Great Cashby

Компания Genesis Gaming продължава да събира обороти в сферата на онлайн-развлеченията, така и радует свои поклонников.

С всеки друг използвайте нов игрово автомат ТОП 5 най-добри казино лицензирани онлайн онлайн приносят игрокама все по-голямо удоволствие, на този продукт производителят предлага любими азарта, занимаващи се с игрови автомати безплатно 50000 The Great Cashby. В отличието от култовото игрово устройство The Money Game, героем сюжета на играта не е просто успешен бизнесмен, а крайно известен персонаж. Данният автомат създаден по мотиви от известния роман Великий Гэтсби.

Достаточно популярно американско произведение, което беше няколко различни екранизирана. Игроков ждет невероятен игровой сюжет, прекрасно оформление и добри шансове на виигрыш големи призов, какъвто е в известния игромен автомат The Great Escape Artist.

Компанията Genesis Gaming, която специализира в производството на онлайн игра, пуска очевидна новинка – видеоклип под името The Great Cashby.

Наименованието на апарата се пресекае с известната кинолента «Велики Гетсби», той разпростира тома, какъвто е бил почти 100 години назад, има около 20-годишен годов прошлого века. Тази игра по подходящ начин се окаже в най-добрите игрови заведения, така че като разработчици остават затруднени, да игроки да се наслаждават на време на играта с качествена графика и приятно музикални сопровождени.

Кстати, The Great Cashby адаптирани като монитори персонални компютри, така и под екрани мобилни портативни устройства – планиращи и смартфони, всички желаещи ще имат достъпна версия в HTML5.

Функционален нов аппарат стандартен и понятен за игроков разного ниво. В слот има 5 барабанов и 25 линий за ставок. Благодаря присъствие на симулаторите Wild и наличен бонусов раунда с безплатни спинами, участниците получават възможност да се изявят доста добре-таки големи суми.

Традиционните символи Wild представят бутилки шампанско. Когато бутилките от шампанско се появяват на платежните линии, те могат да използват също така всякакви други символи, които не са хватали за съставянето на виигрышните комбинации. По този начин, модерни комбинации в The Great Cashby ще създадете нередко.

Бонусният раунд прибор получи името Задна стая Бар. Попада в този режим, игрок се среща с приятни и приветливи барменами, които раздават не напитки, а безплатни вращения.

Также в задната стая Бар може да се използва комбинация от трета одинакови напитки и примножите свой виигрыш на коэффициент х48. Но х48 – това не е единствен, наличен в многобройните игри, различни комбинации на платежните линии могат да бъдат приложени други мултипликатори.

Описание оформления автомата

Достаточно весомият в получении перви впечатление е именно оформление на игрово автомат, какъвто говори, среща се по облекло.

Във връзка с етим, разработчиците винаги са особено внимателни, разделят дадени части игри. В автомате The Great Cashby използва доста качествена стилистика, способна да реализира истинско игрово сюжета. Качество графики, музика и анимационни ефекти привеждат във восторг дори и най-добрите игрокови, които показват много в днешната сфера развлечени.

Игровите барабанови слотове предлагат ровно 5, с това количество активни линии равно 25. Фон игровото поле е представено в оттенки фиолетови цветове, което е достатъчно хармонично сочетано с изменяющимся внешним фоном.

Слотът The Great Cashby е изпълнен в доста лаконичен дизайн, интерфейс на игри невероятно просто, потребителят е предложил общо 2 бутона, които могат да не са записани, това се говори за тома, което е англоязичен интерфейс, който не е в състояние да промени в понимание и управление на игрои.

В по-ниските части дисплеят е предложен информационен панел, който показва текущите ставки (BET), фиксируеми последни производители на игрока (WIN), а също така е предложен балансиран потребител (BALANCE).

Игровият автомат предполага, че има още няколко допълнителни прозореца, които могат да представят информация за игрокама за игрите, кратко описание на режимите, символи с кофефицирани продукти, които разполагат и разполагат с активни линии. Във всички потребители използвайте вградена параметри звука и графики, което допълнително повишава комфорта в игрите.

Описание игрово процес

В перво очевидно слот ще бъде интересен поклонниците онлайн автомата на висшето общество, също така посвящащ темата богатство. Въпреки това, представен апликатор показва, че потребителят не е само ярката тематика и качествената графична, а и увлекательным игровым процес.

В играта на геймеров ще очакват по-скоро основни игрови сюжети, още и редица допълнителни бонусни режими и специализирани символи. За да има пълна информация за всичко, което се намира в процеса на играта, геймерам следващ конкретно означими с правилата, достъпни в раздела HELP, за да стигнете до добрата, трябва да се справите с помощта на бутони, разположен на главния дисплей в левия си части.

След пълното означение с допълнителни режими, символи и коэффициентами, игроките могат да се появят непосредствено до само игре.

Можете да зададете изходните параметри, за да се нуждаете от това в допълнителното меню с леви бутони, да забравите избрания раздел BET и да зададете там размер на ставите на поредица от 0,01 до 0,20, освен това там можете да изберете и броя на LINES, за които може да се погрижите от 1 до 25. В предложеното допълнително меню има и раздели автоматични игри, използвайки бутона AUTOPLAY.

Бонусы виртуального слота

Сама по себе си играе The Great Cashby обладает притягивателния ефект, тя въвежда игрокови свои оригинални игрови сюрпризи и близки наболни допълнителни функции. Слот предлага игрокам сразу 2 специализирани символи: див и разпръснат.

В този момент в играта има режим на бонусни игри, който ще бъде използван на допълнителните игрови екрани. Потребителският момент ще премества за барната стойка с небесно трехбарабанен мини-слот, на който ще се появят уникални пиктограми, по-скоро не съществуващи в обичайните игре.

Среди предложените символи имат и бонусни картинки, способни да престоят на следващия етап с по-добри изгодни условия. Геймерам ще предложи 10 свободни спина. Игроков оживява отличен отдых и самое главно неплохой допълнителен заработок. Отсъствие на режима на риск игрите не прави слот неполноценным, така че в нем достатъчно свои особености и преимущество.

Резюме описания автомата

Автоматът The Great Cashby е доста популярен за стартирането на най-известните игрови тематики, подобен слот също се развива и благодарение на качествено официално оформление, прекрасна бонусна политика и висококачествени множителями се предлагат.

Автоматичността на пълната надеждност създава всички очаквания на игроков, поради което във фирмата с The Great Cashby не се счита проверен сряда.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment