Euro Golden Cup

Genesis Gaming знае какво харесват любителите на вълненията и какво привлича тяхното специално внимание, така че слот машина Euro Golden Cup, посветен на играта на милиони, а именно футбола, се оказа поредната новост в гамата от игри на този доставчик.

По време на играта потребителите ще могат да станат част от футболен мач и TOP 5 казина онлайн едновременно, напълно да изживеят невероятната атмосфера на стадиона и също да допринесат за процеса. Е, за тези, които пропускат културни теми – слот машина Fortune Turtle – 777 слот машини, за да играят безплатно за културата на Япония.

Описание на дизайна на машината

Игралната машина Euro Golden Cup е проектирана доста висококачествено и ярко, което позволява на играчите да оставят само положителни първи впечатления от играта. Красива графика, тематичен музикален съпровод и съответната анимация, всичко това позволява на играчите лесно да се потопят в атмосферата на играта.

По своята структура игралната машина предлага на любителите на вълнение веднага 5 барабана с 25 активни линии. На игралното поле има само 15 клетки, а общият брой герои е 10. Стилът на макарите на играта наподобява цветовете на футболна поляна, което създава допълнителна атмосфера. В горната част на екрана се предлага име с много знамена на отборите, участващи в еврото.

Контролният панел, както в повечето съвременни слотове, е разположен в долната част, играчите предлагат интуитивни бутони, независимо от техния английски език. Благодарение на този панел играчите могат лесно да управляват процеса на играта, да контролират печалбите и салдото по сметките.

В играта на геймърите се предлагат персонализирани настройки, които могат да предложат по-удобен режим на игра, като зададат силата на звука, размера на прозореца на играта и скоростта на въртене на барабаните за игра. Като цяло дизайнът е на доста високо ниво, така че удоволствието от играта е гарантирано

Описание на интерфейса на устройството

Процесът на игра на Euro Golden Cup е доста вълнуващ и богат на събития, на играчите се предлагат, освен основния сюжет, и редица допълнителни бонуси, които могат леко да диверсифицират игровия процес и да донесат на потребителите добра печалба.

Информационният раздел, от който да стартирате играта, се отваря, като кликнете върху бутона с въпросителен знак “?”, Разположен до бутоните за регулиране на звука и скоростта на въртене на барабаните.

В играта, преди да стартират барабаните, геймърите ще трябва да коригират броя на активните линии с бутона LINES, тази стойност варира от 1 до 25 реда, а също така трябва да изберете залог на ред от 0,01 до 10 кредита за игра, използвайки бутона BET. В същия прозорец ще се покаже общото ОБЩО ЗАЛОЗВАНЕ, което се предлага, като се вземе предвид избраният брой редове.

Можете да започнете въртенето на барабаните, като активирате автоматичния режим или можете да използвате ръчното завъртане. Максималният брой автоматични завъртания достига 50. В играта Golden Euro Cup на геймърите се предлагат определени бонуси под формата на специализирани символи и бонусни режими.

Описание на играта

Слотът ще предостави на играчите три нива на играта наведнъж. За да преминат от ниво на ниво, потребителите трябва да събират определен брой трофеи под формата на знамена на национални отбори.

Първият кръг на бонус играта се състои в събиране на комбинация от три символа на разсейване, които ще предлагат на геймърите 10 безплатни завъртания със специален див символ, който ще може да се движи около барабаните на играта.

Във втория бонус рунд, когато добавите три символа на разсейване, ще бъдат предложени 12 Play Maker безплатни завъртания или един награден рунд Striker, предоставящ 10 безплатни завъртания с множество опции за бонус.

Третият етап от бонусната игра ще предложи на играчите за 3 разсейваща вече 15 Striker безплатни завъртания или мини-играта Penalty Shootout в отделен прозорец на играта. Във всички кръгове се осигурява разширение на безплатните завъртания, когато се появят същите три символа на разсейване.

Не се предлага рисков режим на игра, който би позволил да удвои последните победи на играча в Евро златната купа.

 символи

Устройството използва десет прости снимки. Говорим за четирима играчи и шест тениски с различно число.

Има и два специални елемента:

 • Wild (златна топка) е на всички барабани, с изключение на първата. Не се плаща самостоятелно, но може да замени други изображения, с изключение на разсейване.
 • Разсейване (съдийска свирка) комбинации от форми, независимо от местоположението на екрана. Печалбите се отчитат в общата норма.
 • Три разсейва също пускат безплатни завъртания в Play Maker, които се провеждат при различни условия в зависимост от текущото ниво. Прочетете за това по-долу.

Бонусни игри Euro Golden Cup

В този видео слот има три нива на игра. Преходът към следващия етап се извършва при набиране на определен брой трофеи. Това са знамената, които се появяват едновременно в първата и петата колона. Също така се присъжда един трофей за участие в бонус опцията.

Следните са основните характеристики на нивата:

 • Първи етап – Три разпръснатия ви дават правото на десет безплатни завъртания с подредени Wilds, движещи се по барабани.
 • Втори етап – Три разпръсквания могат да започнат или дванадесет безплатни завъртания на Play Maker, или награден рунд Striker под формата на десет безплатни завъртания с бонус опции.
 • Трети етап – Три разпръсквания стартират петнадесет безплатни завъртания на Striker или бонус Penalty Shootout на допълнителен екран, където ще има и наградни завъртания със специални условия.
 • При всички безплатни завъртания, казиното прави залог на предишния размер. Безплатните завъртания могат да бъдат разширени с три или повече Scatter символа.
 • Ще намерите подробно описание на правилата за всички бонус рундове в таблицата за заплащане на слот-апарата Golden Euro Cup.

Как да играя Euro Golden Cup? (Интерфейс)

По-долу е превод на английските надписи, които ще видите на контролния панел:

 • Залог – избор на залог
 • Линии – броят на линиите
 • Общ залог – общата сума на залога
 • Печелете – спечелете на въртене
 • Баланс – състояние на акаунта в играта
 • ? – таблица с коефициенти
 • Нов кръг започва с най-големия кръгъл бутон вдясно. В близост има бутон за автоматично пускане. Можете да активирате турбо режим.
 • Таблицата се състои от голям брой страници с подробно описание на всички правила, коефициенти, линейни диаграми и друга важна информация.
 • Настройките ви позволяват да изберете удобен размер на прозореца и да заглушите звука.
 • Изтегляне на слота не е необходимо. Можете да играете в браузъра. Предлага се и версия на играта, предназначена да работи на таблети и смартфони.

заключение

Моделът привлича вниманието с много интересни теми, стилен дизайн и отличен избор на различни функции. Три нива със специални бонуси и безплатни завъртания са страхотна находка за разработчиците.

Нивото на дисперсия е ниско. Няма да се налага да се сблъсквате с дългосрочни провали, тъй като има много комбинации и наградни плащания.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment