Fireworks Master

В търсенето на оригинални истории производителите на софтуер за игри много често се обръщат към културата и традициите на китайците. Всяка колекция на програмисти има модел с подобен сюжет. Playson, известен с креативния си подход към производството на софтуер за игри, също се реши на интересен експеримент.

Тя успя да създаде оригинален видео слот, който да се откроява от общия асортимент.

Описание на предмета на машината

Игралната машина Fireworks Master реализира китайски теми. Производителят прехвърли на екрана всичко, което привлича невероятна страна.

Както знаете, именно китайците са измислили барут и са били първите, които са създали фойерверки, превръщайки ежедневието в празник. Те излязоха с необичайна игра на маджонг, която стана популярна по целия свят.

Принципът му беше да се търсят две еднакви кокалчета. Победата беше наградена, ако на терена не остана нито един таблет. Изглежда, че няма нищо общо с виртуалните слотове, но обратното е доказано в онлайн слот машина Fireworks Master. Участва в процеса на играта и фойерверките, които й придават яркост.

Характеристики на дизайна на главния слот за фойерверки

Играта ни пренася в цветна Азия. Действието се развива при залез слънце. Барабаните са разположени високо на върха на планината, вероятно в задния двор на главния герой – майстора на фойерверките. Фонът е красив планински пейзаж, а на преден план е сцена от дървени дъски, която е основата на детската площадка.

Панда се хвърля до барабаните и чака печалбите да се появят, така че се опитайте да я събудите възможно най-скоро с няколко наградни комбинации. По време на играта саундтрак с китайски мотиви ще звучи зашеметяващо красиво, което релаксира и ви дава възможност отново да се насладите на азиатската култура. Тематичните символи ще се появят на екрана в съответствие с сюжета.

Функционалността в играта е много проста. До зеления бутон за стартиране на завъртания има кръгъл бутон с буквата “А”, който служи за стартиране на автоматичната игра. Ключът залог е отговорен за размера на залога, който може да бъде избран с помощта на стрелките. За да играете голям, кликнете върху бутона Max.

Вляво има опция „i“, която ще ви запознае с характеристиките на играта, функции за награди, специални герои и други. Можете да стартирате онлайн слот машина Master Fireworks на компютър или мобилни устройства.

Геймплеят на слот машината Fireworks Master

В играта няма традиционни печеливши линии. Вместо това има 243 начина да спечелите. За да играете пари за слота на Master of Fireworks, изберете сумата на залога. Общата сума винаги е кратна на 50 и варира от 0,50 до 150 долара. Основните символи формират наградни вериги от три или повече еднакви икони.

Комбинациите се броят в двете посоки, като се започне от най-левия или най-десния барабан. Основната символика:

  • котешка фигурка;
  • лотосово цвете;
  • златни чинии;
  • картина с риба;
  • хризантема цвете;
  • 1 стрък лотос;
  • 2 стръка лотос;
  • 3 стръка лотос.

Ключодържателят със златна панда действа като Wild, който е в състояние да замени всички стандартни знаци. Бонусът е лампа с функции Scatter и ако искате да стартирате функцията Free Spins, ще трябва да получите 7 такива символа на барабаните. По време на тази функция можете да получите до 14 безплатни завъртания.

По време на безплатните завъртания, броят на иконите на всички нива ще бъде увеличен, което ви позволява да получите до 3125 комбинации от награди. Всеки бонус разширява безплатни завъртания.

След достигане на нивото на бонус стартира функцията Fortune Wheel. Панда ще се издигне и ще запали фойерверк, който ще накара колелото да се върти.

Когато фойерверките престанат да експлодират, колелото ще спре и ще възнагради играчите с моментални изплащания, които могат да достигнат 100x първоначалния залог или с много мултипликатори като 2x, 3x, 5x, 10x и дори 50x. Не забравяйте да опитате да играете безплатно в Fireworks Master, без да се регистрирате, за да разберете по-добре всички нюанси.

Обобщение на описанието

Майсторът на феерверките на слот машина ще придаде празнично настроение. Красивият дизайн и визуалните специални ефекти създават положителна атмосфера. Интересен герой допълва голямата картина. След приключване на процеса на игра участникът ще има значителни парични награди.

Натрупването му се улеснява от широк спектър от възможности за печелене на комбинации, специални символи, бонус опции и безплатни завъртания. Интерфейсът е кратък и ясен.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment