообразие от подобрения, без празни топки.

Prozvoditel:

 • Genesis Gaming

ред:

 • 3

барабани:

 • 5

Тип игра:

 • Скатер Дивите безплатни завъртания Мултиплициращи символи за замяна на функции

Безплатни завъртания:

 • да

Бонус игра:

 • не

Двоен кръг:

 • не

етикети:

 • Конфети Фантастика Роботи Звезда Ракета

Слот за мобилни устройства:

 • не

RTP:

 • 96.29

Играйте безплатно на Gumball Blaster слотове от Genesis Gaming тук, на kazakhstan-bonusesfinder.com. Проверете демото на Gumball blaster безплатно или научете как да играете на тази слот машина. Намерете най-добрите софтуерни казино с най-добрите бонуси и играйте на 3 линии, за да спечелите реални пари в тази слот машина.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment