EggOMatic

Разнообразието от видео слотове в интерактивния свят е толкова огромно, че изглежда невъзможно да се намери нещо наистина уникално. Екипът за разработка на NetEnt успя да създаде необичаен цветен свят и да го въплъти в слота EggOMatic.

Играта отвежда потребителя до необятните простори на невероятна ферма, обитавана от пилета по часовник и пилета роботи, които снасят яйца, изработени от истинско злато.

Малко вероятно е някой да присъства в такова невероятно начинание. Освен това функционалността на играта е доста разнообразна: тук ще намерите любимия Wild символ, бонус игра, безплатни завъртания и много други щедри награди.

Описание на игралната машина

Играй Покер Eggomatic е популярна игрална машина, която може да се играе безплатно. Това е пъстър видео слот с двадесет печеливши линии, пет барабана, специални символи, бонус игри и безплатна функция за завъртане.

Този път Netent разработи наистина уникален и неподражаем видео слот, в който всеки играч трябва да посети птицефермата и да се запознае с истински пилешки роботи. Не е случайно, че разработчиците измислиха точно такъв сюжет, тъй като птиците за полагане дават на всеки играч златни яйца.

С една дума, това е точно играта, която ще се хареса на абсолютно всички, независимо дали е професионален играч или начинаещ. Значи готови ли сте за птичната версия на Терминатора?

Интерфейс за видео слот

Платежна таблица Основната задача на екипа за разработка е да създаде обществена машина, чиято функционалност ще бъде разбираема за абсолютно всички. И успяха.

За да започнете да играете на Eggomatic слот машина, трябва само да разберете целта на някои контроли. Кръгъл бутон, разположен в центъра на слота, е отговорен за стартирането на ново завъртане. Бутон за залагане – отговорен за размера на завъртането, който ще зависи само от индивидуалните предпочитания на геймъра.

Клавишите Level и Coin Value характеризират избора на залог съответно в монетите и съответно избора на монета.

Ако ви е писнало да натискате клавиши, докато правите залози, но не искате да оставяте вълнуваща игра, тогава за този случай е предвиден бутонът Auto Play чудо, което превключва нормалния режим в режим на автоматично игра.

Когато се чувствате уверени в своя професионализъм или просто искате да ударите джакпота с безпрецедентен размер, не се колебайте да натиснете клавиша Max Bet. Когато натиснете желания клавиш, залогът автоматично ще се увеличи до максималната си стойност при текущата стойност на монетата.

Технически характеристики на устройството

Wild символ Игралната машина използва нестандартни решения за видео слотове. Анимацията и играта са похвални. Ето кратките спецификации на слота:

 • Броят на макарите за игра е 5.
 • Броят на платежните линии е 20.
 • Залогът на ред е от 0,01 до 10 евро.
 • Максималният курс е 200 евро.
 • Максималното изплащане за комбинация от знаци е x1000 (пет розови пилета).
 • Символът на разсейване липсва.
 • Бонусна игра – има (няколко вида, по-долу е подробно описание на всеки бонус)
 • “Див символ” – да (Петел със знак в ръце)
 • Рискова игра (за удвояване) – не.
 • Безплатни завъртания – да (до 50 безплатни завъртания, в които се прилагат специални правила).
 • Процентът на спечелване на RTP в слота е 96,5%.

Какво е толкова привлекателно за EggOMatic? В допълнение към цветния дизайн, удобен за потребителя интерфейс и ярки символи, основното предимство на слота е опцията “Конвейерна лента”. Самата лента е опъната над игралното поле, а невероятна механична машина с надпис EggOMatic ще пусне произволно яйчни награди на конвейера.

Всяко въртене напредва лентата по една точка и за да получите заветното яйце, трябва да намерите символа Wild на макарата, на която е разположено яйцето. В този случай ни очаква една от четирите възможни награди, в зависимост от яйцето:

 • Безплатни завъртания Яйце – стартира ниво на бонус с до 50 безплатни завъртания.
 • Coin Win Egg – носи на играча фиксирано плащане в размери от 50 до колкото 2500 кредита, независимо от играещия залог.
 • Разпространение на диво яйце – обгражда вашия Wild символ със същите знаци, като по този начин значително увеличава шансовете за събиране на печеливша комбинация.
 • Изненадано яйце – изненада, която ще осигури един от горните бонуси.
 • Комбинациите в играта трябва да започват с първата макара, плаща се най-високата комбинация.

Описание на машината Резюме

Невероятният свят на EggOMatic – необичайно решение на интерактивен видео слот. Яркият и забавен дизайн успешно се комбинира с интуитивни контроли и бонус игри.

Като цяло машината ще се хареса не само на любителите на класиката, но и на феновете на необичаен геймплей. Топлата и приятна атмосфера на слота прави играта възможно най-удобна, а опцията Conveyer Belt значително увеличава шансовете ви за големи печалби.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment