Fruits’N’Stars: Holiday Edition

Класиката винаги е актуална във всяка област – независимо дали става въпрос за литература, изкуство или хазартни игри.

Игралните автомати с класически дизайн и минималистични функции имат необяснима привлекателност и имат постоянна и много впечатляваща армия от фенове, които намират удоволствие да играят с минимални линии за заплащане на залози и без много допълнителни и разнообразни опции.

Известната компания Playson пусна не само актуализиран слот за плодове като слот машина Cherry Blast, но освежи класическата тема с коледни нотки и постави началото на излизането си на новогодишните празници.

Описание на предмета на машината

Слот машина Fruits ‘n’ Stars: Holiday Edition е посветена на коледните и новогодишни празници – това ясно се отразява в стилния, изискан дизайн както на местоположението, така и на героите. Но по същество това е обикновен плодов слот с традиционни правила, познати символи и скромни специални функции.

Описание на слота

Това, което отличава игралната машина Fruits ‘n’ Stars: Holiday Edition от класическите си колеги, е дизайнът на местоположението. Това е красив заснежен пейзаж, искрящ с бляскаво украсени коледни елхи и много разпръснати кутии за подаръци.

Снежнобялото игрално поле е прекрасно преплетено с клони на коледно дърво и горящи светлини на празнични гирлянди. И символите, върху които обичайно парадират ярките портокали, лимони, сливи, грозде, череши, дини – всички без изключение са прашни със сняг.

Има незаменими червени късметчета седем, а златна звезда действа като разпръснат – и също със снежна шапка. Играта преминава под приятна коледна мелодия и нежен звън на камбани, понякога се чува характерно скърцане на сняг под краката.

Символи

Подредени череши, лимони, портокали, сливи, грозде, диня и семки се появяват в колоните на видео слота. Те образуват комбинации според горните принципи. Всички снимки са покрити със сняг.

Специалният герой е един:

  • Скатер (звезда) не зависи от местоположението на екрана. Три, четири или пет звезди, които се появяват във всяка клетка, донасят плащане, което се изчислява с общата ставка и коефициентите x2, x10 или x50.
  • Потенциалните изплащания в таблицата се базират на процента.

Бонус игри Fruits ‘n’ Stars: Holiday Edition

Няма изплащане на награди, бонус тегления, безплатни завъртания или други допълнителни функции.

Описание на играта

Комбинациите от награди се състоят основно от 3-5 еднакви елемента, ако са разположени в съответствие с траекторията на игралната линия непрекъснато – на съседни барабани, като се започне от първата барабана отляво.

Единственото изключение е картината с череши – те са достатъчни дори 2. За всеки награден ред се взема предвид само най-голямата печалба. Ако има няколко наградни линии, печалбите се сумират. Наградата се начислява по общоприетата формула – линейният залог се умножава по коефициента, характерен за символа на печелене.

Единственият специален символ на игралната машина Fruits ‘n’ Stars: Holiday Edition е разпръснат златна звезда. Появата на 3 или повече звезди на игралното поле, независимо от конфигурацията на линиите на печелене във всички клетки на барабаните, носи на играча награда, която се изчислява на базата на общия залог.

Описание на машината Резюме

Слот машина Fruits ‘n’ Stars: Holiday Edition със сигурност ще представлява интерес за феновете на темата за плодовете, защото има много функции, характерни за класиката.

Красивият оптимистичен дизайн и успешното звуково съпровождане хармонично отразяват празничното настроение. Много широк спектър от залози и възможност за получаване на впечатляващи награди ще зарадват както начинаещи, така и опитни комарджии.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment