Dragon’s Scroll

Всеки народ има свои легенди, приказки и митични истории. Като правило в такива истории винаги се появяват магически създания.

Едно от най-популярните и обичани от много животни, живеещи изключително в митичното пространство, беше и си остава дракон. Можете да чуете за дракони в руски народни приказки, в западни истории, в древни митове, включително в приказките на азиатските страни.

Но ако искате да чуете нещо за Норвегия – на изток от Слънцето, западно от Луната слот машина. И на нашия сайт Sloto.TOP винаги можете да изтеглите демо игри на слот машини безплатно!

Описание на предмета на машината

Genesis Gaming решиха да хвърлят нов поглед върху толкова популярната тема на ТОП онлайн казина с добра възвръщаемост през 2019 г. като Азия и представиха слот машина Dragon Scroll. Въпреки факта, че азиатските истории се срещат все по-често в игралните автомати всяка година, този път разработчиците успяха да представят ориенталски мотиви в нова оригинална светлина.

Сюжетът на слота Dragon Scroll разказва за митичния дракон, който живее високо в планината. Драконът пази златните планини, внимателно и бдително ги пази. В допълнение към дракона, в играта има и други символични представители на фауната и флората.

Играчите ще се запознаят с кои шарани, ще могат да видят разцъфтяща сакура и да се възхищават на красивата стилистична презентация на играта. Като цяло, слот машина Dragon Scroll представлява интерес буквално за всеки играч и затова е достоен за максимално внимание.

Описание на слота

Подобно на сравнително скорошната игрална машина Wins of Fortune, визуално представената игра изглежда просто страхотно.

Разработчиците разчитаха на контрастни цветови схеми, представяйки фоновия охладител и пространството за игри наистина горещо. Действието ще се развие високо в облаците, защото легендата гласи, че огромен дракон е в състояние да лети на вятъра. Ефирните лазурно-белезникави облаци са нарисувани толкова реалистично, че сякаш течат през екрана и обвиват плейъра.

Игралното поле прилича повече на превъртане на пергамент, отколкото на набор от 5 барабана. Отстрани на полето можете да видите два дракона, които като змии, усукани около ролките.

Логото на машината ще се появи в горната част на полето чрез анимационни ефекти, отстъпвайки на облаците. На самото поле барабаните нямат ясни граници за разделяне и символът е подреден в равномерни редове. Между другото, броят на редовете в тази игра не е 3, както в повечето подобни забавления, а 4, което направи възможно увеличаването на броя на активните линии.

Линиите от 100 броя нямат изрична маркировка на екрана, но всички те могат да бъдат намерени в секцията с правила и коефициенти. В допълнение към визуалната гама, в слота присъства и музикална композиция. Тя наистина е в състояние да настрои активна битка за награди и в същото време да поддържа подходящата атмосфера по време на цялата игра.

Описание на интерфейса на играта

В допълнение към полето с линии и макари има контролен панел на екрана на слота. Изглежда комбинация от няколко бутона за настройки, както и няколко брояча. Играчите могат да контролират два ключови индикатора: залог и линия. За първите има отделен ключ за залагане, а за втория бутон Lines.

Играчите могат да избират произволен брой линии, които се вписват в диапазона от 1 до 100. Що се отнася до барабаните, това е възможно в ръчен или автоматичен режим. За всяка от опциите за стартиране е предоставен отделен бутон. В момента на стартиране, играчът ще бъде помолен да коригира броя на автоматичните завъртания.

Също така на контролния панел има бутони за регулиране на звука и бутон с въпросителен знак. Тя отваря раздел, в който са рисувани всички правила, характеризират се специални символи и се представят всички линии.

Описание на играта

Развлекателното действие на машината ще се проведе според класическите правила. Комбинациите ще могат да се редят в една посока: отляво надясно. Освен това, в зависимост от броя на идентичните символи, стойността на комбинацията от награди ще варира. Всеки знак има свои съотношения на изплащане.

В допълнение към обикновените символи слотът Dragon Scroll предполага наличието на допълнителни специални символи. Wild се превърна в един от тях – универсален елемент, предназначен да допълва незавършени атаки.

Wild не е в състояние да образува комбинации помежду си, но в същото време в пъти увеличава ефективността на цялостния развлекателен процес.

Бонус символ или разсейване е елемент, който си позволява да играе на случаен принцип. Той няма отношение към позицията на терена и следователно може да носи печалба по всяко време. Също така, този символ в комбинация е активатор на бонус завъртания.

Тези ротации ще се извършват на свободна основа и ще бъдат повторени 15 пъти. Характерна особеност на безплатните завъртания е фактът, че наградите ще бъдат увеличени три пъти.

Също така, такива завъртания се характеризират с наличието на допълнителна разширяваща се дива, която може да заеме всички хоризонтални позиции на барабана. Такъв символ значително ще увеличи ефективността на вече печелившите безплатни завъртания.

Описание на машината Резюме

Слот машина Dragon Scroll е много интересно приключение с азиатски мотиви. Цветната и невероятно красива графика се допълва от приятното звучене на музикална комбинация. Лесен за потребителя интерфейс за двойка с ясни правила ще ви помогне да овладеете играта в най-кратки срокове. Няколко ефективни бонуса ще добавят допълнителен цвят към основната игра.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment