Girls with Guns- Jungle Heat

Всеки човек първоначално има желание за справедливост, така че очакваме от всеки сюжет победата на доброто над злото. За какво струва слот машина Gold Coast!

Прекрасна компания, произвеждаща хазартно съдържание за ТОП 10 онлайн казина на 2019 г., Microgaming отново предлага 5000 слот машини, които да играят безплатно с необичайна тема, от която феновете на трилърите и тръпките със сигурност ще се радват.

Общо описание на игралната машина

Тази слот машина – Girls with Guns: Jungle Heat – привлича предимно със своя нетривиален сюжет, в който очарователните млади дами ще се изказват срещу силите на световното зло.

Сюжетът на слота звучи в унисон с сюжетните линии на много популярни филми, където главните герои трябва да гарантират мир и просперитет на цивилните, като ги предпазват от несправедливост.

Описание на обекта на слота

Действието, което е илюстрирано цветно от игралната машина, се развива в Южна Америка, така че цветът и външният вид на слота са подходящи. Мисията ще бъде изпълнена, когато екип от нежни и крехки млади дами започне да се противопоставя на цялата система за разпространение на наркотици.

В дивата природа на дивата джунгла е създаден лагер за наркодилъри, които отглеждат халюциногенни растения. Съвременните амазонки ще трябва да защитават местните жители от разпространението на тази опасна отвара, премахвайки порочен бизнес.

Специален отряд, при който всеки от участниците е необходим елемент от групата, притежаващ специални уникални умения, ще се бори с всякакви средства, предотвратявайки разпространението на наркотрафика.

Естествено, доброто винаги възтържествува над злото и тук то също носи доста значителни финансови плащания на комарджия. Нищо не може да попречи на нашите героини, тъй като нищо не може да попречи на играча да изпробва този зрелищен и прекрасен слот.

Игралната машина Girls with Guns: Jungle Heat, която рускоезичните потребители наричат ​​„Heat in the Jungle“, ще направи свободното ви време наистина горещо, предлагайки интересен процес на игра и добри награди за спасяването на света.

Описание на дизайна на машината

Видео слотът Girls with Guns: Jungle Heat е красиво проектиран, неговият фон е плексус от лози и папрати – растения с прекрасен зелен цвят. Слотът, който се гледа, ще изненада приятно феновете на екшън филмите, които са свикнали с традиционния дизайн на слот машината Resident.

Изумрудените зелени разстояния, които са в добра хармония със синьото небе, вдъхновяват потребителя с увереност, че всичко със сигурност ще е наред и че нашите героини ще могат да завършат мисията си перфектно!

В горната част на интерфейса на слота потребител на хазарт ще види името на играта цветно изпълнено с помощта на оригиналния шрифт. Пиктограмите за игри демонстрират най-красивите образи на млади момичета, които са собственици на особени герои, което се изразява в техния стил и външен вид облекло.

Като цяло, дизайнът на игралната машина може да се нарече много качествен и атрактивен и предвид наличието на интуитивни функционални клавиши, игровият процес трябва да носи на потребителя много удоволствие.

Символи и коефициенти за момичета с онлайн слот Guns Jungle Heat

Играта включва 14 основни и 3 специални снимки. Бившите форми на последователности по един от 243 начина. Платени комбинации от три, четири или пет еднакви знака в един ред. В този случай едно изображение трябва да бъде разположено в далечния ляв барабан.

Изключение е разпръскването – комбинациите му се плащат независимо от конкретното местоположение на такива символи на игралното поле.

Таблицата с изплащанията показва печалбите за всяка комбинация от награди. Тези стойности варират в зависимост от броя на монетите, поставени на въртенето. Когато играе на максимална скорост, потребителят получава следните награди:

 • за 3, 4 или 5 портрета на Катрин – 800, 1600, 8 000 монети;
 • Мери – 600, 1400, 7000;
 • Кира – 400, 1 200, 6 000;
 • Алекс – 300, 1000, 5 500;
 • Zoe – 200, 900, 5000;
 • Джес – 160, 800, 4500;
 • наркобос – 140, 700, 4000;
 • наемници на наркобоса – 120, 600, 3500;
 • вила в джунглата – 100, 500, 3 000;
 • “А” – 40, 240, 1 200;
 • “К” – 40, 200, 1000;
 • “Q” – 40, 160, 800;
 • “J” – 40, 120, 700;
 • „10” – 40, 100, 600.

Ако няколко последователности са паднали в едно завъртане, печалбите се сумират над тях. На един ред се плаща само най-високата комбинация. За да разберете размера на възнаграждението в кредити, е необходимо да умножите броя спечелени монети по зададената номинална стойност.

Освен това, ако превключите Demo Coins на Demo Credits, тогава всички плащания в таблицата ще бъдат показани в кредити.

Специални знаци:

 • корпоративното лого на играта е диво. Той замества всички други снимки, за да създаде нови печеливши комбинации. Скатер е изключение, дивата му не е в състояние да замести. Печелившата комбинация от три, четири или пет лога на компанията носи 800, 1600 и 8000 монети, ако потребителят играе на максимална скорост. В допълнение, тази картина създава цели блокове от „диви“ символи на барабана;
 • снимка на отряд момичета – специални диви. Това изображение се появява само в основната игра на третата макара. То, подобно на фирменото лого, може да замени всяко изображение, освен разсейване. След като завършите наградната комбинация, тази икона се разширява до цялата макара и върху нея се появява анимирано изображение на една от главните героини на слота. Това значително увеличава шансовете за създаване на печеливши комбинации;
 • сърце нар рисунка – разпръснете. Комбинациите от два, три, четири или пет от тези символи носят 600, 1200, 6000 и 60 000 монети, при условие че максималният общ залог е валиден. Това са най-големите изплащания в играта. Освен това появата на поне три гранати във формата на сърце върху игралното поле стартира кръг от 15 безплатни завъртания.

Безплатни завъртания на Girl with Guns Jungle Heat слот

Кръгът на безплатните завъртания започва автоматично, след като се появят три, четири или пет символа на разсейване във всички клетки на игралното поле. На потребителя се предоставят 15 бонус завъртания, по време на които скоростта остава същата като в гърба, която ги активира.

В бонусния кръг една от избраните макари на случаен принцип става „дива“. Върху него се появява анимирана картина с един от основните герои от слота за формат 1 × 3. Това се случва по време на всяко свободно завъртане. Това значително увеличава шанса за формиране на наградни последователности.

В случай на многократна загуба на най-малко три символа на разсейване на игралното поле, към останалите свободни завъртания се добавят още 15 допълнителни символа. В края на бонусния кръг печалбите се прехвърлят в основната сметка на играча и той се връща към нормалните завъртания.

Обобщение на описанието на слот машината

Играта Girls with Guns: Jungle Heat може да бъде оценена като “отлична”: тя оставя ярко впечатление след преминаване и също така може значително да попълни финансовото положение на хазартния потребител.

Тази игра, разработена от Microgaming, е достатъчно оригинална, че сериозно и дълго време интересува феновете на риска и вълнението.

Участвайте в това американско действие, което ще ви позволи да оцените собствените си сили и да повярвате в късмета, както и да тръгнете по пътя на доброто и да освободите света от опасност.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment