Fairy gate

Към днешна дата световната мрежа представя много слот машини с най-необичайни истории. Магическите слотове са особено популярни сред играчите. Една от тези слот машини беше Fairy Gate от известния разработчик Quickspin. Онлайн слотът ще държи играча в приказния свят, където има напълно различни правила за живот. Виртуалната игра ще впечатли с разнообразие от функции, ненатрапчива атмосфера и, разбира се, чести и големи изплащания.

Описание на обекта на машината

Мястото на действие на знаменния онлайн слот е мистериозна гора, обитавана от добри феи. Можете да влезете в тази гора през старото дърво. Именно в него се намира т.нар. Портал към друго измерение. Fairy Gate ще позволи на играчите да избягат от ежедневните дела, да се втурват и да се потопят в атмосфера на магия и доброта.

Описание на дизайна на слота

Подобно на създателите на ясния онлайн слот Goldwyns Fairies, производителят подхожда към дизайна с пълна отговорност и се основава на тематичния фокус. На екрана на видео слота можете да видите гъста и дърво с врата към другия свят. Виртуалната игра има забавна анимация, с която героите на слот машината ще оживеят. Настроеният играч в борбата за ценни подаръци ще бъде пламенен музикален съпровод. Неговата платформа Kviksin е създадена изключително за този видео слот.

Описание на интерфейса на играта

Контролният панел на виртуалната игра е създаден по такъв начин, че играчът да е максимално удобен и лесен за използване. Тя е кратка и интуитивна в процеса на прилагане. Преди началото на основния кръг на видео слота Fairy Gate, играчът ще трябва да направи малко подготовка за това важно и отговорно събитие. Първото нещо, което той трябва да направи, е да вземе решение за залог от какъв размер, той иска да участва в рали.

Можете да извършите това действие, като натиснете Общо залагане. Заслужава да се отбележи, че размерът на допустимия залог на видео слота Fairy Gate може да варира в рамките на 100 кредита на рунд, което, разбира се, ще бъде в състояние да задоволи нуждите на играчите с различни възможности.

Играчът няма право да регулира броя на печелившите линии в Fairy Gate, тъй като всичките 20 са включени в стандартния кръг. След като всички необходими параметри бъдат настроени, играчът ще трябва да реши кой път ще върти барабаните: ръчен (голям оранжев ключ с бяла кръгова стрелка) или автоматичен.

Важно е да се отбележи, че при избора на автоматичен режим, плейърът напълно прехвърля отговорността за пускане на барабаните в системата. Ако изведнъж има някакви въпроси относно достойнствата на видео слота или неговите нюанси, отговорите на тях могат да бъдат получени в информационния раздел (ключът с изображението на 2 бели ивици).

Описание на играта

За да получите добра награда за игралната машина, трябва да се опитате да хванете 3 еднакви символа в активната линия за завъртане. Важно е тези знаци да бъдат поставени на монитора в определена последователност, започвайки с 1 ляв барабан. В края на краищата, във всеки друг сценарий наградата няма да бъде кредитирана.

Следните символи могат да бъдат видяни на екрана на страхотния слот машина за порти: карти с различна цена, както и невероятни приказни герои. Освен основните знаци в арсенала на игралната машина има и специални знаци.

Например, златната плоча получи статут на дивата природа. Това означава, че когато е необходимо, дивата природа ще може да допълни всеки друг символ, който липсва за получаване на наградата.

Пеперудата е разпръснато, така че може да угоди на играча с награди, дори да се появява в противоположните части на монитора. Трябва да се отбележи, че разпръснатият знак може да се види само на централните барабани. Когато на екрана се появят едновременно три скатера, незабавно се активират безплатни завъртания с допълнителни барабани.

Светещите пеперуди на слота изпълняват мисията на Феята Кълбо, която може да предизвика диви символи на екрана. На тези допълнителни барабани могат да се видят знаците на Faerie orb. Също така на игралната машина е функция Fairy Wild Respins.

Това означава, че на всеки от завъртанията, независимо от това дали е бил успешен или не, може да се отвори портал към паралелен свят. Там играчът ще види 2 барабана с различни видове фея Orb, в следствие на което ще лети около екрана, превръщайки базовите символи в диви. Тогава ще започне повторното завъртане, по време на което дивите земи ще бъдат в еднакви позиции.

В заключение

Видео слотът за Quickspin ще се хареса на любителите на всичко светло и необичайно. Слот машината ще впечатли с висококачествен графичен дизайн и оригинални способности, което, разбира се, ще окаже положително въздействие върху изхода на ралито. Не забравяйте за основното достойнство на слота Fairy Gate, за щедростта.

Това означава, че след като се запознае с възможностите на игралния автомат, е малко вероятно някой да успее да напусне границите си без прилична награда, добро настроение и желание да го посети отново. Милиони играчи от различни части на света вече са убедени в това повече от веднъж.

Новият доставчик на игрални автомати Quickspin продължава серия от магически видео слотове, където всеки може да участва в мистични приключения и да спечели голяма сума. Последното обстоятелство се осигурява от уникален вариант на бонус, който се активира на случаен принцип по време на основния дроу и има постоянна основа по време на безплатните завъртания.

Описание на слота за феерия

Благодарение на възможността да играете в демонстрационния режим, потребителят може да оцени основните функции, с които разполага машината. Когато играете за истински пари, са достъпни повече различни функции.

В основата на виртуалния модел стоеше игралното платно, което се състои от пет барабана с двадесет фиксирани линии. След избора на подходящия размер на залога, чийто диапазон варира от 0.20-100 парични единици, участникът започва играта.

Печелившите са комбинации, които се състоят от три или повече еднакви картинки според една или повече линии. В зависимост от номиналната стойност на изображенията, игралната машина трябва да плати на успешния играч награда до x2000 от направения залог.

Фоновата картина за игралната машина ще бъде горската вътрешност, в центъра на която е игрално поле със символи. Мистичното настроение на геймплея успешно се допълва от звук.

Последният може да бъде изключен, ако е необходимо. В допълнение към звуковите параметри, сред настройките на видео слота, можете да изберете размера на залога или да включите играта автоматично, като използвате бързи завъртания. Налична е и таблица за изплащане, където можете да се запознаете с условията на наградните функции и изискванията за активиране на бонуса.

Версията за преносими устройства взема под внимание спецификацията на мобилните операционни системи и включва поддръжка за контрол от типа на докосване.

Важна роля, както декоративна, така и функционална, се приписва на колекция от символи, която се представя с деноминации и образи на картите. Всеки от тях има индивидуални индикатори за плащане.

Представени са и специални бонуси и диви символи. Последните заместват други символи, за да направят печеливша комбинация. Бонусът може да се появи изключително върху централните намотки и да активира функцията на безплатните завъртания, ако поне три снимки паднат.

Основната характеристика на видео слота е магическата врата, в която има произволни комплекси от допълнителни диви символи. Когато излязат от портата, започва повторно завъртане. През този период дивите символи остават на заетите си позиции. Дори повече награди могат да бъдат получени по време на бонус режима.

Като уловил покривките, човек получава десет безплатни завъртания, в които действат магическите врати – това увеличава възможността за голяма победа. На пръв поглед картечницата може да изглежда по-скоро проста и дори невероятна за победа.

След подробен преглед обаче става ясно, че той има голям потенциал – това се отнася както за нормалния режим на реални пари, така и за бонусната функция.
RTP: 96.66%

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment