Gems and the City

Безплатни Gems и City слот машина – слот с пет барабана и тридесет активни линии. Има символ “див”, безплатни завъртания и бонус игра. Максималната печалба е 5000 залози на ред. Можете да опитате да ги спечелите в атмосферата на известната серия, която намеква за името и символите.

Как се играе Gems and the City видео слот

Игралния панел на играта Gems и City слот машина от Games OS е много прост. На него има три основни клавиша. За да направите залог преди началото на играта, трябва да използвате само две от тях:

Линия цена

Line Price определя линейната ставка. Разработчиците са предвидили седем опции за залагане, от 0,01 до 0,65 игрови монети. С Bet One се избира броят линии, активни в това завъртане. Може да има от 1 до 30. Индикаторите се променят с клавишите „+“ и „-“ вдясно и отляво на таблото, разположено над бутоните.

Третият панел е Total Bet. Тя показва общата обща оферта. Под него е бутонът Bet Max. С него залагането на завъртане с едно щракване става максимумът. Променя се обаче само броят на реда (има 30 от тях). Залогът на линията остава непроменен.

Така че всъщност не можете да извикате максималната оферта. Трябва да се има предвид, че след натискане на този бутон въртенето на барабаните започва автоматично.

Балансът на играча (баланс) е показан в горния ъгъл на екрана (а не полето с макари), тоест броят кредити, останали за него, на които той може да заложи. Друг, много по-приятен показател, който е посочен в заемите – печелене (Win). Колоната, в която е показана, се намира в десния ъгъл на контролната конзола, над бутона за завъртане – Spin.

В лявата част на панела е мини менюто Auto Spin. Можете да стартирате пет или десет завъртания директно от панела и ако щракнете върху бутона, изборът става повече: седем опции от пет до хиляда завъртания.

Накрая, в долния ляв ъгъл на екрана на играча, чакат два превключвателя:

 • изображение на високоговорителите – изключва и включва звука отново;
 • кадърно изображение – разширява играта до цял екран.

Символи и шансове за Gems и City слот

Слотът използва сервизни и стандартни знаци.

Див символ

Дивият символ е Wild. Той допълва комбинации с печеливши, замествайки всички останали пиктограми с изключение на разпръскване и бонус символ. Символът няма свои собствени коефициенти на умножение.

Стандартни знаци

В машината Gems и City има девет стандартни символа. Както обикновено, четирите най-големи от тях са снимки, свързани с сюжета на слота. Това са портрети на момичета, отдалечени подобни на героините от сериала “Сексът и градът”. Независимо от това, приликата е толкова далечна, че е невъзможно да се направят точни паралели, така че ще ги наречем просто според цвета на косата:

 • по-възрастната блондинка носи на играча 20, 100, 500, 5000 умножители на залози съответно за два, три, четири и пет знака;
 • кафява жена на възраст 8, 20, 100, 750;
 • млада блондинка – 500, 70, 10, 6;
 • кафяви коси млади – 5, 8, 50, 250.
 • След тях са пет знака от тестето с карти:
 • асът дава 6, 30, 150 умножители на залог съответно за три, четири и пет знака;
 • цар – 5, 25, 125;
 • дама – 4, 20, 100;
 • Джак – 3, 15, 75;
 • десет – 2, 10, 50.

Както можете да видите, всички снимки носят печалби, като се започне с две изображения в комбинация, което не може да се каже за картите.

Пълната таблица може да видите, като кликнете върху бутона Paytable. Самият слот, като всички останали в портала, е представен в безплатна версия, която служи само за запознаване с неговите възможности.

Безплатни завъртания

Кръг от безплатни завъртания става достъпен за играча, ако на барабаните са се появили три или повече съответни символа – надписът Безплатни завъртания. В зависимост от техния брой, потребителят получава:

 • за 3 символа – 5 безплатни завъртания;
 • за 4 – 10;
 • за 5 – 15 безплатни завъртания.

Символът няма свой собствен коефициент за умножаване на залозите и не формира печеливша комбинация.

Сюжетът и графиката на слота

Както вече споменахме, името и сюжетните символи на слота пародират поредицата „Сексът и градът“. Основните й герои знаят всичко за модата, секса и мъжете.

Следователно фонът за барабаните изобразява магазин за бижута, в който играчът и героините могат да избират своите бижута. Що се отнася до музиката, тя е доста приятна. Къде в този случай изключете звука, вече знаете.

Играта на слота е стандартна, графиката трябва да се хареса на жените, шансовете са средни. Основното предимство на машината е печеливша бонус игра.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment