Fortune Dragon

Нова година е специален празник и празнувайте ярко и весело. Срещат го извънредно обаятелно в Китай. Хората от цял ​​свят бързат да видят такова грандиозно действие. Нещо повече, събитието се провежда в началото на пролетта и е придружено от театрални представления и фойерверки, в съответствие с традициите, които се развиват през вековете.

Китайската култура е неизчерпаем източник на идеи и истории за производителите на слот машини. Blueprint Gaming допълни колекцията от вече създадени модели с видео слот Fortune Dragon. Всеки ще може да се запознае с особеностите на традициите на жителите на Средното царство.

Fortune Dragon слот машина преглед

Структурата на игралната машина има обичайните параметри. Той е оборудван с 5 барабана и 10 активни линии. Те служат като основа за изграждане на комбинации от награди. В Fortune Dragon се изплащат печалби за печеливши комбинации, които включват 3 до 5 еднакви символа.

Платените комбинации могат да започнат от левия ръб на игралното поле и от друга страна, както и да бъдат поставени в центъра. Тази опция увеличава честотата на успешните завъртания. Размерът на печалбата се определя от стойността на символите и сумата на залога.

Почувствайте празничната атмосфера в Fortune Dragon помага графичният дизайн. На заден план е езеро със светещи лотоси. На брега му е пагода. Детската площадка е направена под формата на екран от зелена хартия в златна рамка.

По случай празника е украсен с червени фенери. Символите на играта са скъпоценни камъни с различни цветове и размери, в рамка във формата на дракон. Карти с герои, подобни на йероглифи, украсени с атрибути на Нова година. Автентична мелодия се използва като звуково запълване.

Как се играе онлайн слот Fortune Dragon

Много е лесно да се справите с контрола на игрална машина. Бутон с кръгла стрелка се използва за стартиране на барабаните. Като кликнете отново върху него, кръгът ще бъде завършен предсрочно. Залог – изберете залог. Размерът му се определя индивидуално от всеки участник. Fortune Dragon има режим на автоигра.

Активира се от бутон с две кръгови стрелки. Необходимо е да се определи броят на независимите изстрелвания и ограничението на скоростта. Можете да се върнете в нормален режим по всяко време. Характеристиките на игралния слот са описани в раздела за помощ.

Видео слотът Fortune Dragon е чудесно допълнение към колекцията от слот машини в азиатски стил. Яркият дизайн, нестандартната опция за бонус са основните му предимства.

Бонусна игра на устройството

Fortune Dragon има опция за бонус, която се активира след наградна комбинация, печалбата за която надвишава 4 пъти общия залог. Action Spins предоставя възможност за увеличаване на полученото плащане. На екрана на машината ще се появят 4 допълнителни набора от макари, изпълнени с основни символи и Mystery Symbol – дракон.

Те се въртят едновременно и след спиране мистичен знак се превръща в който и да е от обичайните. Успешните попадения се броят. Ако е събрана наградна комбинация, функцията продължава. Ако завъртането се провали, играчът се връща към основния рунд. Можете да откажете да участвате и да продължите играта в същия формат.

Видео слотът Fortune Dragon е чудесно допълнение към колекцията от слот машини в азиатски стил. Яркият дизайн, нестандартната опция за бонус са основните му предимства.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment