God’s Temple

Има много игрални автомати, посветени на историята на древен Египет. Разработчиците от Boongo решиха да разнообразят хазартните зали на онлайн казината и пуснаха слот машина на God’s Temple. Устройството е получило уникален дизайн и оригинална бонусна система. Този модел на игра определено заслужава подробно разглеждане.

СВОБОДНА ИГРА НА БОЖИЯ ХРАМ

Играта на Божия храм се играе на шест барабана. Броят на знаците в колоните е различен. В първия – всички две снимки, във втория – три, в третия – четири, и т.н. Общо 27 тематични символа се побират на екрана на играта.

Има още повече редове в онлайн слота на Божия храм – 64. Интересно е, че всички линии са активни по подразбиране и играчът не може да променя броя на включените ленти. Минималният залог на всяко завъртане е само $ 0.2, максимумът е $ 100. Залозите могат да се променят на стъпки от 20 цента.

В играта Храма на Бога има няколко символа, включително обикновени изображения, както и специални снимки със специални функции, като джокери и разпръснати. Има безплатни завъртания (безплатни завъртания), които се присъждат на активни играчи, които редовно залагат на Божия храм.

Традиционно печелившите комбинации се събират само на активни линии и се състоят от поне три еднакви картинки. Веригите трябва непременно да започват от левия край на барабана.

В таблицата за изплащане на симулатора можете да разберете кои коефициенти са присвоени на всяка от комбинациите. Печалбите се изчисляват по стандартния начин – чрез умножаване на комбинирания коефициент със сумата на залога. Ако в един мач има няколко печеливши комбинации, сумите се изчисляват.

За да контролирате геймплея използвайки обичайните клавиши “Залог”, “Максимален залог”, “Баланс” и т.н. Ако желаете, играчът може да стартира автоматичен режим на игра с фиксирана сума на залога.

СИМВОЛИ И БОНУСНИ РУКОВЕ ХРАМА НА БОГИТЕ

На барабаните на слота за Божия храм можете да намерите както деноминации на карти, така и специална тематична нотация, така или иначе свързани с Египет. Победата носи окото на Ра, скарабеи, свещени кръстове и пирамиди. Следните знаци имат специално значение:

  • • Озирис е див символ, който, ако е необходимо, може да замени други картини и да създаде печеливши комбинации, където те не трябва да бъдат в съответствие с общите правила на играта.
  • • Anubis е скатер символ, който не се заплаща, но възнаграждава играча с безплатни завъртания.

Бонус кръга, наречен Постижения, приканва потребителя да постигне целите си, например, да спечели няколко завъртания подред или да събере определена комбинация. За изпълнението на задачите играчът разчита на безплатни завъртания. Разработчиците на слота не предоставиха игра за удвояване на риска.

Безплатен слот машина на Божия храм може да се счита за добър избор както за начинаещи играчи, така и за опитни професионалисти. Начинаещите ще оценят възможността да играят в демо режим без да попълват сметката, а майсторите ще бъдат приятно изненадани от необичайния интерфейс и големите плащания.

Препоръчваме ви да изпробвате слота за игра на храмовия бог, посветен на вярванията и културата на жителите на древен Египет. Развитието е възникнало в огромните онлайн казина със софтуер Booongo.

Моделът се характеризира с необичаен дизайн и уникална бонусна система с няколко нива. Прегледът ще позволи на потребителите да разберат в детайли параметрите на тази колоритна игрална машина.

Какви възможности очакват геймърите в симулатора Божий храм?

Апаратът включва шест намотки. В редовете има различен брой икони: в първия – два, а след това още един със следващата колона. Като цяло, дисплеят може да побере веднага 27 изображения. Геймплеят е изграден върху 64 ленти, които са постоянно в активно състояние. Залог на рунд е кратен на 20 и е в диапазона от 0.2-100 долара.

Видео слотът предлага различни видове снимки, включително джокери и разпръснати символи. Освен това има безплатни завъртания с награди и цели, върху които играчът може да разчита на бонус награди във формат на безплатни завъртания.

Редовните пиктограми съставляват печелившите последователности изключително по съответните линии. Идентичните елементи трябва да бъдат разположени близо един до друг, като се започне с първата “макара” отляво. Взема се предвид само максималната опция в отделна позиция.

Изчисляването на плащанията се извършва в съответствие с коефициентите x1-x500, които се присвояват на всички възможни комбинации от символи. Те се умножават по залога (1/20 от общата сума на залога). В случай на няколко вериги в кръг, кредитите се сумират. В слота за храмовете на боговете няма двойна игра за риск.

Прочетете за специалните символи и възможностите за награди в прегледа по-долу.

Характеристики на модела Храм на боговете

На симулаторните намотки има изображения, които са типични за устройствата по древната египетска тема:

  • око на божеството на Ра;
  • картина на свещения кръст анх;
  • бръмбар на скарабей.

Също така, разработчиците са вградени в играта стойностите на картите за игра от джак до асо. Пиктограмите са изобразени във формата на удължени вертикални ивици на “барабаните”, затова идентичните елементи често напълно заемат дори шестия ред.

Специални функции са гарантирани за символи като див символ и разпръснатост. Диви представени под формата на сокол. Той се появява във всяка колона и независимо формира комбинации. В допълнение, той е един вид шутник, който замества други изображения, в допълнение към кучето.

Скатерният символ е черният модел на куче, който може да се види само по време на основни ротации. Това се случва на всеки барабан, с изключение на първия. Плащането за разпръснатото не се издава, то само води до стартиране на бонус завъртания. Таблицата за изплащане съдържа информация за теоретичните коефициенти, процентът не се взема предвид тук.

Апаратът Gods-temple има интересни възможности за награди. Става дума за постижения и безплатни завъртания. Що се отнася до постиженията, има шест цели в слота наведнъж. При извършване на всеки от тях геймърите ще получат дванадесет безплатни завъртания. Залогът тук може да се определи от средния размер на предишните кръгове.

Опцията за безплатни завъртания е различна, тъй като 3, 4 или 5 символа разпръснат съответно гарантират правото на 6, 8 или 12 безплатни равенства. Настъпва огледален образ на намотките.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment