Fruit Fiesta 5 Reel

Fruit Fiesta 5-Reels е прогресивна видео слот машина в онлайн казина, използваща софтуер Microgaming.

  • Брой макари в играта: 5
  • Максималният брой активни линии в играта: 15
  • Печеливши комбинации: 36

Плодове и горски плодове е темата Fruit Fiesta 5-Reels на символите на игралната машина: лого на Fruit Fiesta, пъпеш, ананас, диня, портокал, лимон, слива, ябълка, звънец. В тази машина има и класически символи – седемте и тройната БАР.

„Логото на Fruit Fiesta game“ ви позволява да спечелите много повече, защото в играта този символ е див и замества други символи. Но печалбата върху скитащия символ “пъпеш” зависи от броя на тези знаци на екрана. Награди за комбинации от скитащи герои, вижте екрана за изплащане на играта.

Най-голямата печалба на Fruit Fiesta 5-Reels е прогресивният джакпот. Възможно е да го спечелите само ако играете при максималния залог от 0,75 $. Размерът на текущия прогресивен джакпот в игралната машина Fruit Fiesta 5-Reels е показан на главната страница на SlotsLife.com

  • Втората най-голяма печалба в машината: 9000 монети.
  • Номинал на монети: 0,05 долара (фиксирана монета).
  • Максимален брой монети: 15.

Можете да намерите слот машина Fruit Fiesta 5-Reels в следните категории:

  • Microgaming прогресивни джакпоти
  • Microgaming
  •  Плодова фиеста за късметлията – 5-макара с плодова фиеста

Разработчиците на Microgaming решиха да осигурят на своите играчи още по-голямо удоволствие и удоволствие от играта, подобрявайки значително класическия онлайн слот. Fruit Fiesta 5-Reels е модифицирана игрална машина с много интересни и печеливши функции.

В основата на устройството: 5 барабана, 15 печеливши линии, много печеливши комбинации и прогресивен джакпот. Символите са: плодова фиеста, пъпеш, диня, портокал, ананас, лимон, слива, ябълка и Bluebell.

Чака плодов рай

Правейки първите стъпки в цветен свят, играчите често ще се сблъскват с различни символи в самия край на таблицата за изплащане. Въпреки малката награда се препоръчва пътуването да започнете с тях. Късметът изисква висококачествено отстраняване на грешки и калибриране – грешка преди самия джакпот да е неприемлив и в самото начало –

След като изяде узрели плодове

Докато овладявате, всеки участник ще срещне много допълнителни символи и функции, значително улесняващи трудния път. Така например символът Fruit Fiesta замества неуспешните позиции, съставяйки печеливша комбинация от всяко ниво на рентабилност, а разсейването позволява безплатни завъртания.

Това е само малка част от всички налични възможности, които се отварят за играчите, докато преминат предоставения път.

Две награди в едно ковчеже

Има голям брой различни онлайн казина, но е изключително трудно да се намери екземпляр, който да е оригинален. Fruit Fiesta 5-Reels реализира не само игра за пари, устройството предоставя на всички играчи възможност да спечелят два различни типа джакпоти.

Първата е класическата версия, която предвижда събирането на необходимите знаци в един ред и награждава победителя с фиксирана сума, а втората е прогресивна версия на печалбата, която е многократно по-висока от първата опция.

Това не само отваря вратата за играчи от всякакъв ранг и предпочитания, но също така дава възможност да се поемат печеливши рискове, като печелят много големи суми пари.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment