Gods Of Giza

Египетската тема е в основата на много вълнуващи слот машини, тъй като е в състояние да предложи незабравими истории и разнообразен сюжет. Ето защо сред огромния асортимент от хазартни игри, видео слотовете с египетска тематика са толкова често срещани.

Доказателството, че се смята за наистина толкова търсено, са игрите на Gods of Giza. В тази машина потребителят ще трябва да слезе в една от гробниците на фараона, за да намери съкровищата, погребани там.

Но това няма да е толкова лесно, защото потребителят ще намери много трудни задачи, както и среща с мъртвите жрици и техните талисмани. Ако играчът може спокойно да премине всички тестове, тогава той може да разчита на най-голямата награда, осигурена от този видео слот.

Между другото, големите награди са характерни за всички слотове без изключение, слот машини безплатно без регистрация, демонстрация на този производител, например, безплатна слот машина Gumball Blaster, която при всички свои предимства е лидер в онлайн казино TOP ревютата.

Описание на темата за видео слота

Играта на машината се разгръща на фона на осветена гробница, стените на която са боядисани с различни символи и египетски йероглифи. Устройството е направено в най-добрите традиции на тази тема и едва ли е по-ниско в това отношение на добре познатата игрална машина Pharaohs Secrets.

Тематичните символи се използват като основни игрови символи в играта, поради което общият сюжет на слота е ясно изразен. Трябва също да се отбележи използването на анимации, с които играта на машината може да се нарече по-реалистична и интересна. Основната характеристика на слота е музикалният му съпровод, който придава на играта мистерия и подчертава всяко действие, изпълнено от потребителя.

Описание на играта

За да започне процеса на игра на тази машина, на потребителя се препоръчва да се запознае с всичките му теоретични характеристики и след това да пристъпи само към практически действия. Ето защо първото нещо, което играчът трябва да проучи, е информационният раздел, който се отваря с натискане на бутона i.

В този раздел ще намерите таблица с потенциални изплащания, които разчитат на формирането на определени печеливши комбинации. Използвайки тази табела, потребителят научава, че играта има различни символи, които освен плащания предлагат и различни полезни функции.

След преглед на тези изявления, играчът трябва да проучи и характеристиките на активирането на бонус рунда, предоставен в машината. Така че, за да отвори турнир с награди, потребителят трябва да отвори поне три разпръсна на игралното поле, за което той ще получи 8 безплатни завъртания (за тях играчът няма да трябва да прави залози, защото това ще бъде направено от самата машина).

В хода на тяхното изпълнение играчът може да разчита да прави печеливши комбинации.

Описание на интерфейса на слота

След като прочетете този раздел, играчът трябва да започне да определя необходимите показатели на играта, които включват залога и броя на активните редове. Залогът се коригира, когато се използва бутона BET и играчът трябва да знае, че колкото по-голям се окаже, толкова по-голяма е печалбата на потребителя за образуваната комбинация.

Така че, максималният процент, предвиден в тази машина, е 200 кредита. Друг индикатор за играта е определен брой активни линии, които в най-добрия случай могат да достигнат 20. Но, ако желаете, играчът може да използва функцията LINES и да намали този брой игрови линии.

Това действие не трябва да се пренася, тъй като голям брой активни линии гарантират на играча по-голям шанс да получи по-чести комбинации. След като се определят всички показатели, необходими за играта, потребителят ще може да ги сравни в специалните плочи на машината за това, той може да започне да върти въртенето на барабаните.

С помощта на бутона SPIN можете ръчно да стартирате барабаните, но ако играчът иска да проведе игровия процес в автоматичен режим, трябва да използва бутона AUTOSPIN и предварително да изберете желания брой непрекъснати завъртания.

Описание на машината Резюме

Auto игра Gods Giza слот машина е отлична вариация на египетския слот, който има висококачествена и тематична графика. Така игралното поле показва различни картини от египетската култура и атрибути, а музиката подчертава общия стил на играта.

В допълнение, този видео слот е в състояние да предложи на потребителя вълнуваща игра, поради наличието на основните и бонусните кръгове, които имат различни функции. Основната отличителна черта на машината е, че тя използва не пет въртящи се барабана, а 4, но в същото време броят на възможностите за създаване на комбинации не намалява.

Също така в слота се включва разпръскване, заплащането за появата на което се извършва в случай, когато се отвори на игралното поле в размер на 3-16 броя. Всичко това гарантира на потребителя по-забавен и разнообразен геймплей.

И отново страховити, могъщи, справедливи и щедри египетски богове обърнаха внимание на барабаните на игралното поле. Фараоните, поразяващи очите на пирамидите, гробниците и съкровищата, очевидно няма скоро да престанат да интересуват археолозите, историците, създателите на филми и заедно с тях разработчиците на софтуер за хазарт.

Най-доброто доказателство са новите игрални автомати Gods of Giza. Е, ролята на жреците-разработчици този път беше на компанията Genesis Gaming. Слотът връща 96,13% от залозите, направени под формата на печалби, а максималната сума, която играчът може да вземе в една ротация, може да достигне 80 000 монети. На тази страница можете да играете безплатно демонстрация на този слот машина без регистрация.

Как да спечелим?

 • Играйте Gods of Giza слот машина безплатноTlot слот машина се тества перфектно в безплатен режим.
 • Слотът не реагира на опити за промяна на цикли с помощта на бутоните Spin и Maxbet.
 • Промяната на стойността на монетите и тяхното количество значително влияят на игровия цикъл на слота.
 • Процентът на печалба (RTP) от 96,13% ви позволява да получите положително очакване за победа.
 • Вариацията (променливостта) на слот машината е средна.
 • Научете как да спечелите в Gods of Giza слот машина.

Описание на игралната машина Gods of Giza

Не може да има съмнение – вие сте до гробницата на един от големите фараони, в най-голямата и луксозно украсена зала на огромната пирамида. Това възприятие се насърчава не само от златисто-кафявите тонове на дизайна на играта на боговете на Гиза, но и от многобройните рисунки и стенописи, които красят стените на гробницата.

Две велики богини, Изида и Нефтис, особено почитани в Древен Египет, ще ви помогнат по време на въртенето на барабаните, особено след като този път разработчиците решиха да променят вече установената схема 5х4 и разграничиха игралното поле, използвайки комбинация 4×4.

Екзотичната музика, преплетена със звукови ефекти, ще бъде ваш спътник през цялото пътуване из Древен Египет, освен ако разбира се не изключите тази опция в настройките на машината.

Технически спецификации

 • Производител на слот с голяма печалба – Genesis gaming
 • Броят на барабаните – 4
 • Брой линии за заплащане – 20
 • Броят на комбинациите за изплащане – 32
 • Линия залог – от 0,01 до 10 долара
 • Обхватът на размерите на залозите е от 0,01 до 200 долара
 • Максималната печалба за комбинация от пет идентични изображения е x250 (Scarab)
 • Див символ – да (скарабей)
 • Скатер – да (Golden Ankh, стартира безплатни игри)
 • Бонус завъртания – Да (8 безплатни завъртания)
 • Очакваният процент на RTP плащания в слота е 96,13%

Символи и плащания

Таблица с изплащания Обозначенията на карти символи, направени в общия стил на дизайн, ще увеличи резултата от играта ви с 2, 5, 10, 25 и 50 монети. На барабаните ще намерите елементи на Jack-Ace.

 • Символите на египетските божества и фараони ще ви дадат по-щедро, 50, 75, 100, 125 или 150 монети.
 • Wild е символ на Скараба, който държи в лапите си крилат слънчев диск. Свещеният бръмбар, който много често играе плашеща роля в приключенски филми, може да замени всеки от елементите, освен символа Scatter. Паднал на три или четири барабана, Скарабът ще донесе със себе си 150 или 250 наградни монети.
 • Златният символ на Анкх са боговете на Гиза Скатер, който се плаща независимо от местоположението на барабаните. Погледнете таблицата за изплащане и вижте множителите, които ще ви дадат символа на вечния живот.
 • Три или повече скатера ще бъдат сигналът за старта на 8 безплатни завъртания. И тук играчът ще изчака най-интересното: игралното поле ще бъде в самия център на свещения кръг, а символите, след успешна комбинация, ще се смесват, давайки голям шанс да получи допълнителни плащания.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment