Fruits Of The Nile

Playson винаги се опитва да разработи вълнуващи игрални машини, които биха заинтересували дори и най-взискателните потребители.

Именно по този принцип е създаден видео слотът Fruits of Nile, който се основава на двете най-популярни истории за играчите. И така, машината разказва за класическата тема – плод, който от първите дни на функционирането на различни игрални заведения е в голямо търсене сред играчите. Но освен плодове, видео слотът има и египетски сюжет, популярността на който донесе много ярки машини.

Подобното използване на няколко теми в една игра вече донесе успех на игралната машина Sizzling Gems. Тук играчът ще трябва да се наслаждава на плодови изображения, рамкирани в египетски атрибути.

Контролен панел

Можете да контролирате настройките на машината от конзолата, която се намира под барабаните. Иконата „i“ отваря таблицата за изплащане, където всички символи и правила на играта са изброени на три страници. В колоната залог, както бе отбелязано по-горе, можете да промените размера на залога. Когато натиснете клавиша Макс, ще бъде зададен максималният залог – 1000 кредита.

Можете да стартирате барабаните в два режима: ръчен и автоматичен. Едно завъртане се активира чрез натискане на кръглия лилав бутон с кръгла стрелка.

След превъртане и спиране макарите ще произведат набор от знаци. Ако има комбинация от награди сред тях, тя ще бъде маркирана и печеленето за нея ще отиде в акаунта на играча. Спечелената сума ще бъде видима в реда над контролния панел. За да започнете ново завъртане, трябва отново да натиснете големия кръгъл бутон.

В автоматичен режим, барабаните започват след натискане на малкия лилав бутон с две кръгли стрелки и буквата „A” в центъра. В менюто, което се отваря, можете да изберете:

 • Ограничение на загубата – при натискане се появява скала с плъзгач; Можете да зададете лимит, до който балансът спада, за да спрете автоматичната игра;
 • Ограничение за единична печалба – при натискане се появява скала с плъзгач; можете да зададете сумата на печалбите на завъртане, при загуба на която автоматичната игра ще спре;
 • Брой завъртания – броят завъртания, които плодовете на Нил ще правят автоматично;
 • Start Autoplay – стартира автоматично завъртане на барабаните;
 • Запазване на настройките – запазете настройките, така че следващия път просто натиснете клавиша Старт Автоматично възпроизвеждане.
 • Когато щракнете върху иконата на зъбно колело, се появява меню с две опции: Quickspin – намалява анимацията на превъртане на барабаните, но не засяга знаците, които се появяват при спиране; Skip Animation – ви позволява да деактивирате анимацията при зареждане на машината. Наблизо се намира клавишът за управление на звука на Плодовете на Нил.
 • Можете да опитате останалите видео слотове на темата за плодовете тук.

Символи и коефициенти на плодовете на слотната машина на Нил

В играта на плодовете на Нил има само един специален символ – „див“ скарабей. Той не носи награда в заеми. Когато се появява на линията, „див“ може да замени символите, които липсват за образуване на комбинация. Ако той изпадне след два, три или четири знака на един ред, тогава той ще се увеличи с един до три, четири или пет знака. Това свойство не се отнася за разсейване.

Скатер – изображение на звезда, което носи награда в кредити за три, четири или пет знака. Няма значение къде точно се появиха разпръснатите звезди, най-важното, в точното количество. Когато играете с максимална скорост за тях, можете да получите:

 • 3 звезди – 5000 кредита;
 • 4 звезди – 10 000 кредита;
 • 5 звезди – 100 000 кредита.

Останалите, прости символи на слотовете на плодовете на Нил са представени от снимки на плодове. Само най-скъпият символ в играта е изобразен като седем. Минималният брой знаци в комбинация е три.

С максимален залог комбинациите ще донесат на играча такива победи:

 • череши, лимон – 1000, 4000, 20 000 кредита;
 • портокал, слива – 2 000, 10 000, 100 000 кредита;
 • грозде, диня – 4 000, 20 000, 200 000 заеми;
 • седем – 10 000, 100 000, 1 000 000 кредита.

Слот машина Fruits of the Nile не може да се похвали с богат геймплей. В слота няма бонус рундове или рискови игри, както и безплатни завъртания. Въпреки това, простотата на машината може да помогне на начинаещите да се чувстват удобно с механизма на този тип игра, а за опитни ще бъде чудесна възможност да подобрят стратегията си.

Кръгла игра с риск

Феновете на класическите плодови теми са свикнали да имат рискова игра в популярната слот машина Fruit Cocktail, която разработчиците на този слот взеха предвид и не лишиха геймъра от възможността да удвои печалбите си. Всяко превъртане на барабаните може да доведе до печеливша комбинация, наградата за която играчът може да се увеличи няколко пъти.

За да направи това, той трябва да влезе в рискована игра с бутона GAMBLE. Пред очите на потребителя ще се отвори допълнително игрално поле, в което ще бъдат поставени редица карти и няколко бутона. Задачата на играча е да отгатне цвета или костюма на картата с дупки.

Ако иска да избере цвета на картата, тогава трябва да използва бутона ЧЕРВЕН или ЧЕРЕН. В същото време той може да разчита на удвояване на изплащането за печелившата комбинация. Но ако потребителят реши да отгатне костюма на затворената карта, той ще получи, ако успее, награда за комбинацията, увеличена с 4 пъти.

В рискова игра е позволено да увеличавате плащанията няколко пъти подред със същата комбинация. Когато играч иска да напусне рисковия кръг предсрочно, трябва да използва бутона COLLECT и всички спечелени монети ще бъдат прехвърлени в общата сметка на играта.

Заключение

Nile Fruit е една от жизнените слот машини на Playson, която предлага на играча две от най-завладяващите теми: плодове и египетски.

Потребителят ще се потопи в атмосферата на Египет, ще се запознае с особеностите на културата на тази държава и в същото време ще се наслади на простотата на класическата история с плодовете.

Видео слотът има най-простите контроли и минималния брой функционални бутони. Ярката и висококачествена графика отразява темата на играта, а музиката, присъстваща в слота, й придава определен стил. И въпреки стандартния и често повтарящ се сюжет, играта предлага на потребителя много различни функции, с които той може да печели по-често и повече.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment