Fruits and Stars

Световната популярност на плодовите емулатори, пусната в съответствие с всички канони на хазартната индустрия, доведе до пускането на игралната машина Fruits And Stars. Очарователна находка за свободното време онлайн може да се похвали с пет барабана и същия брой линии за заплащане.

Залогът на завъртането се контролира от бутоните на контролния панел. Тук можете също да намерите контроли за активиране на автоматичен режим и избор на номинална стойност на монети. Комарджиите имат право да персонализират играта по свой вкус.

Игралната машина Fruits And Stars стабилно издържа на всякакви настройки.

Fruits And Stars рискова игра на слот машина

Акцентът на видео слота беше кръгът от рискове за шансовете. Правилата му не са нищо ново. На дисплея на игралната машина Fruits And Stars се появява таблица с тесте карти. Потребителят на симулатора е оставен да отгатне цвета или костюма на най-горния елемент.

Правилният отговор умножава размера на възнаграждението два пъти, а грешният се връща към основния етап на забавление. Във виртуално приключение, изпълнено с живи цветове, всичко е възможно!

Бихте ли искали да се състезавате за 100 000 кредита, като събирате комбинация от Седем на някоя от петте фиксирани линии? Ако е така, тогава по-скоро стартирайте игралната машина Fruits N Stars от екипа на хазарта Playson.

Ярките и цветни плодови символи са се превърнали в основните снимки и ви позволяват да спечелите много наградни монети. Пълната липса на бонус опции се отрази положително на възвръщаемостта на слота. Въпреки че не успяхме да открием точния размер на RTP, можем да сме сигурни, че той е на високо ниво.

Символи и плащания

Слот машина Fruits N Stars Мнозина ще изпитат носталгични емоции, когато стартират тази слот машина. Винаги е активно 5 реда и включва пет барабана с три реда картини. До 100 монети могат да се залагат на въртене, така че определено няма какво да правят високите ролки тук.

  • Три или повече еднакви символа дават печалба според направения залог. Наградите можете да намерите в таблицата с изплащанията. Между другото, тя не посочва множители, а окончателни награди, като се вземе предвид текущата норма.
  • Звезда играе като символ на разсейване. Не е необходимо да се отказва от наградни линии. Тя ще върне 200, 1000 или 5000 монети, ако съберете три до пет снимки на екрана.
  • Червената седморка може да попълни сметката в размер на 2000, 20 000 или 100 000 монети.
  • Динята ще донесе от 1000 до 10000 монети.
  • Гроздето дава същите награди.
  • Слива, портокал, лимон и череша ще ви позволят да съберете 400, 1000 или 4000 монети. Но символът Cherry ще донесе 100 монети, ако се появят само две от тези изображения.

Характеристики на

Спечелете препоръки. Плодовете винаги ще останат класика. Обявените от разработчика печалби са приятно приятни. Но все пак не трябва да се надявате на загубата на високоплатени комбинации твърде често. Така че играйте на ниски проценти.

  • Процент на изплащане – не е зададен.
  • Линии – 9.
  • Максималната печалба е 100 000 монети, когато се появят пет седем символа.
  • Опции за бонус – не са предоставени.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment