Dragons Rock

Dragons Rock е безплатна игрална машина Genesis Gaming, посветена на приказни теми. Устройството включва 50 реда. Символите на слота комбинират обикновени и официални снимки.

Dragons Rock – устройство, което ви позволява да активирате произволен брой ленти от 1 до 50 в секцията Lines.

Страхотен дизайн, вълнуващ сюжет, положителни емоции … всичко е за страхотна игра, наречена Dragons Rock. Скалата от дракони от компанията Genesis Gaming е друг видео слот, който ще ви позволи не само да се забавлявате в Интернет, но и да получите добра сума пари, за да реализирате всичките си мечти. Това звучи страхотно, нали? След това продължете напред, играйте Dragons Rock и станете богати!

Dragons Rock на Genesis Gaming е великолепна слот машина с приятен интерфейс, лесна музика и шанс да спечелите много пари. Тази машина ще ви помогне да се отпуснете и да забравите за проблемите. Рокът на дракони ще донесе голям брой красиви дни. Лесен за управление, Dragons Rock, обаче, не е толкова прост, когато става дума за печелещи комбинации. В този слот има повече от тях, отколкото можете да си представите. Това означава, че ще спечелите повече.

Този видео слот ще ви стане любим за дълго време, тъй като има завладяващ сюжет, и висококачествена графика, и фантастична музика.

И така, какво представлява драконовата скала? Има 5 барабана, 50 реда.Максималният коефициент е. Просто погледнете нашата подробна табела, има цялата важна информация за играча. – грижим се за вас и спестяваме вашето време.

Харесва ли ви играта Dragon Rock? Поставете залози, кликнете върху бутона „Играйте сега“ и започнете играта! Dragons Rock бързо ще разсее скуката ви и ще запълни портфейла ви с банкноти.

Размерът на залога на всеки ред е един и същ, индикаторите се избират в сектора залагания. В демо версията потребителят може да определи стойността на реда от 0,01 до 2 демо кредита.

Размерът на общия депозит на кон се определя, като се умножи броят на линиите по линеен процент. Устройството независимо извършва изчисления и показва съответната сума в прозореца Общ залог. Диапазонът на разходите за редуване варира между 0.01-100 демо кредити.

В допълнение към тези клавиши, на контролния панел са разположени следните бутони:

 • Spin / Stop – стартирайте едно въртене и спрете барабаните;
 • Autoplay – активиране на 5-50 непрекъснати завъртания;
 • Баланс – състояние на демо сметката;
 • Win – win размер.

За да се запознаете със снимките на слота и да проучите тяхната цена, покажете таблицата за изплащане. Обаждането му се осъществява чрез натискане на бутона Помощ.

Символи и коефициенти на слот машина Dragons Rock

Печалбите в машината се изчисляват по стандартната формула. Размерът на линейния залог се умножава по коефициент, съответстващ на комбинацията, която е паднала.

Печелившият размер за комбинацията се показва на екрана. Формираните комбинации се открояват в линии. Изображенията, участващи в последователността, оживяват.

Слотът има обикновени и официални символи. Обикновените снимки създават комбинации, когато на една линия на съседни макари се появяват 3-5 еднакви шарки, започвайки от най-лявата макара. За всяка последователност се приема определена награда:

 • слот лого. Когато 3, 4, 5 рисунки изпаднат, потребителят получава съответно 50, 150 и 1000 линейни залози.
 • дракони – 15, 100, 500;
 • “А” – 5, 40, 200;
 • “К” – 5, 35, 175;
 • “Q” – 5, 30, 150;
 • “J” – 5, 25, 125;
 • „10” – 5, 20, 100.

Представени са снимки на услуги:

 • Символ “див” – съответният надпис. Изображението замества обикновените изображения, липсващи в комбинацията и създава независими последователности. Това е най-скъпата рисунка в играта. За 3, 4, 5 потребителят получава 100, 750 и 1500 линейни залози.
 • Бонусът е образ на семейството на дракони. Картината присъства само на странните макари. Не се предоставя изплащане на демо кредити за комбинации с нейно участие. Едновременната загуба на три бонус символа стартира бонусна игра.

Бонус кръг

Наградната опция в Dragons Rock съчетава предимствата на pick-win мини-играта и кръг от безплатни завъртания. Когато на екрана се появят три символа за бонус, се отваря допълнителен прозорец.

На таблото е снимка на пещера с четиринадесет драконови яйца. Всеки “съдържа” определен брой безплатни завъртания. Потребителят е поканен да отгатне снимки, които могат да дадат безплатни завъртания.

Играта продължава, докато потребителят не се натъкне на яйце с надпис Collect. Ако се отвори при първия опит, комарджията получава правото на 14 безплатни завъртания. Освен това посочената снимка добавя 5 безплатни завъртания към получените по-рано.

В бонусната игра действието на всички основни правила се запазва. Могат да се добавят разширени опции, ако са изпълнени определени условия.

По време на бонус завъртания, тематично изображение на снимките е разположено над всяка от барабаните. Ако под тях в три завъртания съответните модели изпаднат, потребителят получава допълнителни предимства. Див символ, появяващ се на този барабан, се простира по цялата му дължина. Това увеличава честотата на формиране на последователности.

Опитните играчи знаят, че устройството Dragons Rock активира определената опция на няколко барабана. Резултатът е получаване на солидни победи. Устройството радва плащания в основната игра.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment