Fairy Gate

Към днешна дата в световната мрежа са представени много слот машини с най-необичайни сюжетни линии. Особено популярни сред играчите са слотовете на вълшебна тема. Една от тези слот машини беше Fairy Gate от известния разработчик Quickspin.

Онлайн слотът ще преведе играча в приказен свят, където важат напълно различни житейски правила. Виртуалната игра ще впечатли с разнообразни функции, ненатрапчива атмосфера и, разбира се, чести и големи изплащания.

Описание на слота Fairy Gate

Поради възможността за игра в демо режим, потребителят може да оцени основните функции, които машината има. Когато играете за истински пари, се предлагат по-разнообразни функции.

Основата на виртуалния модел беше платното за игра, което се състои от пет барабана с двадесет фиксирани линии. След като избере подходящ размер на залога, чийто диапазон варира от 0,20-100 парични единици, участникът започва играта.

Печелившите комбинации са тези, които са съставени от три или повече еднакви картини според една или повече линии. В зависимост от деноминацията на изображенията, игралната машина ще изплати на късметлия играч награда до x2000 от направения залог.

Фоновото изображение за игралната машина ще бъде горска отстъпка, в центъра на която е игрално поле със символи. Мистичното настроение на геймплея успешно се допълва от звук. Последното може да се изключи при желание.

В допълнение към звуковите параметри, сред настройките на видео слота можете да изберете размера на залога или да включите играта в автоматичен режим, да се възползвате от бързите завъртания. На разположение е и таблица за изплащане, където можете да се запознаете с условията на функциите за награди и изискванията за активиране на бонус.

Версията за преносими устройства взема предвид спецификацията на мобилните операционни системи и включва поддръжка за контроли от типа touch.

Важна роля, както декоративна, така и функционална, е отредена на колекцията от символи, която е представена от стойностите на игралните карти и изображения. Всеки от тях има индивидуални индикатори за плащане. Представени са и специални бонус и диви символи.

Последните заместват други символи, за да съставят печеливша комбинация. Бонусът може да се появи изключително на централните барабани и активира функцията на безплатните завъртания, ако изпаднат поне три снимки.

Основната характеристика на видео слота е вълшебната порта, в която има произволни комплекси от допълнителни диви символи. Когато излязат от портата, започва второ въртене. През този период дивите символи остават на своите позиции.

Още повече награди могат да бъдат получени по време на бонус режим. Хващайки разсейките, човек получава десет безплатни завъртания, при които действат вълшебните порти – това увеличава възможността за голяма печалба.

На пръв поглед машината може да изглежда доста проста и дори безперспективна за победа. След подробно проучване обаче става ясно, че той има голям потенциал – това се отнася за обичайния режим за истински пари и за функцията за награда.
RTP: 96,66%

Описание на играта

За да се възползвате от добра награда на слот машина, трябва да опитате да хванете активна линия от 3 еднакви символа на откритите пространства. Важно е тези знаци да са разположени на монитора в определена последователност, като се започне с 1 лява макара. Наистина при всеки друг сценарий наградата няма да бъде кредитирана.

Следните символи могат да се видят на екрана на игралната машина Fairytale Gates: карти с различни стойности, както и невероятни приказни герои. В допълнение към основните символи в арсенала на игралната машина, има и специални.

Например златна таблетка е получила див статус. Това означава, че когато е необходимо, wild ще може да допълни всеки друг персонаж, който не е достатъчен за получаване на наградата.

Пеперудата е разпръснат, така че може да зарадва играча с награди, дори да се появява в противоположни части на монитора.

Трябва да се отбележи, че разпръснатият знак може да се види изключително на централните барабани. Когато 3 разсейки се срещнат едновременно на екрана, незабавно се активират безплатни завъртания с допълнителни барабани.

Светещите пеперуди на слота изпълняват мисията на Fairy Orb, която може да предизвика диви символи на екрана. На тези допълнителни макари могат да се видят знаци на феята кълбо.

На игралната машина има и функция Fairy Wild Respins. Това предполага, че на всеки от завъртанията, независимо дали той е бил успешен или не, може да се отвори портал към паралелен свят.

Там играчът ще види 2 барабана с различни видове Fairy Orb, по-късно те летят около екрана, превръщайки основните символи в диви. След това ще започне второ въртене, по време на което дивите ще бъдат в същите положения.

В заключение

Видео слотът на Quickspin Fairy Gate ще се хареса на феновете на всичко ярко и необичайно.

Игралната машина ще впечатли с висококачествен графичен дизайн и оригинални способности, което, разбира се, ще повлияе положително на резултата от тегленето. Не забравяйте за основното предимство на слота Fairytale Gate, за щедростта.

Това означава, че след като се запознаете със способностите на игралната машина, е малко вероятно някой да успее да напусне границите си без достойно възнаграждение, добро настроение и желание да го посетите отново. Това е доказано неведнъж от милиони играчи от цял ​​свят.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment