Excalibur

Понякога легендите съставят не само храбри герои, просто богове или мистериозни мистични създания. И така, всички любители на приключенската история вероятно са запознати с легендата за меча на крал Артур – Ескалибур, някога затворена в камък и подчинена само на чисто сърце.

Водачът на рицарите на кръглата маса придоби власт над добре познатия меч с помощта на съюзника на Мерлин и въпреки пречките, предоставени от сестра му, злата магьосница Морана. Играчът на NetEnt Excalibur е поканен да си припомни древна легенда и да получи богатство, достойно само за най-смелото рицарско сърце.

Описание на слот машина Excalibur на Magic Slot

Както подобава на всеки приказен слот, онлайн слот машина Excalibur използва ръчно рисувани графики, които показват общата му тема. На барабаните герои от мита за вълшебния меч са включени като символи, а самите им изображения са направени с помощта на анимирано допълнение, което прави слот машината Excalibur още по-вълнуваща и загадъчна.

Също така, слотът използва мистериозна мелодия и различни звуци, които подчертават цялостния сюжет на играта и примамват играчите.

Основният игрален елемент на безплатната онлайн слот машина Excalibur е символиката, изразена чрез 3 функционални форми. И така, машината използва дива, ролята на която е самият меч Ескалибур.

Нейната функция е да заменя други изображения на барабаните на онлайн слот и да помага за съставяне на печеливши комбинации. Комбинации, при които символът за дивата игра се включва, увеличават плащанията с 2 пъти.

Прави впечатление, че в допълнение към гореописания елемент, слот машина Excalibur предлага и допълнителна златна дива, също изобразена от вълшебния меч Excalibur. Този знак от своя страна замества абсолютно всички елементи на играта и увеличава наградите за комбинации с четири.

Разпръсквачът функционира и в апарата, ролята на който е отредена на чашата. Това изображение в определена сума активира бонусната игра на онлайн слота, дори ако играете безплатно. Освен специални, онлайн слот машини Excalibur също играят тематично, както и карти с карти, които са в основата на символите на играта и се появяват на барабаните най-често.

Тематичните включват героите, споменати в мита за Ескалибур, но стойностите на картите са обичайните стойности на картите, започвайки от 10 и завършващи с асо, поставени върху кралските емблеми. Най-голямата награда в слота разчита на комбинации от диви символи, а най-малката – на карта 10.

Бонус кръг Excalibur слот машина

За различни действия разработчиците на слота измислиха вълнуваща бонус игра. Активира се, когато играч събере от 3 до 5 разсейвания на игралното поле. Така че, ако потребителят види 3 разпръснати елемента върху барабаните на безплатна игрална машина Excalibur, той може да разчита да направи 10 безплатни завъртания.

Когато на линиите на машината се покажат 4 символа на разсейване, играчът ще има шанс да направи 20 безплатни завъртания, а 5 разпръснати ще му донесат до 30 безплатни завъртания. Намирайки се в бонус рунда на Excalibur, потребителят отново може да спечели определен брой допълнителни завъртания.

EXCALIBUR ИГРОВИ МАШИНИ СИМВОЛИ

Играта на слота е представена на играчите в много интересна презентация. Освен основната сюжетна линия, на потребителите ще бъдат предложени и допълнителни режими, които ви позволяват по някакъв начин да разнообразите геймплея и да го направите още по-печеливш и динамичен.

В играта потребителите ще намерят само тематични символи на барабаните на играта, на всеки от тях задължително ще им бъдат присвоени собствените коефициенти на изплащане, а някои от тях ще имат и допълнителни функции, които дават възможност за добавяне на печеливши комбинации много по-често.

Сред героите потребителите ще могат да се срещнат със златната купа, крал Артур, екскалибура, господарката на езерото, Гвиневере, сив Лончелот и други.

СПЕЦИАЛНИ ЕКСКАЛИБУРНИ ИГРИ СИМБОЛИ

Три героя са надарени със специални способности в играта. Символът на вълшебния меч е представен от дивата природа, подобна икона ще предложи на играчите функцията да замести всички останали символи с изключение на разсейването и златната дива. Комбинациите с този символ ще донесат на играчите удвоени победи.

Excalibur е в състояние самостоятелно да генерира печеливши последователности, тъй като е надарен с коефициенти на изплащане, които са и най-големите в играта, те са представени в таблицата за изплащане като 10, 250, 2500, 10000.

Вторият специален символ е златният меч: той също е див символ, само в за разлика от първия див, той е в състояние да се появи само на централната барабана за игра, замествайки всички снимки с изключение на символа на разсейване.

Описание на играта

За да стартирате основната игра в игралната машина Excalibur, направете залог и изберете броя линии от 1 до 20, както и номиналната стойност на монетата. След това можете да започнете да въртите барабаните, да събирате печеливши комбинации.

В раздела „Платежни таблици“ можете да намерите изчерпателна информация относно изплащанията, характеристиките на символите, структурата на линията и други аспекти на играта.

Игралната машина няма опция за удвояване на играта, но има до 3 бонус знака, които дават изгодни допълнителни функции, включително бонус игра с безплатни завъртания и умножител на спечелената сума.

Описание на машината Резюме

Auto игра Excalibur е нова версия на стара легенда в света на видео слотовете. Висококачественият графичен дизайн ви позволява да се почувствате като участник в онези далечни събития.

Всяко малко нещо е обмислено тук, то създава неразделна атмосфера на героични победи през величественото Средновековие. Споделете с крал Артур всички трудности в борбата между доброто и злото и ще бъдете възнаградени.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment