Forbidden Throne

Microgaming отново реши да изненада своите потребители заедно с ТОП 5-те най-добри онлайн казина, така че през 2017 г. беше представена нова слот машина Forbidden Throne. В него всичко е своеобразно: дизайн, геймплей, контролен панел.

Този слот ще се хареса на всеки, който си е представял себе си като някой от героите от популярната серия Игра на престоли и обича да играе онлайн игрални автомати онлайн безплатно. И тук е още една интересна китайска тематика слот машина на Fortune Cookie!

Описание на обекта на машината

Историята на слот машини е историята на въплъщението на популярните субекти на популярната култура. Това се отнася не само за произведения на изкуството и комикси, но и за филми, както и за сериали.

Сюжетът на цикъла на романите на Джордж Мартин, разказващ за песните от лед и огън, даде живот не само на популярна телевизионна поредица, но и на слот машини. Забраненият трон – стана един от инкарнациите на играта на сблъсъци на борбата за трона в измислена страна, подобна на средновековната Европа.

Между другото, това не е първият слот, създаден от Microgaming въз основа на този цикъл. През 2014 г. те успешно дебютираха онлайн машина за игра на престоли. Същата история беше използвана от Genesis Gaming в слота “Игра на мечовете”.

Описание на дизайна на слота

Фантастичната природа на историята, представена от героите на Забранения трон, изисква подходящ графичен дизайн. Дизайнът е доминиран от 3D графики, благодарение на които всички обекти и символи изглеждат реалистично. Героите са красиво рисувани, ярки и колоритни. Анимационните техники имат функционално значение.

Благодарение на тях, играчът вижда кои символи съставлява комбинацията от награди. Възпроизвеждането на дива запълва цялата колона на барабана. Епичната музика поддържа драматичното напрежение на основното действие и пресъздава атмосферата на известния роман.

Описание на интерфейса на играта

Игралната машина Forbidden Throne е оборудвана с добре проектирана система за управление, разположена под барабаните. На практика всички опции са интерактивни и лентата с инструменти е мобилна и функционална.

За да направите залог, трябва да активирате иконата скрита под опцията Залог. В него, използвайки плъзгача, трябва да зададете желаната номинална стойност на кредита и техния номер. Тъй като Забраненият трон има определен брой активни линии (40), следователно общият залог на спин се изчислява въз основа на този номер.

За да играете с максимални стойности, просто натиснете Макс залог, намиращ се вляво от импровизирания Spin (бутон със стрелка). Кредитите ще покажат кредитите, които са изиграли кредити, а общата статистика на играта и резултатите от кръга ще бъдат Win.

Игралният слот Forbidden Throne осигурява автоматичен режим на игра. Той се активира чрез бутона за автоматично пускане, разположен вдясно от Spin. В изскачащата икона играчът може да избере броя на завъртанията (10.25, 50, 100), които ще се стартират автоматично.

Бутонът в долния ляв ъгъл активира панела с основните потребителски настройки и информационния блок Playtable. Забраненият трон ви позволява да създадете най-удобните условия за игра. Потребителят може да регулира звука (включване / изключване на фоновата мелодия (фонови звуци), звука на въртенето на барабаните (игрални звуци) и комбинации от награди (Win Sounds)).

Освен това има настройки, с които можете да регулирате качеството на графиките (основни и разширени опции). Има функции, които осигуряват контрол върху процеса на игра: Quick Spin увеличава скоростта на въртене на барабаните, благодарение на което резултатите се показват по-бързо, Quick Spin в Free Spins има същите свойства, но само по време на кръга от безплатни завъртания.

Има и мобилна версия на интерфейса, която улеснява възпроизвеждането на тази слот машина.

Описание на играта

Забраненият трон е мултилинеен слот, оборудван с 5 барабана и 40 печеливши линии. Играта се състои от основна игра и кръг от безплатни завъртания. Символите на играта имат тематичен характер. Това са скъпоценни камъни, корона, каска, снежинка, книга, лого на игра, топка и главни герои на слота.

Бонусната комбинация трябва да бъде 3-5 знака. Необходимо е те да създават непрекъснато строителство отляво надясно. Тя трябва да започва от най-лявата позиция. Всички печалби на ред се изчисляват чрез умножаване на коефициентите с направения залог на ред. Всички резултати от играта се обобщават. Ако паднат няколко комбинации, тогава се брои най-продуктивният.

В геймплея участват специални символи – диви и разпръснати. Wild (логото на играта) може да създаде конструкции според общите правила, както и да замени липсващия елемент (с изключение на разпръснатия символ) в непълна комбинация, превръщайки я в ефективен. Едно от стимулите, предоставени от разработчиците за подобряване на изпълнението на играта, е свързано с дивата природа.

По време на основната игра една или няколко макари стават диви – Wild Reels. След това в тези колони има изображения на главните герои, замъка, както и техните тотеми – огненият орел и леденият кон. Скатер (сфера) няма собствена деноминация, те вървят свободно. Броят на разпръснатите символи зависи от броя на безплатните завъртания. Така за 3 скатера играчът ще получи 10 завъртания, за 4 – 20, а за 5 – 30 завъртания.

Скрити параметри и настройки слот Забранен трон

 • Слот машина Забранения трон Честотата на бонусите е статистически на всеки 146 завъртания (0.68%).
 • Вероятността за удар (всяка победа) е 36.09%.
 • Разпределението на печалбите – 69% в основната игра и 31% в бонуса.
 • Максималната печалба по време на тестовете е 104x.
 • Средната бонус победа е 36x.
 • Волатилност – 5,29 от 20 (средно).
 • Дължината на цикъла е средна.
 • Рейтингът на слот машината е 5.45 от 10.
 • Процентът на спечелване (RTP) – 96.01% ви позволява да получите положително очакване за победа.
 • Диви барабани
 • Wild символ Основната характеристика на слота е пет диви барабана, които заменят всички изображения. Единственото изключение е разпръснатото, представено под формата на златна сфера.
 • Във всяка гърба поне един барабан ще стане див, а всяка намотка има свой собствен характер, който го изпълва.
 • На първия барабан ще видите еднорога, на втория и третия – момичето в синьото и замъка, а на четвъртото и петото – момичето воин и птицата Феникс.
 • Безплатни слот игри за забранени трон
 • Интерфейс Scatter символ може да падне дори и при диви барабани.
 • Когато се появят три, четири или пет символа, 10, 20 или 30 бонус завъртания ви очакват.
 • Безплатните завъртания се удължават, когато се появят символи за разпръснатост.
 • Опцията “Wild Drums” работи и в безплатни игри.

Символи и плащания

 • На игралното поле можете да видите пет камъка. Всеки от тях дава различна печалба. За комбинация от три до пет еднакви картини, ще получите от 5 до 75 монети, ако играете с най-висок процент.
 • Тематичните символи дават по-големи награди. Ще получите от 25 до 100 кредита за Книгата, като за двата шлема можете да върнете до 250 монети.
 • Snowflake предлага печалба от 45, 125 и 500 монети. Fireball е по-щедър и връща до 1000 кредита.
 • Максималната награда дава логото на играта, което служи като класически див символ.
 • Заместващият действа върху всички изображения, с изключение на разпръснатия символ, и дава от 10 до 2500 монети.

Характеристики на

 • Спечелени препоръки: Не забравяйте да играете на ниски цени. Предвид всички характеристики на слота, тази тактика ще бъде най-печеливша.
 • Волатилността е средна. По време на нормални и бонусни завъртания можете да хванете големи печалби благодарение на опцията “Диви макари”.
 • Максималната печалба – 2500 кредита дава класическата дива, когато пет такива картини попаднат в наградната линия.
 • Активни линии – 40.
 • Процентът на връщане е 96,1% в редовните и бонусните игри.

Съвет: по-добре е да се използват малки залози, защото в основната игра някои от кредитите се изразходват за резервиране на плащането за бонуса.

Извършвайте повече завъртания на барабана, за да изчакате бонуса да се активира.

Заключение

Забраненият трон ще зарадва потребителя с изтънчената си графика, замислена функционалност и особени свойства на специалните знаци – диви и разпръснати. Поради високата честота на формиране на наградните комбинации, техните коефициенти и значителното влияние на дивия символ и разпространението върху изпълнението на играта, машината Forbidden Throne ще донесе щедри подаръци на играча.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment