Dragonship

Какво знаем за викингите? В повечето случаи те са старите скандинавски навигатори и безстрашни завоеватели на воини. Дори произходът на думата „викинг“, който в превод означава „човек от залива“, говори за морския кораб. Като цяло, древната скандинавска култура днес представлява интерес за доста широк обхват. На тази нация са посветени много легенди, заснети са много филми и написани са песни. Днес ние също предлагаме да играем с древните червенобради воини. Представяме на вниманието на всички почитатели на хазарта завладяващ видео слот Dragon Ship с историческа тема, разработен от компания с красноречиво име Play’n GO. Темата на играта е скандинавската митология и смелите воини на викингите. На таблото ще видите воините, символ на дракона, с които войниците отидоха в морето за късмет, оръжия на ужасните викинги, златни сандъци със съкровища и други снимки.

Описание на дизайна на слота

Игралния автомат Dragon Ship се състои от пет барабана и 15 печеливши линии, които играчът може да избере самостоятелно. Графиката на играта е много оригинална, а главният екран се намира на фона на сегашния образ на движещи се вълни, които в същото време успокояват и дават жизненост. Стилизираната музика също подобрява атмосферата. Слотът разполага с пълен пакет от бонус функции, включително: безплатни барабанни завъртания, бонус тематична игра, рискова игра за удвояване на печалбите, както и диви и бонус символи, които ще ви помогнат да изградите печеливша комбинация и да отворите допълнителни функции в бонусния рунд. Вие ще получите победата според стандартните правила на играта на видео слотове: за комбинация от еднакви изображения от три до пет на една активна линия непрекъснато. Таблицата за изплащане описва подробно всички коефициенти, които получавате за този или онзи награден състав. Освен това слотът е ценен, тъй като може да се играе с минимални ставки, само 1 кредит на линия, което го прави достъпен за играчите с минимални финансови ресурси.

Описание на играта

Преди да започнете играта, определете размера на залога за всяка от линиите, които ще активирате. Използвайте опциите “монети” и “линии”, добавяйки или намалявайки броя на монетите в “+ -“. Ако играете с максимален залог веднага, използвайте опцията за макс залог. Най-голям брой активни групи в играта ще ви осигурят най-печелившата игра. В опцията за завъртане започва нов кръг. По време на въртене можете да контролирате скоростта и спирането на барабаните в същата опция. Таблицата за заплащане е в раздела „таблица за заплащане” и описва подробно коефициентите за определен брой снимки, както и основните бонуси на играта.

Под него е възможността за автоматично завъртане на барабаните “auto play”, които можете също да активирате, ако желаете. От другата страна на долния панел в специален прозорец ще се показва информация за текущата ви сметка. Допълнителни настройки – в долния ляв ъгъл. След като сте получили една или друга печалба за определена комбинация от еднакви картини, получавате правото да участвате в рискова игра в опцията за хазарт, която става активна, след като групата на наградите светне. В този кръг имате възможност да удвоите наградата си.

Рисковата игра представлява традиционен кръг с затворена карта и два бутона за избор на цветове – червено или черно. Това е цветът на картовия костюм на обърнатата карта. След като определите правилно цвета, получавате двойна награда. Ако вашият избор е неуспешен, ще загубите цялата сума, спечелена за последния свитък. По този начин възможността за победа и загуба в този кръг е равна.

Също така на ваше разположение е допълнителен кръг, стартиран със специален символ с надпис “бонус”. Играта е доста проста и се свежда до избора на един от три сандъка, които се появяват на екрана.

Няма други бонус оферти в слот машина Dragon Ship.

Обобщение на описанието на слот машина

Dragon Ship Gaming Emulator е игра с невероятни живи графики и отлични коефициенти за печеливша игра. Играйте заедно с древните скандинавски герои безплатно и практикувайте условни залози, за да участвате в истинска битка. Добре дошли в света на скандинавските воини!

Препоръки на нашата игрална машина Dragon Ship

PlayNGO стартира слот, наречен Dragon Ship. Ако го сравните с класическия Fruit коктейл и Crazy Monkey, това е огромен скок напред. Тук можете да намерите безплатни игри с допълнителни диви символи, бонус игра и разпръснати диви символи. На тази страница можете да играете безплатната демо версия на тази слот машина без регистрация.

Преглед:

Highrollers в този слот нямат нищо общо, но бонусът ще бъде удовлетворен. В края на краищата, машината перфектно поддържа баланса и е подходяща за изпълнение на залог изисквания за бонус пари. Не бях много доволен от честотата на печелившите комбинации, равна на 21.20%. Затова давам неутрални препоръки за играта за реални залози.

 • Скрити параметри и настройки на слота Dragon Ship
 • Играйте на слот машина Dragon Ship безплатно, честотата на бонусите е статистически на всеки 115 завъртания (0.87%).
 • Вероятността за хит (всяка победа) е 21.20%.
 • Разпределението на печалбите – 47% в основната игра и 53% в бонуса.
 • Максималната печалба по време на тестовете е 77x.
 • Средната бонус победа е 50x.
 • Волатилност – 7,33 от 20 (от средна към висока).
 • Дължината на цикъла е от средна до дълга.
 • Рейтингът на слот машината е 4.52 от 10.
 • Процентът на спечелване (RTP) от 94% не ви позволява да получите положително очакване за победа.

Описание на игралната машина

Безплатни завъртания Апаратът диша атмосфера от далечното минало. Викинг пътувания по дървени лодки за богати плячки в цивилизованите страни и страната. Днес трябва да станеш един от тях и да се опиташ да намериш ценни съкровища. В вулкана ще бъдете щедро платени за златни монети с истински пари. Геймплеят се провежда на фона на бушуващото море. Анимацията е отлична, а звуковите ефекти ви позволяват да се потопите по-дълбоко в света на платната и обтегнатите въжета на мачти на лодката. Играта има 15 активни игрални линии, има и бонусна игра, и безплатни игри. Геймплеят е вълнуващ. Игрите на Net Entertainment все още са далеч напред, но ако сравним тази слот машина с класическия софтуер, тя значително се е подобрила както по отношение на общата атмосфера, така и по отношение на реализацията на игралния процес.

Характеристики:

 • Брой активни линии 15
 • Барабани 5
 • Минимална оферта 0.01
 • Максимална оферта 0.75
 • Бонус игра Подарък. За да активирате, трябва да хванете три знака с гръден кош.
 • Безплатни игри За да активирате, трябва да хванете диви символи на първия и последния барабан.
 • Разработчик на PlayNGO

Безплатни игри и бонус:

В този видео слот играчът може да спечели до 150 общи залога в бонусната игра. За да го стартирате, трябва да хванете три сандъка и да изберете най-печелившите от тях. За да стартирате 15 безплатни игри, през които първият и петият барабани ще се състоят изцяло от диви символи, играчът трябва да улови диви символи на първия и третия барабани на нормалната игра. Игрите ще се играят на текущата игра. Отбележете високата дисперсия и увеличената дължина на цикъла на изплащане в слот машина на Dragon Ship. Препоръчваме ви да използвате правилото за общо залагане 100, когато избирате оптималната безопасна стратегия за игра на тази слот машина.

Къде да играем за истински пари?

Слот машина Dragon Ship предлага казино Fastpay. Най-добрите играчи: само сертифицирани слотове, 24-часова поддръжка на руски и изтегляне на средства без проверка на сметка в рамките на 15 минути.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment