Gnome Wood

Приятна новост се появи в библиотеките на компании Microgaming и Rab Cat. През септември 2017 г. комарджиите имаха възможност да изпитат онлайн игралната машина Dwarf Tree. Играта беше успешна във всички отношения.

Това е красив, интересен и доста печеливш видео слот. Играта е предназначена за феновете на фантазията, въпреки че другите комарджии ще я намерят за интересна. Красивата вълшебна гора и древните руини създават приказна среда. Това предизвиква само положителни емоции.

Играта е все още нова, така че почти всички портали за казина и комарджии предлагат да играят в Gnome Wood безплатно без регистрация. Възползвайте се от това, за да оцените усилията на разработчиците.

Безплатната игрална машина Gnome Wood с преобладаващ качествен нюанс е зелена, ефективно предаващ пейзажните особености на вълшебна страна, в която приятелско малко джудже живее в света с природата, животните и растенията.

Фонът на машината е прекрасна гора; Играта е стилизирана под формата на камъни, органично вписващи се в цялостната структура на дизайна. Звуковият съпровод придава особен вкус на виртуалната игра Gnome Wood, което ви позволява да се потопите в приказка и отново да се почувствате като дете, наслаждавайки се на общуването с малко магьосник-гном.

Безплатният слот машина Gnome Wood има 5 барабана и 25 фиксирани линии, така че сесията започва с наддаване. Ключът за стартиране започва завъртането; комбинациите се формират според класическите правила – от идентични снимки, поставени отляво надясно, непрекъснато.

Слотът ще бъде доволен от наличието на два диви символа, разсейване, безплатни завъртания, рисков кръг и други интерактивни опции.

Сред тематичната символика, която потребителят ще срещне на игралното поле, е вълшебната Книга на заклинанията; главните герои са джуджето и неговият верен приятел, джербоа; купа, мистериозни кристали и амулети. Има и изображения на северните руни, които олицетворяват силата на четирите елемента.

Wild в представената игра две. Classic Wandering Wild изпълнява основна функция, замествайки обикновените снимки. Независимите комбинации са формирани от само пет еднакви елемента. Такава дива не се появява на най-левия барабан, но именно той активира респините, по време на които започва да „плава“, движейки се отляво надясно – до достигане на противоположната крайна лента.

След изчезването на дивата природа серията от безплатни завъртания приключва. Подобни функции са различни Wandering x2 Wild, който е в състояние да донесе удвоени печалби с участието в създаването на комбинации от награди.

БОНУСНА ИГРА НА АПАРАТУСА НА ГОРИТЕ НА АНГЛЕСИТЕ

The Dwarf Forest Machine съдържа Free Spins Scatter, който се появява на случаен принцип и формира бонусни комбинации, носейки 10 допълнителни завъртания. След създаването на всяка комбинация от награди, геймърът може да активира рисковия режим.

На допълнителното поле на машината на джуджетата гора играчът ще види две чудодейни казани, от които човек трябва да избере един, получавайки съкровено удвояване в случай на правилен отговор.

Пистолетът-автомат Gnome Wood впечатлява със своя ярък модерен дизайн и забавен сюжет, което показва чувство за хумор от производителя. Наличието на добре подбрани анимационни ефекти, безплатни завъртания и респини осигурява на емулатора популярност, давайки добри шансове за победа!

Характеристики на слот дизайн Gnome Wood

От първите секунди ще оцените работата на художниците Microgaming. Ще ви хареса прекрасният приказен пейзаж, който са създали за фон. На игралното поле ще се насладите на анимацията на игровите герои – тя се изпълнява по линиите на печалба.

Ще видите и горски елф или гном, който изскача от къщата си и всеки път сочи към печелившата линия. Всичко това е придружено от музикални и аудио ефекти Disney анимационни филми.

Игралните знаци подкрепят впечатлението. Вместо игрални карти тук се нарисуват мистериозни руни, а основните символи са джуджето, мишката му с шейна, чайник с отвара, книга. Можете да оцените напълно артистичната страна на играта, ако можете да играете онлайн безплатно в слота на Gnome Wood.

Без да се разсейвате от резултатите от залозите, ще получите голямо удоволствие от играта с такава графика. Тази игра е чудесен престой.

Слот машина Gnome Wood слот машина

В допълнение към красивата картина, видео слотът беше „зареден“ с полезни опции. Те помагат в играта и правят процеса й забавен:

  • движещ се Wild символ за основната игра;
  • Moving Wild с удвояване на печалбите за бонус завъртания;
  • безплатни завъртания;
  • допълнителна хазарт.

    Според мен това е доста голям набор от възможности да се хване късметът за опашката.

В основната игра се плащат три или повече еднакви марки на линията. Общо имате 25 варианта на комбинации от награди. Те могат да се видят в последния раздел на таблицата на плащанията. Диверсифицира процеса на поява на игралното поле Wild знак.

В основната игра тя попада на всички барабани, с изключение на първата. Функциите му са да завърши комбинацията, да стартира бонусното завъртане и да премести една позиция вляво. Всички бонус завъртания на Wild умножават печалбите ви с коефициент два.

Те също се движат всеки път, когато барабаните стартират. Те също изпадат по време на безплатни завъртания, които пускат три или повече Scatter. Безплатните завъртания са по-изгодни от обичайната игра, защото Wild може да удвои печалбите.

След всяко успешно завъртане можете да включите рисковата игра. Ако познаете в коя саксия е вълшебната отвара, изплащането ви ще се удвои. Правилният избор е придружен от красива анимация – ярък многоцветен облак излиза от саксията и загадъчна розова смес се разлива.

Преди да играете за пари в джуджето, опитайте слота в тестов режим точно на нашия уебсайт. За да разберете принципа на начислените плащания, ще ви трябва малко време.

Цялостно впечатление

Хареса ми Dwarf Tree да играя безплатно. Ако правите реални залози, тогава трябва да изхвърлите депозита по такъв начин, че да е достатъчно, за да задържите до началото на безплатните завъртания. За да направите това, първо трябва да тествате игралната машина. Това ще помогне за автоматична игра и безплатна демо версия на слота на нашия уебсайт.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment