Golden Farm

За тези, които обичат животните и които са привлечени от фермата, Push Gaming разработи слот машина на Golden Farm. На екрана има малко селце, чиито жители, както и техните домашни любимци, станаха главните герои на новата безплатна игрална машина Golden Farm.

СВОБОДНА ИГРА НА ЗЛАТНАТА ФЕРМА

Колко ще бъде рентабилната селскостопанска работа може да се определи от сумите, които играчът ще получи по време на игрите. Ще бъде много приятно да съберем щедра реколта от полета под чучулига на птици и други звуци на природата. Приятелската атмосфера има положителен ефект върху общото настроение и подобрява психическото равновесие.

Слот машина Golden Farm се състои от 5 барабана. За компилирането на комбинации от награди бяха предложени 25 фиксирани линии. За да контролирате слот машина не се изискват специални умения, достатъчно е да се запознаете с набора от функционални клавиши.

В долната част на екрана се намират бутоните, отговорни за стартирането на играта, активиране на режима на автоматична игра, избиране на размера на залога.

Наборът от тематични символи в онлайн слот машина на Golden Farm е доста обширна. На игралното поле има портрети на момче и момиче, както и изображения на животни, живеещи във фермата. Крава, прасе, коза, пиле и патица са сред признаците на играта.

Доматите, кръгли тикви, тиквички и круши допълват символичната гама от огромни размери. Всеки зеленчук е прикрепен към премиен знак със стойности на картите. Те изпадат един по един, както и в групи, което увеличава шансовете за по-успешни комбинации.

За да получите плащане, трябва да съберете комбинация от 3, 4 или 5 еднакви символа. Разположена печеливша комбинация отляво надясно.

УСТРОЙСТВО ЗА БОНУСНА ИГРА GOLDEN FARM

Уникална функция в слот машина Golden Farm е снабдена с кошница от култури. Тя действа като див знак. Wild действа като заместител на липсващите елементи на игралното поле, за да завърши печеливши комбинации.

От наградните опции в слот машина Golden Farm реализираха функция репликиране на барабаните. Участниците определено ще забележат, че по време на играта ще бъде подчертано едно от барабаните. Ако след спиране всичките му позиции са запълнени със същите символи, тогава същите изображения ще се появят на 2 съседни барабана.

В крайна сметка, вземете по-добра комбинация. Ако се случи, че резервните барабани не носят награди, участникът получава още една възможност да промени ситуацията.

Повтаря се завъртане с барабана, който стартира опцията за репликиращи барабани, а тези, които участват в нея, остават в позициите си, докато другите се въртят. Ако това не даде положителен резултат, играчът се премества в основния кръг. Слот машина Golden Farm привлича приятна атмосфера, колоритен дизайн и интересни бонус опции, които гарантират солидни доходи.

Фермата чака всички любители на вълнението в слот машина на Golden Farm от Push Gaming. На пет макари и 25 линии, кози пасат, пилета, прасета и други обитатели на фермата. Максималната печалба за комбинация от пет знака с най-висок процент не надвишава 1600 монети.

Налични са и бонус опции, които са представени от функциите „Дублиране на барабаните“ и „Повторение на втори шанс“. Но процентът на изплащане (RTP) е 96,49%.

Скрити параметри и настройки на слота

 • Волатилност – 7 от 20 (средно).
 • Дължината на цикъла е средна.
 • Рейтингът на слот машината е 4.25 от 10.
 • Процентът на спечелване (RTP) от 96.49% ви позволява да получите положително очакване за победа.

Селскостопански символи и печалби

Премия

25 фиксирани линии за изплащане Ви очакват. Изборът на ставка се прави само от представените опции. Играч може да заложи от 0,25 до 100 монети за едно завъртане. В секцията “Изплащания” крайните печалби се показват винаги въз основа на избрания залог. Ще ви кажем колко можете да спечелите, когато е бил заложен максималният брой монети.

 • Кошница със зеленчуци и плодове ще замени други символи и ще донесе от 200 до 1600 монети.
 • Земеделски производител ще даде 200, 800 и 1600 монети.
 • Жената на фермера плаща 80, 600 и 1200 монети.
 • Една крава може да върне 60, 400 и 1000 монети.
 • Gilt предлага изплащане на 40, 300 и 800 монети.
 • Козата дава 40, 200 и 600 монети.
 • Пиле може да попълни сметката за 40, 120 и 400 монети.
 • Duck награди 20, 100 и 300 монети.
 • От 16 до 160 монети носи домати.
 • Тиквата се връща от 12 до 80 монети.
 • Тиквички плащат не повече от 80 монети.
 • Круша – символ с най-ниска заплата. Тя предлага печалби в размер на 12, 40 и 60 монети.

Функция за дублиране на барабани

Във всяка от гърбовете е подчертана една от барабаните. Когато върху осветената бобина изскочат три еднакви символа, започва функцията „Дублиране на барабани“. Два барабана, разположени отстрани на осветените, се дублират. В резултат на това три намотки ще бъдат напълнени със същите символи наведнъж.

Ако тази функция не е донесла изплащане, ще получите едно безплатно завъртане. В този случай трите барабани, които са пълни със същите символи, ще останат на място, докато другите намотки ще извършат още едно свободно въртене.

Характеристики на

 • Печеливши линии за изплащане – 25 фиксирани.
 • Обхватът на залозите за спин е 0.25-100 монети.
 • Максималната печалба е 60 000 монети.
 • Бонуси – функцията “Duplicate drums” и “Repeat rotations”.
 • Процентът на възвръщаемост (RTP) е 96,49%.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment