Fruitoids

Слотът Fruitoids, както и други слотове за онлайн казино Yggdrasil, са уникален продукт и украса на портфолиото на компанията. Моделът беше пуснат през март 2014 г. и стана много разпознаваем. В центъра на парцела – странни растения, които ни потапят във фантастичен свят. Стартирайте онлайн слот машина Frutoidy и се насладете на вълнуващия геймплей.

Характеристики на дизайна на слота Fruitoids

Fruitoids ще ви запознае с фантастичните цветни растения, поразителни в техните ярки съцветия. Прозрачните барабани ви позволяват да видите страхотна зелена гора, която е на заден план. Големи триизмерни герои напълно привличат вниманието към себе си, принуждавайки ги да се потопят в геймплея.

Линиите на играта, на които падна комбинацията от награди, ще бъдат подчертани и за всеки от тях ще можете да видите индивидуалната награда. Самите снимки могат да се превърнат в огнени сфери, което изглежда много впечатляващо. Цялата игра ще бъде придружена от весела, ненатрапчива мелодия.

От двете страни на игралното поле са поставени няколко реда, а ако задържите курсора върху тях, можете да видите схемата на всяка активна линия. На върха на действителните фактори се намират и в долната част на екрана – контролния панел. Например, бутонът линии ви позволява да изберете броя на активните линии, но тук този номер е постоянен.

Стойността на монетите се използва за избиране на стойността на монетите. Максималният залог може да бъде зададен чрез кликване върху бутона maxbet. Преди да започнете да поемате рискове, можете да играете безплатно симулатор на Fruitoids без регистрация, като изпълните демо версията на слота.

Играй Покер Безплатно Игрални Fruitoids слот машина

Ако решите да играете за пари във видео слота Frutoidy, задайте някои необходими параметри. На линията можете да поставите от 0,0032 до 2 евро. Минималният залог на завъртане е само 8 евроцента. Максималната сума за изплащане е x50 кредита. Въпреки това, преди да започнете да залагате, опитайте да играете на Frutoid машината безплатно.

За да направите бонусна комбинация, трябва да получите от три до пет идентични изображения, които трябва да образуват верига, започвайки с най-лявата макара. Плащанията ще се таксуват само за най-голямата комбинация във всяка последователност. Знаците в играта могат да бъдат платени от 20 монети до 500 на пълна линия.

Колкото повече „щедър” символ формира комбинацията от награди, толкова по-голяма е сумата на вашите изплащания. Кръгли лилави цветя ще ви донесат най-голямата победа. Ако игралното поле е запълнено с този символ, ще можете да получите x500 кредита.

Има редица функции, които правят емулатора много привлекателен по отношение на изплащанията. Когато получите печеливша комбинация, нейните символи остават на място. В този момент има свободно завъртане, което може да увеличи текущия курс.

Барабаните могат да продължат да се въртят, докато игралното поле е изцяло запълнено от същия тип растение. Тук започват да работят мултипликатори от x2 до x5. За всеки допълнителен барабан, който попълните със същия символ, мултипликаторът ще се увеличи. Веднага щом екранът се запълни с един тип икони, изплащането ви ще се умножи 5 пъти.

Цялостно впечатление

Отлична триизмерна графика – това е, което отличава симулаторите Yggdrasil от конкуренцията. Въпреки, че видео слотът има много лош набор от функции (няма безплатни завъртания, тематични бонус кръгове, няма прогресивен джакпот и няма специални символи), играта на Frutoidy е доста вълнуваща и печеливша. Стартирайте онлайн безплатно Fruitoids слот без изтегляне и регистрация.

За начало е препоръчително за комарджия да установи броя на линиите и деноминацията. Вторият параметър се посочва в полето Стойност на монетата, като се използват бутоните “+” и “-”. Деноминацията определя стойността на монета в кредити. Неговата стойност варира от 0.0032 до 2.

Броят на редовете се показва в полето Линии. Той е двадесет и пет и е фиксиран. Когато задържите курсора върху числата отляво и отдясно на барабаните, посочете броя на съответните линии.

Игрален акаунт и залози се показват в кредити или монети. За да превключите показването на параметрите на игралния панел от монети към кредити или обратно, трябва да кликнете съответно на клавиша Eur или Coin.

При първоначалния баланс на потребителя 10 000 кредита. Ако параметрите се показват в монети, размерът на играта се променя в зависимост от текущата деноминация. Това означава, че броят на монетите на салдото се определя чрез умножаване на стойността на монетите по броя на кредитите в игралния акаунт на потребителя.

При показване на параметри на игралния панел в кредити, скоростта ще се променя в зависимост от стойността на монетите. Например, ако текущата деноминация е 0,2, тогава, за да определите размера на кредитите, трябва да умножите броя на монетите (процентът в монетите е винаги двадесет и пет) с 0,2. Това означава, че процентът на кредитите ще бъде равен на пет.

Текущият брой монети или кредити в сметката на играта се показва в полето Баланс. Спин ключът започва с едно завъртане на барабаните. Полето за залог за пари в брой показва текущия залог. Ключът Max Bet активира максималната стойност на машината Fruitoids. Когато натиснете този бутон отново, стойността на монетите ще остане същата.

Режимът на автоматично завъртане се активира с бутона Autoplay, който се намира отдясно на бутона Spin. Когато кликнете върху него, в полето ще се появи списък с възможния брой автоматични свитъци.

Кликването върху някой от номерата активира режима на автоматично завъртане. Можете да ги спрете по всяко време, като използвате бутона Стоп, който се намира на мястото на бутона Autoplay.

Когато щракнете върху дясната стрелка, потребителят ще види допълнителни клавиши. Те ще отворят правилата на игралната машина Fruitoids, информационното меню, ще стартират допълнителни настройки или ще разрешат или забранят звука в слота.

Печеливша комбинация е поредица от три или повече еднакви символа, разположени на алтернативни барабани. Плаща се само най-високата наградна комбинация на линията. Всички печеливши комбинации се добавят отляво надясно, започвайки от най-лявата макара.

Можете да играете други игри в жанра Fruit на нашия уебсайт.

Символи и коефициенти на слота Fruitoids

Слот машина Fruitoids включва само седем символа. За комбинация от три, четири и пет еднакви символа, потребителят ще получи монети:

  • жълто със зелени плодове – 10, 20, 100;
  • червено със сини плодове – 8, 15, 50;
  • розови плодове – 6, 10, 30;
  • лилави плодове – 20, 100, 500;
  • червено със сини плодове – 3, 8, 20;
  • зелени плодове – 3, 8, 20;
  • лилаво с жълти плодове – 4, 10, 30.

Машината Fruitoids не съдържа никакви бонусни изображения. Когато най-малко три еднакви символа се появят на една от двадесетте печеливши линии, потребителят ще получи отговор. Ако след свободно завъртане се добави същата четвърта картина към трите символа от един и същ тип, играчът ще спечели друг респ.

Безплатните завъртания се извършват, докато символите се появят на барабаните, които са идентични с тези, които са паднали по време на изземването.

Ако след една от ротациите няколко последователни барабани са били запълнени със същите символи, печалбата се умножава по множителя. Умножителят съответства на броя на барабаните, пълни с идентичен символ.

Устройството Fruitoids има прости правила, само седем символа и прост панел за игри. Волатилността на машината е ниска, така че потребителят често получава ниско платена комбинация от награди. Машината е подходяща както за начинаещи, така и за опитни играчи.

За всички, които са щастливи в тази игрална машина, предлагаме да опитате Jokerizer от компанията Yggdrasil.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment