Fruits

Представеният слот е демо версия на реална игра. Той се различава от оригинала, използвайки валутата на играта – виртуални монети и заеми. Във всички останали аспекти устройството напълно отговаря на пълната версия.

Валутна система

Основната сметка на играта е в монети. Определянето на коефициента на стойност на монетата определя техния брой в общата сметка на монетите. Коефициентът се задава с левия и десния бутон в секцията Coin value и се избира от следните показатели: 0.01, 0.02, 0.05, 0.1 кредит.

Съответно, с избора на потребителя, общият резултат в началото на играта е 500,000, 250,000, 100,000 и 50,000 монети. Непосредствено под контролния панел има линия, показваща параметрите на играта в кредити.

Задаване на опции за игра

Тази машина записва 20 игрални линии. Задаването на линейния залог се извършва с левия и десния бутон на секцията за ниво на залог в диапазона от 1 до 10 монети. Стойността на залога определя размера на печалбите от комбинациите от награди.

Цената на ротация се формира чрез умножаване на двата параметъра на играта и се показва в реда на индикатора за залог. При максимални настройки общият залог е 200 монети.

Стартиране на слот

Бутонът с изображението на въртене по часовниковата стрелка започва с едно завъртане на слота с дадените параметри. Когато печеливша комбинация пада върху игралното поле, символите, които са участвали в нея, се намаляват. По-високи знаци се спускат, изпълват празни клетки, а на тяхно място падат нови. Този принцип на пролапс се нарича каскада.

Бутонът за максимален залог започва едно завъртане с максималната стойност на общия залог. Менюто за автоматичен режим се извиква с бутона Autoplay. Той има възможност да персонализира броя на автооблигациите в диапазона от 10 до 1000. Разделът Разширени настройки съдържа широк избор от настройки за ограниченията за автоигра.

Бутонът за плащане отваря менюто за помощ. Има таблица за изплащане, правила за слотове, оформление за игрални линии и бонусен кръг с безплатни завъртания. Плащанията в таблицата се показват като множители на ред.

За да се получи печеливша комбинация в апарата, е необходимо три или повече еднакви символа да се появят на съседните барабани на игралното поле. Комбинацията трябва да започва от левия ръб и да е в активната игрална линия.

Символи и коефициенти на видео слота за плода

За да се опростят изчисленията, когато се описват плащания за комбинации от награди, се използва линеен залог с една монета. Цената на ротация в този случай е 20 единици игрална валута.

Специални знаци

Бонус символ – блендер с плодов коктейл. Три или повече такива символа, които излизат по стандартните правила, стартират бонус кръг с безплатни завъртания и тройно печелят.

Символът „диви“ се представя под формата на дървена кутия с надпис „Плодова калъф“. Той е универсален и може да замени почти всички изображения на устройството при формирането на печеливша комбинация. Единственото изключение е символът Бонус.

В допълнение, комбинацията от награди с участието на “дивия” символ носи двойни приходи. Ако тя попадне на мястото на съкратените знаци, тогава факторът X4 вече носи.

При повтарящо се редуциране се появява символа “wild”, който увеличава печалбата от комбинацията с шест пъти, а след третата загуба – с 8 пъти. За текущия множител символът “wild” уведомява за една от четирите съответни изображения в горния десен ъгъл на екрана.

Cтандартни знаци

Стандартните символи на устройството изобразяват банки с номинална карта, както и различни плодове. Комбинация от 3, 4 и 5 символа носи на потребителя следните награди:

-банки с Q, K и A – 5, 10, 50;
-круша – 10, 20, 100;
-лимон – 10, 50, 500;
-оранжево – 20, 100, 1000;
-ягода – 50, 200, 2000. Това е най-значимият стандартен слот. Пет изображения на ягоди с максимална линейна скорост водят до печалба от 20 000 монети.

Безплатни завъртания

Активира се, когато падна бонусна комбинация от три бонус символа. Това е стартирането на 10 безплатни завъртания в автоматичен режим. В хода на безплатните завъртания, цялата генерирана от потребителя печалба се утроява.

Когато отново се появят трите бонус символа на игралното поле, бонусният рунд ще бъде рестартиран. В края на играта натрупаните печалби се прехвърлят в основната сметка.

Fruit Case е игрална машина с добре изпълнени графики и ниски номинални печалби. В слота се използва каскадният принцип на падане на изображението, има „диви” символи с прогресивен множител, както и кръг с безплатни завъртания и утрояване на получената награда.

За следващия видео слот, разработчиците на Netent избраха тема, която е актуална всяка година – пресни плодове. Цветната слот машина Fruit Case се превърна в фабрика за производство на не само витаминни сокове, но и на наградени комбинации.

Чрез провеждането на Fruit Case, играчът отива да събира зрели плодове, които трябва да бъдат правилно нарязани. И така, че процесът не беше скучен и монотонен, разработчиците на слот машина “Fruit Case” се погрижиха за анимацията – всички плодове смешно направиха лице на игралното поле, преди да влязат в порок.

Слот машина Fruit Case се състои от 5 барабана с 20 активни линии. Плейърът не може да регулира броя на активните линии. Максималният залог на спин е 10 монети, чиято стойност може да бъде променена чрез бутона “Стойност на монетите” в диапазона от 1 до 50 цента.

За да активирате игралния автомат Fruit Case на пълен капацитет, трябва да използвате опцията Max Bet, която увеличава залога. За играчите, които искат да почиват с най-малко усилия, се осигурява автоматичен режим.

Най-младите символи на игралната машина на Fruit Case се превърнаха в Банки с изображения на карти за игра. Мачовете от тези елементи водят играча от 3 до 50 залога. Но Fruit Case е подготвил по-щедри подаръци за своите потребители. Така че, кисел Лимон, зрял Круша, вкусни Ягода и сочна Orange ще попълни играта сметка за 100, 200 и дори 2000 монети.

Дървената плоча с надпис Fruit Case в слот машина Fruit Case играе ролята на символа Wild, заменя елементите, които липсват в печелившите комбинации и умножава залозите.

Играта Skatetter стана неподвижна Blender с надпис Free Fall, който също е в състояние да увеличи печалбата. При трикратна загуба този символ активира бонуси под формата на 10 безплатни завъртания и умножава залога три пъти.

Плодов игрален слот Fruit Case

В слота за калъфи за плодове има интересна функция “Лавина”. Той компенсира липсата на рискови игри и бонус кръгове и умножава печалбите на всеки следващ ефективен завъртане с 2, 4, 6 и 8 пъти, при условие че комбинацията затваря дивата природа.

Така, ако играчът с максимална скорост получи комбинация от пет символа с Strawberry на една от линиите в последния етап на умножение, печалбата ще бъде 160 000 монети.

Слот машина Fruit Case ще бъде отличен инструмент за отдих и доходи, както за начинаещи, така и за опитни геймъри. Можете да играете Fruit Case безплатно и без регистрация, но размерът на залозите има пряко въздействие върху спечелената сума.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment