Fortune Turtle

Наскоро в сайтовете на виртуални хазартни клубове се появи увлекателен емулатор, пуснат от GenesisGaming. В игра, наречена Fortune Turtle, костенурките играят ролята на главни герои. Според китайската митология тези същества носят на хората дълголетие и късмет. В емулатора те награждават късметлиите със солидни парични награди.

Функционалност на видео слот

Костенурката Fortune е оборудвана с пет барабана. В играта няма класически разплащателни линии – те се заменят от схемата AllPays, приложима за повечето съвременни видео слотове. Той осигурява 243 различни начина за формиране на платени комбинации от изображения.

Комарджиите могат да залагат 25 монети с номинална стойност от два цента до два долара за едно завъртане в играта.

Съответно, само в кръг можете да похарчите от 5 до 50 куб Когато на дисплея се появят платени комбинации от символи, към залога на играча се прилагат различни фактори – от x5 до x300. Ако няколко печеливши комбинации от снимки „се приземят“ върху бобини, техните умножители заедно увеличават размера на паричната награда.

След появата на комбинацията от изображения, за които геймърът е възнаграден с парична награда, снимките, включени в състава му, избухват. Това може да продължи много дълго време – докато след поредната експлозия на дисплея не се появи нито една печеливша комбинация.

Опции за бонус

Емулаторът на Костенурката на костенурката има няколко специални символа – Wild и Scatter. В допълнение, играта има интересни опции за бонус:

• след второто пускане на All Pays, символите на лъвовете на трите средни барабана се трансформират в допълнителни шегаджии. След 3 завъртания символите на жабата на втората до петата барабани се присъединяват към тях. На 4-ти и 5-ти гръб изображенията на бамбук и бонсай също се превръщат в диви;

• три Scatter активират кръг от 10 безплатни завъртания, по време на които златна монета се появява на 3 барабана. Когато се появят 3 от тези монети, геймърът получава две безплатни завъртания като подарък, за 6 монети той получава още две завъртания и умножител на x2.

Благодарение на необичайните опции, новостта от Genesis Gaming със сигурност ще стане популярна.

Описание на слот машина Fortune Turtle

При стартиране играчът е изправен пред потребителски интерфейс, направен в бордо тонове. В централната част на екрана са разположени пет барабана, чиито символи са разположени на мрачен фон. Има 243 начина да спечелите.

Символите на играта са цветни, с достъпни плащания те започват да се анимират. В долната половина на игралното поле е функционален панел с цветни бутони. Играта звучи необичайни мотиви, които правят играта още по-тематична.

 Fortune Turtle Gameplay Описание

По време на въртенето на барабаните, вие произволно ще нулирате комбинации от символи на играта, някои от които носят само фиксирани плащания, а някои дават определени предимства. За да получите печалба, трябва да съберете комбинация от 2, 3, 4 или 5 еднакви символа, които трябва да бъдат разположени на съседни барабани.

За да играете, трябва да научите функцията на основните функционални бутони. На първо място се избира номиналната стойност на изиграната монета, за която стойността + и – се задава в полето Направи залог. Следващата стъпка е въртенето на макарите.

Стартирането става, когато кликнете върху зеления бутон Spin. Ако искате да играете веднага на максимални граници – използвайте синия бутон Max. За да получите най-новата информация за правилата и функциите на играта, щракнете върху бутона “Информация”.

Помощният раздел в графична форма представя възможни печалби за събиране на различни комбинации, посочва характеристиките на разпръснатите елементи и описва подробните правила за работа с умножителя. Друг наличен бутон е от лявата страна на панела – бутонът за включване / изключване на звуци.

Характеристиките на игралното устройство Fortune Turtle

Видео слот Fortune Turtle се оказа доста добър, напълно побеждавайки китайската тема.

Радва както външния дизайн на слота, така и неговото съдържание. Дизайнът е направен на професионално ниво, анимацията в играта се появява доста често, което е добра новина.

Попълването на програмата позволява на потребителите да играят с различни цени, вариращи от 0,01 кредита на ред и завършващи със 100 за целия слот. В същото време размерът на възможните изплащания за комбинации е наистина впечатляващ и това е, ако не вземете предвид възможността да ги удвоите, ако имате късмет да изберете подходящия цвят в играта за шанс.

И последният хубав вариант е наличието на бонус и разпръснати символи.

Fortune Turtle е завладяваща слот машина за всички любители на японската култура, красивата графика и анимация, както и просто висококачествени игри на слот машини. Играйте Fortune Turtle и вземете ценни награди направо от дома.

Имперска територия, пълна с приятни изненади, вече ви очаква! Не се притеснявайте за истинските пари: няма регистрация и изтегляне. Имате възможност да подобрите уменията си.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment