Ghost pirates not mobile

Еднокраки пирати, папагали и пиастри, това е онова, което виждаме като пиратски живот. Наистина ли е лесно да се провери, играе в симулатора Ghost Pirates. Традиционният барел от ром и гърдите на мъртвеца – това е само част от суровия ежедневен живот и зашеметяващите приключения, предлагани от Духа на пиратите. Съкровището няма да бъде просто много, но много – достатъчно за всички.

Но дали ще стигнат до вас, зависи единствено от твоята остроумие и сръчност. Свободните слот машини, като например Ghost Pirates, представляват само една възможност, а късметът и богатството на всеки кръг зависят единствено от уменията на игра.

Вълнуващи битки с пирати в безплатна онлайн игра без регистрация, отнемане на вражески кораб на борда и уверено търсене на карта със съкровища – това е светът на пиратите. Machine Ghost Pirates не оставя никого безразлични към себе си.

Просто перфектно изпълнени графични слотове ви позволява напълно да се потопите в атмосфера на смели забавни морски пирати. Емулаторът се сблъсква с реализъм.

Сентименталната музика допълва впечатлението на тези устройства, принуждавайки допълнително напрежение в най-важните моменти.

Вълнуващият свят на вълнение и приключение се предлага от напълно безплатни слот машини Ghost Pirates, играейки без регистрация е напълно просто. И най-важното е печелившо!

Net Entertainment Company предлага изцяло нова и невероятна игрална машина, където главните герои се играят от пирати. Това не са просто пирати, а призраци на отдавна изгубените владетели на морето. Сюжетът на игралната машина е базиран на филма “Карибски пирати”. Водещи роли в тази машина са дадени на Пеги Ротен и Единооки Ед.

Тяхните верни и неизменни спътници остават луда маймуна и диви папагал Поли. Те ще водят пиратския кораб в офанзива, ще завземат целта си и ще попълнят пещерата си с нови богатства. Част от това богатство ще могат да споделят с най-дръзките потребители на видео слота.

Дизайнът на машината

Слот машина Ghost Pirates има ярка и уникална графика. Емуляторът по никакъв начин не отстъпва на дизайна на слота Skulls of Legend, който е подобен на тема онлайн. Всеки герой е анимиран. Събитията в играта се развиват сред бушуващите вълни на океана, където пиратски кораб преследва търговски кораб. Корабът е пълен с призраци, чиито души продължават своя занаят. Шумът на вълните съпътства една вълнуваща игра.

Описание на играта

Тази игрална машина е доста необичайна. Няма обичайни печеливши линии, те се заменят с начини за създаване на печеливши комбинации. Има толкова много начини за създаване на печалби: 3, 9, 27, 81 и 243. Всеки от тях е отговорен за активирането на определен брой макари и възможни залози.

Тези стойности се избират от съответните бутони „Начини на залагане”. При първото ниво на залагане, при активиране на 3 начина за създаване на печалби, се използва първият барабан с 1 монета, 9 начина – 1 и 2 барабана с коефициент 3 монети, 27 метода – 1, 2 и 3 барабани с курс 8 монети, 81 метода – 1, 2, 3 и 4 барабани със залог от 15 монети, както и активирането на всичките 243 начина ще доведе до активиране на всичките пет барабана със залог от 25 монети.

След това трябва да изберете нивото на тарифите от възможните пет.

Скоростта на всяко ниво се получава от първото ниво, умножено по стойностите на избраното ниво. Можете да изберете нива, като кликнете върху съответната стойност на полето за ниво на залог. По този начин максималният залог на спин е 125 кредита на 5-то ниво на залози, с активиране на 243 начина за създаване на печалби.

Имайте предвид, че независимо от броя на начините за създаване на печеливши комбинации, средният ред от символи винаги остава активен. Бутонът Spin в играта може да се използва за стартиране и спиране на барабаните. Деноминацията на монетите се избира с бутоните “+” и “-“.

От основния режим на игра има изход само до режима на безплатните завъртания. Три скатера, които се появиха на един от избраните начини за създаване на комбинации (3, 9, 27 или 81) ще ви дадат 10 безплатни завъртания, четири символа – 15 завъртания, пет символа – 20 завъртания. Когато активирате всичките 243 начина за създаване на комбинации, тези стойности ще бъдат съответно 15, 20 и 25 завъртания.

Този режим изпраща потребителя в пещерата. По време на играта има възможност да се увеличи броят на безплатните завъртания, като се получи печеливша комбинация от разпръснати.

Автоматично резюме на машината

Слот машина Ghost Pirates е представител на новите видео слотове, които използват новия контролен панел и дизайна на най-високо ниво. Разберете правилата на играта не е трудно дори и за най-неопитните играчи. Насладете се на приключение в компанията на призраци в средата на океана и вземете пиратски съкровища.

Вероятно всички са гледали популярния холивудски филм “Карибски пирати”. Слот за призрачни пирати ми напомни за този филм. Играта започва с скрийнсейвър, на който виждате палубата на кораба, и пипалата на октопод се появяват отдолу на пергола.

По някакъв начин веднага се чувствате студени по кожата, но все още не сте виждали бандити, които живеят на този кораб. Не знам дали имате късмет да видите тези хора в плът, защото това не са просто пирати, а призрачни пирати! Те не се страхуват от нищо, защото няма какво да губят. Всъщност те не съществуват. И нито смъртта, нито бесилката ги плаши.

Ghost Pirates – пет-барабанен видео слот на пиратска тема от Net Entertainment. В играта има безплатни завъртания, разпръснати символи, диви символи. Всичко това подобрява играта, което я прави по-интересна за играчите.

Но разработчиците непрекъснато работят за въвеждане на нови опции в играта, така че вие ​​също оценявате новата функционалност, която се появи в тази игра. Погледнете долния панел с “3-243” на нива “1-5”. Така победата е много по-лесна!

Играта Ghost Pirates може да играе залози от сто до петдесет, а максималната в играта можете да получите 1500 залога.

Играта Ghost Pirates има див символ. Тази роля се играе от символа на духа на пирата, който замества други символи и завършва печелившите комбинации. Той също активира безплатните завъртания.

Шкафът за съкровища се е превърнал в разпръснат символ. Необходими са 3, 4 или 5 разпръснати символа, за да се появят на барабаните, след което печелите безплатни завъртания: съответно 15, 20 или 25 завъртания.

С безплатните завъртания имате същите темпове и същите активирани линии, които сте имали преди безплатните завъртания. Когато завърши свободното завъртане, вие се връщате към редовната игра.

Играта също има възможност да спре играта.

Символи

Какви са героите в играта за пиратите? Е, разбира се? ром! Къде пиратът плава без ром? Пиратски амулет, компас с карта, котва, пиратско оръжие, както и плашещи пиратски лица, ще видите сред другите символи на играта.

Символите на играта са основният елемент на играта и определят тона. Всичко от началото до края беше измислено от разработчиците на играта Ghost Pirates, така че играчите да изпитат удоволствието от играта.

Джакпотите

Джакпотът на играта Ghost Pirates е 1500 залога.

Заключение

Играта е цветна, обаче, както всички игри от компанията NetEnt, така че това е по-скоро правило, отколкото изключение. Богатата функционалност също е общ елемент в арсенала на този разработчик.

Това, което наистина привлича слотове като Ghost Pirates е фактът, че играта не свършва в интерфейса на самата игрална машина. Тя се простира много по-широко. Фирма за онлайн игри непрекъснато работи, за да ви накара да се почувствате в игралното пространство, което няма граници, защото вие сте напълно обгърнати от играта.

И това не е трудно да се направи в тази игра. Саундтракът е допълнителен плюс, който помага в това потапяне в друг свят. Пътуваме до мястото, където има простор и водна повърхност. Къде сме заобиколени от свобода и ние, като свободен вятър, избираме своя курс. И независимо дали сме късметлии или не, решава капризно състояние.

Не пропускайте шанса си да бъдете във фантастичния свят и да се върнете от там заедно с трофеите.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment