Firestorm

Всичко мистериозно представлява голям интерес, а древните цивилизации остават лидер по брой гатанки и до днес. В крайна сметка колко повече тайни на изчезналите племена се пазят под вековен прах.

Създателите на слот машини използват активно тази тема като част от своите проекти. На пазара за виртуални развлечения има много оригинални модели, които имат не само интересен сюжет, но и са много печеливши.

Разработчикът на видео слотове Quickspin не застана настрана и предложи на комарджиите своето виждане за културата на маите. Виртуалният слот Firestorm ще ви даде вълнуващо пътешествие в мистериозния свят на изчезнала нация.

Като част от видеоиграта отново можете да се уверите, че безброй съкровища на маите все още съществуват, но за да получите поне част от тях, ще трябва да положите малко усилия.

Описание на темата

Слотът Firestorm ще ви отведе до тропически остров, където ще бъдете заобиколени от високи палми, папрати, екзотични цветя и лозя. Огледайте се, защото някъде сред буйната растителност е входът в пещерата със съкровища.

Онлайн слот машина Firestorm се състои от пет познати барабана и набор от двадесет и пет наградни линии. На детската площадка има само три реда със снимки, така че за потребителя е по-удобно да следи процеса. Плочките, върху които са нанесени символите на слота, имат прости модели, които формират представа за традициите на маите.

Всички рисунки носят своето семантично значение, но, за съжаление, няма да можем да го разберем.

Описание на играта

Преди да стартирате барабаните на игралната машина Firestorm, трябва да определите размера на залога. Като натиснете клавиша Общ залог, изберете най-приемливата сума за себе си. Ако вече нямате достатъчно опит, използвайте минималния принос. Увеличавайте го, докато придобиете умения.

И тъй като диапазонът на залаганията е много широк, следователно всеки може да се запознае с културата на маите като част от слот-машината Firestorm. Броят на активните линии не е необходим за регулиране, тъй като разработчикът е изключил тази опция.

Плащането се начислява на играча за комбинация от три или повече еднакви символа, която е подредена на текущия ред и започва от левия ръб на полето.

Наградната комбинация е придружена от ярък блясък, а нейното количество ще се покаже на екрана. В онлайн слот машина Firestorm няма тематична бонус игра, но има безплатни завъртания.

Те се задействат от два символа „Fire Mask“. В същото време те остават неподвижни на местата си, като заключени снимки. Ако се получи комбинация от три диви символа с маска, печалбите ще бъдат умножени по определен коефициент, от x1 до x5.

Всички суми за награди са посочени в таблицата за изплащане, чието съдържание се вижда най-добре в началото на играта. Когато се уморите сами да пускате барабана, тогава можете да използвате функцията за автоматично стартиране.

С натискане на бутона за автоматично игра ще превключите играта в автоматичен режим и барабаните ще се въртят независимо. Изберете и броя на стартовете – от 10 до 1000.

характеристики на

Auto игра Firestorm има:

  • 5 барабана;
  • 25 реда;
  • RTP – 96,57%;
  • максимална печалба – 2000 монети;
  • цената на 1 монета 0,01 – 4 долара.

символи на онлайн слот firestorm

На 5 барабана, символи, които могат да бъдат подредени в комбинация. Ако успеете да хванете верига от поне 3 знака при максимална оферта, следното ще бъде преведено в баланса:

  • за виолетово в златна рамка, Червени, Зелени камъни – 40, 80, 200 монети;
  • сини и лилави камъни – 20, 60, 160;
  • цветни икони с камъни с различни размери и форми (чифт триъгълници, кръг, ромб, правоъгълник) – 8-60 монети.

В слота има няколко диви символа:

  • Изумруди – див символ, който замества обикновените икони и помага за създаването на комбинации от награди;
  • огнена маска – вторият див символ, който допълва комбинацията, като същевременно активира безплатни завъртания.

Бонусна игра

Бонусите в слот-машината Firestorm са безплатни завъртания, които се активират от чифт wildcards Wild Wild Mask. Дивите символи, както и произволно избран елемент от играта са блокирани, което ви позволява да залагате залога по-често. В случай на комбинация от 3 или повече диви символа, размерът на печалбите в рамките на безплатните завъртания се умножава по коефициент от × 1 до × 5.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment