Gods of fortune not mobile

Spin Games, създателите на безплатните слот машини на Gods of Fortune, ви предлагат ориенталски, средни вариации. Той не разполага с всички звънци и свирки на някои фантастични онлайн казино заглавия, но той върши работата си, предлагайки забавления с награди чрез естетиката на слабо въздействие.

Това може да не изглежда много стимулиращо, но ние ви обещаваме, че свободните ротации на масиви и мултипликаторите трябва да ви държат да се забавлявате за кратки редове в даден момент.

Както при повечето игри от тази безплатна марка, техните игри имат простота, която може да бъде загубена за геймърите, които постоянно търсят следващото голямо нещо. За нас беше трудно да преодолеем липсата на разнообразие на тези 5 барабана; Слотът за боговете на съдбата не е многопластов.

Но ако сте играч, който иска да спечели няколко долара след времето си в Spin Games, няма нужда да гледате отвъд това, което ви е представено тук. Това е кратко, сладко е и върши работата.

Колко ще струва?

Един от най-големите проблеми, който трябваше да преодолеем, когато играхме този слот, оптимизиран за мобилни устройства, беше колко е задушен контролният панел. Като правило, в по-модерните игри, играчите могат лесно да се придвижват по интерфейса, почти без да се нуждаят от насоки, и все пак тук трябваше постоянно да кликваме върху него и да избираме просто да отидем някъде.

Далеч от удобно. Ярък пример за това може да се види, когато се опитвате да отворите таблица за заплащане; вместо да бъде ясно обозначен като такъв, играта ги обединява в секцията „Помощ / плащане“ .Това не би било толкова зле, ако този раздел все още не е бил скрит в предоставената джаджа „Меню“.

Тогава, още по-лошо, изглежда, че имате двустепенна система за залагания, която не се прилага на практика: това е Bet Per и Denom, но последният прави много малко. Променихме стойността от 0,01 на 1 и не виждаме никаква разлика в броя на монетите, на които залагаме, което е малко вероятно.

Може би това е така, защото изиграхме безплатната версия на онлайн слота, но дори и в този случай, тя трябва изцяло да демонстрира как играта се справя.

Предтеча на съдбата

Докато напредваме, се опитваме да потърсим позитиви на печелившите линии на тази последна игрална машина от Spin Games, което ни води до допълнителни игри. Играчите могат да отключат тази функция, като получат три или повече съвпадащи символи в мрежата; иконата изглежда играе навсякъде, така че волатилността не трябва да е твърде голяма.

Освен това имате 96,08% RTP, което изглежда увеличава тежестта на този аргумент, което предполага, че геймърите не трябва да играят прекалено трудно време.

След като сте получили скатер символите, ще имате бърз обрат от 8 безплатни игри, като всеки рол трябва да увеличи вероятността за получаване на повече диви символи на матрицата. Въпреки, че забелязахме леко увеличение, не беше нещо, което особено ни порази, просто изглеждахме като късмет няколко пъти.

Самотен цвете

Ако искате да разширите опита, предоставен тук, можете да изпробвате безплатната слот машина Thai Flower от Barcrest. Тази дейност на 10-те печеливши линии може да бъде много по-малка и никъде не може да бъде толкова щедра като 243 начина да се спечели, но има някаква разлика в нея, която въпреки това ще ви забавлява.

С всичко, което е на разположение на геймърите – безплатни завъртания, мини-игри и т.н. – в предложената игра няма функция на хазарта. Малка цена за минималния залог от само 0.10 монети, въпреки че не мами, максималният залог е огромен 500 кредита! Това е 60 повече от боговете на късмета.

Нека ви късмет

Въпреки факта, че тази слот игра за истински пари се нарича Gods of Fortune, ние не намерихме нищо специално или полезно в играта. Разбира се, има бонуси, които трябва да бъдат активирани, но те не са толкова уникални, колкото една марка може да повярва.

И те определено няма да плащат достатъчно, за да ви превърнат във висок ролик, който е част от забавлението на играта. Ако и вие сте били разочаровани от тази игра, не се обезсърчавайте прекалено много, тъй като има много други ориенталски тематични слотове, които се доставят всеки път. Повечето от тях ще ви дадат тръпки, дори ако просто играете за забавление.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment