Fruit warp desktop

Thunderkick Fruit Warp е ново и интересно изпълнение на класическите плодови слотове. Това е един вид представяне на традиционната тема в новия дизайн, благодарение на оригиналните графични решения, играчът влиза в света на екстравагантни плодове.

Успокояващата мелодия помага да се отпуснете и да се измъкнете от ежедневната суматоха, а динамичният геймплей, удовлетворяващ отговорите и факторите, ще ви изпълни с енергия и ще повдигне настроението ви.

БЕЗПЛАТНА ИГРА НА ПЛОДОВАТА ВАРП

Класиката винаги е в чест, така че концепцията за машини за плодове държи палма сред популярните теми на слот машини. Fruit Warp е традиционният формат на плодовия микс, където основна роля играят ярки и сочни плодове.

Тези, които са запознати с продуктите на Thunderkick, познават нестандартния си подход към организацията на геймплея. Добър пример за такива принципи е безплатният слот машина Fruit Warp. Играчът очаква изненада, защото той няма да посрещне барабаните и линиите. Дизайнът на слота включва свободното движение, външния вид и изчезването на основните символи.

Живописни и ярки плодове плуват на екрана, променят местоположението си. Светлият зелен фон, на който са поставени, е успокояващ и релаксиращ, който се допълва от приятната музикална композиция, придружаваща играта.

3D графиката прави изображенията реалистични и обемни, а анимацията оживява обкръжението, имитирайки движението на плодовете.

Интерактивният геймплей на Fruit Warp изглежда впечатляващо прост и функционален. В линията под подаръците на лятото, плаващи в пространството, има стандартен набор от опции.

Отдясно на лентата с инструменти в иконата за залог (изображението на чипа с игра в средата) играчът избира размер на залога (от 0.10 до 100). Наблизо има два бутона, отговорни за стартирането на играта в стандартни и автоматични режими. За да активирате автоматичните завъртания, трябва да зададете броя на кръговете (5-5000).

Основната информация за правилата на Fruit Warp и стойностите, присвоени на символите, е в иконите, скрити зад символа Menu, намиращ се в долния ляв ъгъл. Като цяло, геймплеят е изключително ясен и прост.

ИЗГОТВЯНЕ НА БОБУРНА ИГРА

Игралната машина Fruit Warp е различна нестандартна организация на геймплея. След активирането на бутона за стартиране, основните символи на слота се появяват на екрана в произволен ред: череша, карам, манго, папая, грозде, банан, оранжево, ягода. Ефективни са всички комбинации, в които участва от 3 до 9 идентични елемента. Въпреки това, тяхното поставяне няма значение.

В Fruit Warp няма специални символи, които да повлияят на изпълнението на кръговете. Няма и игри за шансове, но има бонус опции, които ще помогнат за повишаване на рейтинга.

Тази игрална машина има 9 режима на игра. Когато се изградят 4 еднакви картинки, се активира бонус режимът. Победителите ще останат на място, а останалите позиции ще се променят произволно. Комбинация от 5 идентични елемента ще стартира Warp Meter, чиито етапи са представени под игралното поле.

На играча ще бъдат предложени мултипликатори и допълнителни животи. Всеки плод, който съвпада с наградата, ви позволява да преминете към следващото ниво на награди.

Fruit Warp привлича със своя модерен и оригинален дизайн и подход към организацията на геймплея. Изграждането на печеливши комбинации ще се хареса на неговата честота, а бонусните функции ще предложат много приятни изненади.

Така наречените “плодови” игрални автомати се считат за класика в света на хазартните забавления. Но това е само ако говорим за традиционни модели с три барабана и минимален набор от функции. Но моделът, наречен Fruit Warp, който беше представен от Thunderkick, очевидно не е един от тях.

Този видео слот изумява въображението с оригиналността на интерфейса и нестандартния подход за решаване на обичайните проблеми. Какви са неговите необичайни характеристики? Ще научите за това от нашия преглед. Препоръчваме ви да се запознаете с него, преди да започнете да тествате играта.

Да започнем с това, че няма никакви барабани или активни линии във Fruit Warp. В началото на всеки кръг на екрана се появяват девет плода, които висят в произволна позиция. Ако поне три от тях са еднакви, на потребителя се начислява плащане. Няма значение как се поставят.

Плаща се само най-високата комбинация от елементи от един и същ тип (например, с пет череши на екрана, не се допуска заплащане за три и четири плода).

С четири или пет еднакви картинки стартират бонус функции, които са описани в съответния раздел на нашата статия.

Възпроизвеждане на слот машина е позволено на едно от четиринадесетте налични нива на залог на завъртане. Гамата се простира от десет цента до сто евро. Сумите за изплащане за комбинации зависят от залога и коефициентите, посочени в специалната таблица за всички възможни поредици от символи.

В Fruit Warp има различни видове снимки, повтарящи се завъртания, допълнителни мултипликатори и други опции.

Рискова игра за шансовете на правилата не е предвидена. Ето защо, общото плащане натрупани за всички комбинации, след това не играе.

Според производителите теоретичната възвръщаемост от 97% се поставя във видео слота.

Символи

На екрана на слот машина за деформиране на плодове можете да видите всички видове плодове и плодове, включително редки тропически плодове.

Бонус за плодове

Наградените кръгове във Fruit Warp се активират, когато се появят четири или повече еднакви снимки. В този случай те остават на място и вместо другите елементи се появяват нови. Когато се формира комбинация от пет или повече символа от един и същ тип (веднага или в резултат на респин), Warp Meter се активира. Това е скалата в долната част на екрана, която показва стрелките и иконите.

След това печелившите снимки ще останат на мястото си, а останалите ще бъдат заменени с нови. Ако те съдържат един или повече символи от един и същ тип, те ще ви напредват по скала, а завъртанията ще продължат.

Колкото по-надалеч се изкачвате на Warp Meter, толкова по-големи награди очаквате. Това ще бъдат допълнителни мултипликатори за изчисляване на плащанията за комбинации, както и за живот, даващи право да продължат да участват в този кръг.

Джакпотите

Кумулативният джакпот в този модел не се възпроизвежда.

Как се играе Fruit Warp? (Интерфейс)

Въпреки че играта има оригинален интерфейс, най-вероятно бързо можете да свикнете с него, защото моделът е напълно русифициран. Всички надписи и секции са достъпни на руски език.

Обърнете внимание на подробното меню, състоящо се от няколко отделни прозорци. Той обсъжда всички нюанси на правилата, осигурява съотношения на изплащане, ви позволява да променяте настройките и да изберете размера на залога, да включите режима на автоматично пускане и т.н.

Като цяло, контролният панел е не само разбираем, но и много удобен. В допълнение, няма нужда да изтегляте слот машина Fruit Warp, защото може да се стартира директно на сайта на казиното.

Заключение

Разбира се, това е един от най-необичайните модели, представени на обществеността в хазарта през последните месеци. Тя привлича с принципите на формиране на комбинации, необичайни функции, многобройни ползи, версия на руски език, изобилието от полезна информация, наличието на настройки и други аспекти. Не забравяйте да го опитате лично.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment