Drone Wars

Всеки ден нараства броят на различни хазартни игри на различни теми за всеки вкус в ТОП онлайн казиното на света. Всъщност за много потребители на виртуални казина е важно 777 слот машини, които да играят онлайн безплатно, да бъдат както печеливши, така и вълнуващи.

Днес на ваше разположение в Интернет: исторически, романтични, игри, базирани на сюжетите на известни комикси и блокбастери, представящи култури от различни страни, игри със забавни и забавни истории и много други. Днес Microgaming ви кани да участвате във виртуална междугалактическа битка за истинските награди.

Вълнуваща видео слот игра Drone Wars (“Дрон войни”) ви дава възможност да изпитате всички емоции на истински космически войн и да помогнете да отблъснете извънземна атака, получавайки ценна награда за това. И ако все още не искате да се върнете в просторите на вашата родна планета Земя – безплатен слот машина Dr Watts Up в игралната зала на Sloto.TOP!

Как се играе на видео слота на Drone Wars (“Дрон войни”)

Безплатната версия на слота „Дронени войни“ към момента на стартиране кредитира 2000 демо кредита в акаунта на потребителя, които се преобразуват в монети за залози.

Задачата на потребителя е да събира комбинации от награди на игралното поле. Комбинациите се броят отляво надясно, от първата макара до петата. Стандартната последователност от награди се състои от най-малко три символа, разположени на съседни барабани и на една от 25-те печалби.

За загубата на печеливша комбинация се присъжда награда, която се добавя към баланса на играта.

Можете да зададете настройки на играта, да активирате функции и да следите напредъка на играта, като използвате елементите на контролния панел:

 • Линии – бутон, който задава броя на линиите за плащане в рамките на 1-25;
 • Монети – присвоява линеен курс в диапазона от 1-20 монети;
 • Залог – показва общия залог (разходи за редуване);
 • Bet Max – задава най-голям брой линии, задава максималния линеен залог и започва ротация;
 • Завъртане – активира едно завъртане на макарите според условията, зададени от потребителя.
 • Demo Coins / Demo Credits – графика, която показва състоянието на акаунта в играта. С натискане на превключвателя потребителят избира показаните единици – кредити или монети.
 • Голям шестоъгълен прозорец – Брой на деноминацията. Използвайки бутоните „-” и „+”, броят кредити, съдържащи се в една монета, се определя в рамките на 0,01-0,2.

Линията под контролния панел има два превключвателя:

 • Експерт / Редовен. Кликването върху надписа избира една от опциите за контролния панел – проста (описана по-горе) или експертна. Характеристиката на експертната конзола е показването на допълнителни бутони: 5x, 10x и Autoplay. Тези клавиши посочват 5, 10 или друг брой автоматични завъртания.
 • Опции. Щракването върху надписа разширява изскачащ прозорец с допълнителни настройки за графика, звук и скорост на въртене на барабана.
 • Режимът на автоматична игра ускорява процеса на въртене и е подходящ за потребители, които предпочитат игра с фиксирана скорост.

Изображения и награди

Различните герои в играта Drone Wars носят различни награди. Вижте размера на наградата в таблицата за изплащане, като кликнете върху бутона Преглед на плащания на контролния панел. На втората страница тук са дадени всички символи и коефициенти за техните комбинации.

Коефициент – умножител за линейна скорост. Този номер остава фиксиран. Тъй като коефициентът е непроменен, залагането на линия оказва влияние върху размера на наградата – колкото е по-висока, толкова по-голяма е наградата.

Обикновените герои на един активен ред играят от такива фактори:

 • 10 – 2, 5, 25 и 100 за две, три, четири или пет снимки подред съответно;
 • J – 10, 25 и 100 за 3, 4 и 5 изображения;
 • Q – 10, 50 и 150;
 • К – 15, 50 и 150;
 • А – 15, 75 и 150;
 • бластер – 15, 75 и 250;
 • звезден кораб – 20, 100 и 500;
 • мъже в каски – 20, 250 и 750 всяка;
 • син дрон – 50, 500 и 1000.

В допълнение към обикновените герои, в играта участват специални изображения. „Дивият“ символ е дрон с розови шестоъгълници. Това изображение се комбинира в комбинация от две, три, четири или пет снимки и носи награди съответно 2, 100, 750 и 1000.

В допълнение, дивата природа е в състояние да замести липсващите изображения в комбинациите от обикновени герои. По този начин се увеличава вероятността от съставяне на наградни последователности.

Скатер е червена фуния, която играе без препратка към линиите и барабаните. Достатъчно е да съберете три такива снимки в произволни клетки на игралното поле, за да получите награда. Скатер играе от факторите, валидни за общия залог – 5, 10 и 50 за три, четири или пет изображения съответно. Друга функция на фунията е стартирането на бонусната игра Battle Plan за Drone Wars.

Безплатни завъртания и бонус игра

Когато най-малко три разпръснати изображения се появят на екрана, се отваря допълнителен прозорец – бонус играта Drone Wars Battle Plan. В него потребителят избира една от опциите:

 • Space Attack – поредица от безплатни завъртания;
 • Ниво на бонус за планетарно нападение.

Бонусът Space Attack стартира пет безплатни завъртания. По време на безплатните завъртания са активни линии, зададени по време на основната игра. Ставката също остава същата. Поредица от оборотни награди има допълнителни предимства:

 • в края на всяко въртене случайни знаци на игралното поле се превръщат в „диви“;
 • три или повече символа на разсейване добавят още пет безплатни завъртания към останалите безплатни завъртания.

Bonus Planetary Assault – мини-игра, при която потребителят унищожава базата данни на вражески дронове. Кликвайки върху врагове, играчът унищожава дронове, освобождавайки награди. Някои противници могат да атакуват в отговор.

Дронът на играча е оборудван с четири щита. Бонусната игра ще приключи, когато всички щитове бъдат унищожени. Ако до този момент играчът успее да унищожи двадесет вражески дрона, той ще получи награда в размер на 50 общи залози.

По време на бонусните кръгове потребителят не губи монети от акаунта за изплащане на завъртанията. Но, благодарение на описаните функции, той може да получава награди, които надвишават печалбите в основната игра.

“Космическа атака.”

В началото на рунда играчът автоматично получава пет безплатни завъртания на барабана. По време на наградни завъртания дроновете ще започнат да атакуват различни символи на екрана, превръщайки ги в диви. Ако участникът има достатъчно късмет, за да събере отново до три разпръснати символа, бонусният кръг ще бъде удължен с още пет сесии.

“Междупланетна атака.”

В този кръг от потребители очаква истинска междупланетна битка, за която ще получат доста значителни награди. И все пак: трябва да се потите много – трябва да унищожите не само атакуващите ракети, но и основата на дроновете.

Обобщение на описанието на слот машината

Видео слот за Drone Wars е отличен избор на вълнуваща и печеливша игра, която ще превърне вашите усилия в реални победи и ще донесе много заряд и позитив за целия ден. В допълнение, тази слот машина е безплатна и ви дава възможност да я изпробвате в демонстрационен режим на тест.

Тренировъчна игра ще ви позволи да се запознаете по-отблизо с машината, да изучите всички нейни стратегии и да разберете колко интересно ще ви бъде.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment