Egyptian heroes

Египет винаги е привличал широко внимание и истински интерес. Историци, ловци на съкровища, ловци на приключения, археолози – всички те са омагьосани от тайните на Египет.

Сега, благодарение на Net Ent и неговото ново развитие – слот египетски герои – всеки любител на приключения, екстрем, риск и вълнение може да направи вълнуващо виртуално пътуване в тези горещи земи и да получи съкровищата на една от най-древните цивилизации.

Описание на обекта на машината

Сюжетът на слота се разгръща както около историята на древен Египет, така и около неизследваните тайни на неговата оригинална култура. Така, в допълнение към обичайните атрибути на Египет под формата на пирамиди и Сфинкса, в хода на играта потребителят ще се срещне с представители на египетската митология, а именно религиозни божества.

Подобен подбор на герои в играта и определи името на слота – египетски герои.

Описание на конструкцията на машината

Игралната машина на Egyptian Heroes е много стилна и модерна. Всички символи на машината, включително и прочутите герои на божеството, направени в реалистична триизмерна графика. Фоновото изображение сякаш имитира входа на луксозната съкровищница на гробницата на фараона, където има място за отвъдното и границите с реалността изглеждат изтрити.

Не мога да не се радвам на факта, че слот египетски герои по дизайн благоприятно се откроява сред многото машини по египетската тема. Тук няма да намерите банални туристически атрибути, които са основно характерни за този вид игри. Темата е открита с помощта на етническа стилистика, по-специално декоративни орнаменти и архитектурни елементи.

Интерфейсът на слота е характерен за разработката на Net Ent: контролен панел е разположен в долната част на екрана, в който текущият размер на залога се показва в полето Bet. Този индикатор варира в зависимост от линиите на играча в играта (полето Lines), стойността на монетата (опцията Coins) и Line Betting (Level). До 10 кредита могат да бъдат поставени на всяка от 20-те възможни линии, а номиналната стойност на монетата може да бъде 0.01-0.5 cu.

За да разберете подробностите на геймплея, за да разберете размера на плащанията и характеристиките на героите, можете да използвате бутона “Таблица за заплащане”.

Описание на играта

Чрез задаване на желаните параметри на залога, размера на монетата и активните линии с помощта на контролния панел можете да започнете да въртите барабаните. За да се опрости играта на слота за египетските герои, се предлага опция за автоматично пускане и максимален залог.

Играта също има много изгодна бонус опция наречена Golden Bet Line. Тя може да се активира при всяко завъртане на барабаните. Ако това се случи, линията, която се играе, ще светне в злато и изплащането за комбинацията, сгъната върху него, ще бъде умножено 2-5 пъти.

Бонус и скатер символите на играта също имат необичайно печеливши възможности. По този начин, разсейващият символ, който е представен в слота от изображението на пирамидата, може да се разшири до целия барабан. Трябва да се отбележи, че тази функция е достъпна както по време на основната игра, така и в бонус режим, който се състои от поредица от безплатни завъртания и се стартира от скатер – Sphinx.

Автоматично резюме на машината

Игралната машина на Egyptian Heroes дава на играчите необичайно пътуване до Древен Египет. Тук вместо виртуални екскурзии по пирамидите и пространствата на Нил, които тайната на фараона предлага на потребителя, ще се запознаете с древните египетски богове, в резултат на което ще получите награди, съответстващи на тяхното величие. Е, да ви помогне в тази изгодни характеристики на специални знаци, както и допълнителна опция “Golden Bet Line”.

Когато за първи път чухте за слот машината за египетски герои, която в превод означава Героите на Египет, може би си мислите, че сме изправени пред друг видео слот, посветен на древните фараони, саркофаги и пирамиди, които днес са в изобилие в много игрални клубове.

Но разработчиците на NetEnt, които са в състояние да създават нестандартни решения, представят на своите фенове наистина интересно устройство, което може да отвлече вниманието от реалността за дълго време. Не забравяйте да играете демото на този видео слот безплатно и без регистрация.

Египетските мотиви и монументалното древно изкуство, което днес никога не престава да удивлява, бяха така пресъздадени на екрана, че те веднага привличат погледи и опитни посетители, а не само новодошлите към виртуалното забавление. Слотът е настроен да върне направените залози в размер на 96.7%, а максималният размер на печалбите на спин е 100 000 монети.

Производителят декларира вероятност

Златна линия Общият процент на възвръщаемост в машината варира между 93.8% и 96.7%. Възпроизведете максималния брой линии и монети на линия, за да получите най-високия RTP. Слотът се изплаща от фонда в следните пропорции: 69.1% по време на основната игра (32.2% от тях използват функцията златна линия с множител) и 27.7% по време на безплатните игри.

 • Вероятността да се получи някаква печалба (удар) в основната игра е 41.9%, а в безплатните игри – 69.6%.
 • Вероятността да получите 3 или повече скатер символа и да играете бонусната игра е 0.75%.
 • Максималната обща печалба е 100 000 монети.
 • Скрити параметри и настройки на слота египетски герои
 • Честотата на бонуса е статистически на всеки 118 завъртания (0.85%).
 • Вероятността за удар (всяка победа) е 17.62%.
 • Разпределението на печалбите – 68% в основната игра и 32% в бонуса.
 • Максималната печалба при тестовете е 600x.
 • Средната бонус победа е 34x.
 • Волатилност – 7.64 от 20 (средно).
 • Дължината на цикъла е средна.
 • Разликата в печалбите е средна. Постигнати чрез чести (при високи залози и достатъчен награден фонд) бонуси. Можете също така да спечелите големи суми по време на основната игра с 2 или повече движещи се диви символа, които се появяват на барабаните 2,3 и 4.
 • Рейтингът на слот машината е 3.55 от 10.
 • RTP на 96.7% ви позволява да получите положително очакване за победа в казино.

Описание на игралната машина

Дивият символ в слота Heroes of Egypt Египетската слот машина Heroes е посветена на живота на египетските богове, които са били сред древните народи в особена чест. Техните образи са украсени със стенописи, гробници и храмове и за тях хората издигат мистериозни храмове в продължение на десетилетия.

Много често, слот машини, посветени на живота на Египет са направени в златисто-кафяви нюанси, напомнящи за възходящите пирамиди на небето и коварните пясъци.

Слот машината е изработена в кафяви тонове, където златните линии печелят успешни платени линии. Разработчиците на NetEnt представиха древните богове като фантастични създания с необичайни глави и герои.

Но зад ужасяващия външен вид, който, между другото, е много измамен, крие възможността да се раздават играчи с разпръскване на печалби. Музикалният съпровод се изпълнява в пълно съответствие с темата, което прави играча наистина вълнуващ.

Технически спецификации

След внимателно проучване на възможностите на игралната машина, можете значително да увеличите шансовете за спечелване.

Слот “Heroes of Egypt” има двадесет печеливши линии и пет барабана, които са отговорни за разпределението на героите. В този случай броят на редовете, които можете да инсталирате сами. Но преди този вълнуващ момент, когато започнете да въртите барабаните, трябва да решите за залозите.
С помощта на бутона „Level“, разположен на долния панел, можете да поставите до 10 монети на ред. Стойността на всяка монета се определя от бутона „Стойност на монетите“ и може да бъде 1-50 цента.

Тук ще намерите интересна характеристика, чието име е “Golden Bet Line”. Веднага след като барабаните започнат да се въртят, на екрана ще бъде избрана случайна линия на Golden Bet, която играчът може да разбере от жълтата лента. Ако в резултат на ротацията се формира печеливша комбинация, тогава ще получите плащане, увеличено от два до пет пъти.

Дивият символ се простира върху целия барабан, върху който се появява, а по време на бонусните безплатни завъртания дивият символ се фиксира на третия барабан.

Специални знаци:

Символите на paytableSymbolics, които са снабдени с видео слотове NetEnt, винаги са разнообразни.

 • По-младите символи на тази слот машина, представени от картови знаци, подредени в печеливша комбинация, ще ви донесат от 2 до 125 допълнителни монети.
 • Забележителното въображение на разработчиците е дало на древните египетски божества един много необичаен вид – загадъчен, но в същото време много щедър … След като са отпаднали само два пъти, ще ви дадат два до осем допълнителни залога, и ако на екрана се появят пет идентични същества, вземете от 500 до 4000 монети!
 • Величествената пирамида се превърна в Дивия символ на игралната машина, Героите на Египет, и лесно замества всички символи, с изключение на Scatter, което прави комбинацията печеливша. Излизайки на 2-ри, 3-ти и 4-ти барабан, символът Wild се изважда, заемайки всички клетки на барабана, което не само дава на играча щедри плащания, но и представлява доста интересен спектакъл.

Скатерният символ, който изобразява Златния Сфинкс, също се отличава със своята щедрост, като ви дава десет до 20 бонусни завъртания.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment