Fruity frost

Дори и младия производител на плодове Booongo е превърнал обичайния слот за плодове в ярка и незабравима игра. Специални диви, бонусни и ледени барабани – всичко това създава отлична игра, от която е невъзможно да се откъснеш.

Пет барабани трябва да се въртят. Залогът се прави на 20 печеливши линии и техният брой не може да се променя. Сред символите се очакват нар, лимон, диня, грозде, ябълка, ягода и череша. На втория и четвъртия барабан можете да намерите изображението на киви. Тя не се заплаща сама по себе си, а е универсална картина, така че замества други знаци. В допълнение, две киви веднага дават допълнително въртене.

Когато се появят три парчета портокал, играчът моментално получава петнадесет безплатни завъртания с възможност за разширяване. Също така, ако имате късмет да съберете три специални бонус знака на полето, играчът ще бъде помолен да счупи една от ледените плочи. Ако имате късмет, и диагонално, вертикално или хоризонтално зад други табели ще бъдат едни и същи символи, тогава ще получите победа. След това ще бъдете помолени да изберете една от трите табели, за да определите множителя на сумата, спечелена по-рано.

Fruity Frost е емулатор с ярък дизайн и много интересни игрови функции. Разработчикът Booongo наистина успя да създаде оригинален плодов слот.

АВТОМАТИЧНА ИГРА ЗА БЕЗПЛАТНО ПЕТНОСТ

Бандовите залози трябва да са еднакви. Минималната ставка е само 0.2 кредита за завъртане на барабаните, максимумът е 100 кредита на завъртане. Печелившите комбинации се формират от ляво на дясно, в случай, че в рамките на една и съща активна линия се събират един до друг от три до пет еднакви символа. Изплащането се определя чрез умножаване на сумата на залога и коефициента на играната комбинация. Ако в рамките на един ред са направени няколко печеливши комбинации, тогава плащането се извършва само на най-печелившата. Ако спечелилите вериги се събират на няколко различни линии, всички те се изплащат.

В играта има основни снимки, както и допълнителни символи – диви, разпръснати и други. Рискови игри и джакпоти в игралната машина Fruity Frost, за съжаление, не. Но разработчиците са добавили интересен кръг бонус, което ви позволява да получите още повече печалби.

СИМВОЛИ И БОНУСНИ РУБАВИ НА УСТРОЙСТВОТО ЗА ИГРАТА ЗА ПОВЪРХНОСТТА

В плодовата машина е невъзможно да се направи без плода, затова имаше място на линиите за банани, круши, лимони, грейпфрути, ягоди и други зрели и ароматни подаръци на природата. Следните знаци със специално значение заслужават специално внимание:

  • Диви – нарязан киви може да падне във втората или четвъртата колона и да се разшири до целия барабан. Този див символ замества други изображения с цел създаване на допълнителни награди.
  • Скатер – оранжевият отрязък се изплаща във всяка позиция на екрана, а не е свързан с линиите. Три скатер символа ви позволяват да претендирате за победа в размер на пет залога, както и да наградите играча с безплатни завъртания. Безплатните завъртания могат да бъдат от 10 до 30 в зависимост от броя на отпадналите скатери.
  • Бонус – разнообразни плодове стартира интересна игра за мигновени лотарии с ценни награди. Играчът ще трябва да избира между девет клетки, зад които са скрити парични награди и безплатни завъртания на барабаните.

Слот машина замразени плодове, въпреки че е посветена на избитата тема на плодове и плодове, но ясно се откроява от останалите слотове на подобни теми. Няколко опции за изплащане, безплатни завъртания, вълнуваща бонусна игра – всички тези предимства на геймплея заедно с отлична графика и звук правят емулатора, най-малкото, изключително и уникално решение от този вид. Нивото на възвръщаемост на депозитите е 95.9%, като вариацията на слота може да се счита за средна.

Как да започнете да играете на демо машина Fruity Frost безплатно и без регистрация?

Искате ли да намерите за себе си най-новите слотове, започнете играта, в която можете без заплащане и без регистрация?

Днес има такъв огромен брой онлайн игри, които от време на време дори и опитни играчи се губят и не могат да избират слотове от първия път, те ще бъдат любопитни, лесни и изгодно да започнат играта. Такова тестване продължава много време и води до загуба на пари. Затова нашата компания предлага да опитате един от 6000-те слота – Fruity Frost от Booongo.

Възможно ли е на нашия сайт да играе слота Fruity Frost?

Защо на сайта на нашата организация можете да започнете да играете на слот машина Fruity Frost безплатно и без регистрация?

Особено, за да позволи на потребителите да започнат да играят слот машини безплатно онлайн, Fruity Frost слот е представен на нашия уебсайт в демо режим. Няма разлика между нея и платената версия. Той е създаден само за справка.

Такива слотове имат право да играят онлайн на интернет страницата на хазартното заведение в бившата ОНД, като правят платени залози. Ние предлагаме на нашите клиенти безопасно, необвързващо, но интересно и приятно въведение в слота. За разлика от платените версии на Fruity Frost, когато играчът трябва да е готов да понесе загуби и да загуби пари, при тези обстоятелства можете напълно да се отпуснете и да се забавлявате, без да мислите за поражение.

След като реши да стартира играта безплатно в слотовете без регистрация, играчът има възможност да използва виртуален кредит, който дава възможност за залози. Тъй като този заем е ограничен, при достигане на определен лимит, ще е необходимо да обновите страницата на браузъра, за да ви предостави нов кредит, за да стартирате онлайн игра в демо машини безплатно и без регистрация.

Тогава осигуреният баланс на парите също се попълва, а основните компоненти на геймплея ще останат непроменени. Тъй като залозите са виртуални, печалбите, изразени в пари, няма да се получат.

Какви характеристики характеризират игралната машина Fruity Frost?

Визуално, този слот не се различава от платената версия, с изключение на наличието на клавиша “Play for free”. Демо версията на тази игра напълно разкрива съдържанието, символите, атрибутите и излъчва съответните звукови ефекти. На заден план има сюжет, подобен на автентичния.

Спомагателните знаци се използват като вторични опции:

  • Wild изпълнява подобна функция, както и джокер в стационарни слотове, покер и други игри с карти. Той заменя всички знаци и картини вертикално, като по този начин допълва серията и образува печеливша комбинация, удвояваща нейния коефициент. Wilds са обикновени, движещи се, разширяващи се, фиксирани и прилежащи
  • Скатер може да прави активни безплатни завъртания. Когато се появи повече от 3 пъти, геймърите получават допълнителен бонус кръг.
  • Ако на игралното поле са подредени 3 скатера, общият залог ще бъде умножен по техния коефициент.

Никой не е отменил опасността от загуба на пари в реални игри, затова, играейки демонстрационни слотове безплатно и без регистрация, ще научите не само нови стратегии и знания, но и ускорете реакцията, овладейте способността да вярвате в интуицията си. Можете да проверите това лично – започнете играта в Fruity Frost.

След като натрупа необходимия опит, както и добре познавайки всички характеристики на играта и ходовете, можете да се надявате да спечелите в тази игра.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment