Fruitful Siesta

Може да изглежда, че темата за плодовете в игралните автомати не предоставя големи възможности за проявяване на въображението при изобретяването на свежи идеи за представяне на сюжет.

Въпреки това, Playson, спазвайки почти класическия стил на играта, успя да представи традиционната тематика за плодове в напълно нова светлина в невероятната и много интересна слот машина Fruitful Siesta.

Описание на предмета на машината

На барабаните на видео слота „Плодотворна Сиеста“ са добре познати символи с изображения на традиционни плодове – портокали, лимони, череши, грозде и диня. Има неизменни щастливи седмочици, камбани и звезди.

Представеното устройство обаче ще изненада дори потребителите на наскоро пуснатия слот машина Fruity Grooves, който също е посветен на тематиката на плодовете. Представянето на играта е необичайно, тъй като при определени условия обикновените символи се превръщат в диаманти, златни кюлчета и монети, което води до напълно неочаквани последици.

Характеристики на дизайна на плодотворния Siesta слот

Фоновият пейзаж е малко уютно градче в гореща страна. Още от първите секунди слотът ще ви напомня за лятото и ще ви потопи в специална игрална атмосфера. Релаксиращата музика, която звучи по време на играта, ви създава за безгрижна ваканция и е напълно съобразена с темата. Логото на играта е разположено вляво от барабаните, а контролния панел е разположен в долната част.

Започнете да играете безплатно Fruitful Siesta слот без да се регистрирате, за да се справите с основните опции:

 • Залог – позволява ви да изберете размера на залога;
 • Макс – игра на максимални цени;
 • Кредит – ще покаже баланса си;
 • Аз – отваря раздели с таблица за изплащане, въвежда бонуси и други функции на играта.

  Кръгъл зелен бутон стартира въртенето на барабаните, а бутон с буквата “А” ви позволява да въртите барабаните, без да спирате. Можете да регулирате силата на звука, анимацията, скоростта на игра. Над и под игралното поле през цялото време ще се появяват съвети, които ще ви помогнат да се ориентирате в играта.

Игрална машина Плодовита Siesta игра

В симулатора – 10 постоянно активни линии за заплащане. Започнете да играете Fruitful Siesta слот за пари, като изберете размера на линейните си залози. Цените варират от $ 0,02 до $ 10 ($ 0,20 – $ 100 на въртене).

За да започнете да получавате изплащания, просто съберете последователност от поне три еднакви символа, като се започне от най-лявата или дясната макара, тъй като играта плаща в двете посоки. Печалбите се изчисляват по принципа: залогът на ред се умножава по коефициента на получената комбинация.

Както подсказва името, тази игра има много плодови символи, както и някои класически икони, като камбани и седем. В допълнение към тях има снимки с диаманти, златни пръчки, сребърни и златни монети, а също и звезди. Най-малките символи са звезди, последвани от лимони, портокали и грозде. Следващи по важност са дините и черешите, а седемте и камбаните „плащат“ най-много.

Wild символ – картина със същото име надпис, която замества всички останали символи и стартира бонус Flip функция, която превръща иконите със същите фактори в едни и същи икони:

 • числата “7” и камбаните стават диаманти;
 • дините и черешите се превръщат в златни кюлчета;
 • грозде, портокали и лимони – в златни монети;
 • иконите със звездички стават сребърни монети.

  Функцията Flip има три нива. Между първото и второто, както и второто и третото ниво, играчът ще получи респини. За да преминете на следващото ниво, просто вземете друг символ Wild на барабаните. Колкото по-високо е нивото на Flip, толкова по-високи символи за изплащане ще се появят на барабаните. Стартирайте безплатния светъл онлайн плот за Siesta и научете неговите функции без финансови рискове.

Бонус опции на устройството

С това завършват класическите правила и започват оригиналните и много щедри иновации. Дивият символ, който е така обозначен – WILD – може да се появи изключително на централната макара. Задачата му е да замени други снимки, за да образува наградна комбинация, а най-интересното – дивата активира бонусната функция Flip Feature с появата си.

Това означава, че всички символи с еднакви фактори се превръщат в едни и същи – седемте и камбаните се превръщат в диаманти, дините и черешите се превръщат в златни кюлчета, гроздето, портокалите и лимоните се превръщат в златни монети, а произволен брой звезди се превръща в сребърни монети.

Съответно, при наличието на много подобни символи и символи, печелившите комбинации са задължителни, които се заплащат незабавно, след което се стартира респил с див символ, залепен на мястото му.

Ако по време на свободното въртене се появи още една дива, се присъжда още една резина. И така до три пъти и с всяко ново завъртане на макарите условията стават все по-благоприятни за формирането на успешни комбинации.

Обобщение на описанието на слот машината

Феновете на слотовете за плодове със сигурност ще се радват да играят любимата си игра със сърдечно-сладки плодови символи с оригинален и много щедър див символ, който пуска вълнуваща опция, която дава много шансове за победа, невероятно динамична и шофираща.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment