Gumball Blaster

Слот машина Gumball Blaster е една от малкото в колекцията на производителя Genesis Gaming, където потребителите имат богат набор от функции, които ще доведат до големи печалби от награди. На практика подобни действия означават, че в допълнение към стандартните плащания, слотът получи редица подобрения, които включват наградни функции и безплатни пакети за завъртания.

Що се отнася до стила на дизайна, тук Gumball Blaster не се откроява с нищо специално, с изключение на специална машина вляво, където се разточват цветни топки. Игралното поле на слота е разположено в центъра на екрана и е изпъстрено с символи за интервал със стойности на картата. Всички те носят печалби по линейни графици, когато отпадат с набор от 3, 4 или 5 броя.

Когато оценяват шансовете си за спечелване на игралната машина Gumball Blaster, потребителите трябва да вземат предвид информационните показатели:

  • Теоретично връщане;
  • Ниво на променливост.

С тяхна помощ е най-лесно да изберете оптималния размер на паричните единици и броя на кръговете, които ще доведат до положителни резултати на голямо разстояние.

ЛУКОВИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Преди да започнете прегледа на възможностите за награди на игралната машина Gumball Blaster, заслужава да се отбележи, че всички те идват от индикатора вляво на случаен принцип. Първата опция са x2-x10 умножители, които умножават сумата на спечелените печалби.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ДЕЦА

Втората функция ви позволява да добавите допълнителни заместители на Wild в количество от 1-10 броя към барабаните на слота. Благодарение на това вероятността да спечелите комбинации става много по-висока от обикновената игра.

ОБНОВЕН СИМВОЛ

Функцията за подобряване на символите на игралната машина Gumball Blaster действа по такъв начин, че в началото се избира произволна номинална стойност на картата, а след това тя се превръща в скъпи имена или дори заместител на Wild.

КРЕДИТНА НАГРАДА

Наборът от спецификации на онлайн слота допълва характеристиката на фиксирани награди, които се изплащат веднага след отпадане на съответната топка. Размерът на паричната награда се определя в диапазона от x2 до x40 общите залози.

БОНУСНИ РЕЖИМИ

Бонусите за слот машина Gumball Blaster са ограничени до безплатни пакети завъртания за 8 безплатни завъртания, които се стартират съгласно същите правила като изброените по-горе функции. В същото време всяко безплатно изтегляне на завъртане гарантира на потребителите загубата на различни подобрения, без празни топки.

Това е игра с 5 барабана с 25 линии на печалба, но това не е всичко. И така, Gumball Blaster е игра, базирана на слот машина Gumball. Много от хилядолетията вероятно няма да го получат. Но ако го направите, ще прочетете с носталгия за тази слот машина. Опитайте безплатните слотове и вижте дали ще ги получите.

Играта е базирана на реколта теми и всичко през 50-те години се появява в тази игра. Обичате старите училищни казино игри? Тази игра има всичко. Ако търсите хубава ретро игра с ниска дисперсия, вие сте попаднали на правилното място. В тази игра има и много интересни функции.

Безплатен онлайн слот Gumball Blaster

На първо място, има функция за актуализиране, която актуализира гума на слота, а стойността на името на вашата карта се увеличава до по-значима икона. Има и див символ. Ако по всяко време в слота се появи див символ, имате допълнителен набор от 10 жокера. Това означава, че в тази игра има печалби от всички краища.

Можете също така да спечелите до 8 безплатни завъртания в този слот, по време на които вашите печалби ще бъдат умножени. След това има критерий за получаване на няколко кредита. Можете да умножите доходите си 40 пъти – да, от тази безплатна игра на слот машина – 40 пъти. По принцип разработчиците се справиха чудесно с тази игра.

Независимо дали играете на демо версията или реалната версия, ще видите, че печалбите просто продължават да растат. Това е щастлива игра.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment