Game of Swords

След като стана невероятно популярна наведнъж, серията Game of Thrones постави своя собствена мода, която се отрази не само на компютърните игри, но и на литературата и дори на киното. Режисьорите, разработчиците, сценаристите бяха вдъхновени от мотивите, които се разкриват в легендарната поредица.

По-специално пазарът на хазарт започна да се изпълва с всякакви сюжетни забавления, в които се проследяват мотивите на Игрите на тронове. Genesis Gaming също не пропусна момента и представи своята игрална машина безплатно онлайн, без да регистрира 777 за класирането на ТОП бонуси за онлайн казино – Game of Swords.

И ако сте искали нещо вкусно – необичайна слот машина Gingerbread Lane с джинджифил на барабаните в игралната зала на Sloto.TOP!

Описание на предмета на машината

Историята на игралната машина Game of Swords разказва за конфронтацията на 5 военни клана. Ще става въпрос за борбата на клановете Овен, Дракони, Лъвове, Феникси и Кобри. Всяка армия се ръководи от опитен водач, който знае много за това как да се бори и да постигне победа. Този сюжет е доста подобен на сюжета на оригиналния сериал и затова привлича вниманието на много фенове на популярната история на битката за Железния трон.

Заслужава да се каже, че играта на Game of Swords е подходяща за всички представители на потребителската аудитория, тъй като темата се разкрива много просто и лесно за разбиране. Устройството определено ще направи достойна конкуренция на наскоро пуснатия онлайн слот Microgaming Forbidden Throne.

Мотивите на борбата тук са преплетени с мистика и дори романтика. Благодарение на това разнообразие сюжетът е многостранен.

Описание на слота

Визуално играта е представена в топли заглушени нюанси. Кафяво-сребриста цветова схема се вписва идеално в идеята на автора и й помага да се отвори. Основният екран, или по-скоро основното местоположение на историята на Играта на мечовете, е представен под формата на стара тъмница в замъка.

Пламтящи факли са фиксирани върху каменните стени, огънят на които осветява цялото пространство и добавя към него частица топлина. Трябва да се отбележи, че огънят е направен чрез анимирани ефекти и изглежда доста реалистично.

Игралното поле е рамкирано от красива метална рамка. Кованите му елементи добавят към играта специфична среда, а пространството за игра органично се вписва в голямата картина. Що се отнася до саундтрака, то в играта на Slots слот машина е несравнима.

Първо, саундтракът на играта е регистриран по такъв начин, че да повиши морала и да настрои продуктивна игра. Мелодията моментално предизвиква асоциации със Средновековието, от които сюжетът става много по-завършен.

Акцентът на саундтрака беше пукането на огъня, което звучи толкова реалистично, че изглежда, че пламъкът на факелите е на път да се разпространи извън екрана на играта.

Описание на интерфейса на играта

Разработчиците от компанията Genesis Gaming наистина се опитаха да създадат интерфейс, защото той се оказа много прост и в същото време многофункционален. Игралното поле е един от най-важните компоненти на интерфейса. Той има структура с 5 барабана и през полето минават 25 активни линии.

Въпреки че линиите не са маркирани с допълнителни маркери, все пак по време на играта потребителят лесно се ръководи от начина, по който е играл до тази секунда. Машината има контролен панел – друг постоянен компонент на интерфейса на играта. В този случай се намира под барабаните.

Състои се от няколко бутона, използвани за конфигуриране на настройките на играта. Вляво можете да видите бутона за залагане, предназначен за определяне на залог. В близост е и бутонът линии, който служи за посочване на броя на линиите.

На противоположната страна има бутони за стартиране на завъртания. Голям син бутон ви позволява да стартирате редовни гърбове, а по-малък бутон активира автоматични завъртания.

Щраквайки върху самоснимачката, играчът получава достъп до допълнителни бутони, които контролират броя повторения на такива завъртания. В центъра на контролния панел са броячите на крайния залог, получените печалби и баланса на потребителите. В близост има бутони за допълнителни настройки (звук, таблица за изплащане и т.н.).

Описание на играта

Играта в игралната машина Genesis Gaming се провежда според традиционните правила. Комбинациите по време на стандартните завъртания могат да бъдат изградени изключително на активни линии. Началната точка за всяко теглене на награди е най-лявата макара.

Също така едни и същи символи на наградната среща трябва да се правят един след друг непрекъснато, а максималният им брой е 5 броя. По време на играта разсейващите се и дивите ще се покажат. Първият герой ще играе на случаен принцип и ще отваря безплатни завъртания.

Тези ротации ще се проведат без загуба и ще помогнат да се извлече максимума от развлекателния процес. Wild, поради своята гъвкавост, ще помогне да се допълнят многобройните комбинации и да се увеличи ефективността на някои завъртания.

Виртуални бонуси за слот

Машината се характеризира с наличието на един вид бонус игра. Активира се, когато лидерите на кланове се появяват на барабани, маркирани с кланове. Петкратното съвпадение дава възможност на играча да посети нивото на бонуса. В неговия момент ще има конфронтация между играча и противника.

Всеки ще има определен запас от животи, след което играта приключва. Наградата ще бъде допълнителен фактор, който може да увеличи печалбите до 5 пъти.

Описание на машината Резюме

Игралната машина Genesis Gaming е идеална игра за тези, които са фенове на Игрите на тронове, история и средновековието. Атмосферната графика и не по-малко атмосферната музикална композиция ще осигурят ярко забавление.

Нивото на бонус във връзка със специални символи и безплатни завъртания ще гарантира, че играта е възможно най-продуктивна.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment