Fisticuffs

Почти всеки народ знае изкуството на битката с юмруци. Такива спортове изискват значителна издръжливост, тренировки, дисциплина и безспорно спазване на установените правила.

Така че само изключителни спортисти и смели мъже могат да участват в такива състезания. NetEnt, който пусна слота на Fisticuffs, предлага на всички търсещи риск да опитат късмета си във виртуалния ринг и да спечелят всички отличия на победителя.

Декларирани от производителя вероятности

 • Fisticuffs на слот машини Общият процент на плащанията – 96,7%.
 • Вероятността да получите някаква печалба е 25,9%.
 • Максималното изплащане е 10 000 монети на линия. Общата печалба е 100 000 монети.

Скрити параметри и настройки на слота Fisticuffs

 • Бонусна честота – статистически на всеки 16 завъртания (6,15%).
 • Вероятността за попадение (всяка победа) е 24.42%.
 • Разпределение на печалбите – 17% в основната игра и 83% в бонуса.
 • Максималната печалба по време на тестовете е 133x.
 • Средните печалби от бонуса са 14x.
 • Нестабилността е 6,09 от 20 (средно).
 • Дължината на цикъла е средна. По правило пълното преминаване на цикъла в слота се извършва при 300-700 завъртания.
 • Разпределението на печалбите е средно. Дисперсията може да се увеличи по време на няколко последователни изяви на три боксьора на три барабана. В този случай получавате печалба два пъти. В същото време слотът е по-трудно да „пропусне“, тъй като печалбите се разглеждат от две страни.
 • Класацията на слот машина за залог е 6,39 от 10.
 • RTP от 96,7% ви позволява да получите положително математическо очакване за победа в казино.

Описание на игралната машина

Слотът ще ви срещне с ярък дизайн, в основата на който са топли оранжево-кафяви нюанси. Ако искате да се обезвредите и да облекчите стреса, като влезете в ринг с достоен противник или просто гледате раждането на първите боксови рундове, стартирайте игралната машина Fisticuffs още сега!

Спечелването този път ще бъде много просто постижение – в края на краищата можете да преброите комбинации от двете страни наведнъж. Стартирането на всяко завъртане е придружено от зрелищен звук, а всяка от печелившите комбинации със силни аплодисменти. Запретнете ръкави и се втурнайте на ринга, за да чуете бързо победоносната фанфара!

Удобства

Wild символи в слота Fist Fight Тази слот машина ще впечатли феновете на трепетите в онлайн игрите. Дивите символи са оформени по необичаен начин за игралните автомати.

Когато двама боксьори отпаднат на съседни барабани и се докоснат по линията, три допълнителни Wild символа отпадат и след изплащане на наградната комбинация, която се е случила, се получава безплатно допълнително завъртане, при което Wild символите остават на мястото си.

Дивите капки се появяват в две форми – хоризонтално – когато боксьорите са на една и съща хоризонтална линия един до друг или върху съседни клетки:

Диви герои

Всички символи, които се появяват на игралното поле на игралната машина Fisticuffs, изобразяват най-необходимите елементи на бойната техника. Тук ще срещнете Гонг, който сигнализира за началото на рунда, Обувките, необходими за влизане в ринга, Табуретката и Кърпата с кана, за кратка почивка на бойците.

Тези елементи са младши и като се появят на линията най-малко 3 пъти, ще донесат на играча от 5 до 60 кредита.

Таблица за изплащане

Но подобно на други видео слотове за NetEnt, този слот ще ви зарадва с по-щедри герои. Този път това е купата, шампионският пояс, както и боксовите ръкавици. Появата им в комбинация с награди ще ви обогати с 10-500 допълнителни кредита. Като специални и, следователно, най-щедро платени герои, веднага станаха три вида Wild символи:

 • Straight Wild – ще бъде пуснат на третата макара подред и, превръщайки се в основен боец, с едно попадение замества символите, разположени наблизо.
 • Diagonal Wild – може да се появи само на барабани 2 и 4 и, въпреки доста деликатна физика, веднага избухва в битка с противник, като лесно заменя не печелившите комбинации с наградни.
 • След като двамата боксьори се сближат на ринга, на екрана се появява Stacked Wild, който не само замества други символи, но и предоставя на играча още едно безплатно завъртане.

Дивите символи в игралната машина Fisticuffs се появяват на барабаните и без боксьори. Трябва също така да се отбележи, че ако се появи един боксьор, тогава в линията за заплащане той ще играе като символ Wild. Игралния автомат играе „в двете посоки”, тоест от дясно на ляво и отляво надясно. Такъв брой диви герои няма да ви остави безразлични.

Описание на машината Резюме

Слот машина Fisticuffs – необичайна игра от Net Entertainment, която може да изненада всички. Слотът има хубав набор от изключително тематични символи, сред които има до 3 диви с много нетипични характеристики.

Функцията „Бокс“, която се състои в теглене на кръг по борба между двамата главни герои, гарантирано осигурява на потребителя условия за получаване на печеливши награди.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment