Dragon’s Myth

Ако преди това сте играли хазарт от производителя Rabcat, тогава най-вероятно си спомняте невероятната графика, а именно качеството на нейното изпълнение.

Висококачествената визуализация и дизайн на всяка игра са неразделна част и дори можете да кажете „визитката” на всеки проект, изпълнен от разработчиците на гореспоменатото студио. Игралния апарат Dragon’s Myth не е изключение и несъмнено комарджиите няма да останат без внимание.

Това е поредният шедьовър на талантливи професионалисти и младият лидер на игралната индустрия. След като за пореден път демонстрираха високото качество на своята работа, момчетата постигнаха най-голям интерес към своите дейности по целия свят.

Работата им „Мит за драконите“ ще покаже на играчите невероятни приключения и ще предложи фантастични награди и изплащания на сайта за игри GotSlot.com, където онлайн игралните автомати са достъпни и всяка онлайн игра е уникална.

ОПИСАНИЕ НА АВТОМАТИЧНАТА ИГРА НА ДРАГОН: ИГРИЯТ ИНТЕРФЕЙС

Нивото на анимация и детайлност на всеки елемент от слот машината на Dragon’s Myth е истинско изкуство. По време на играта ще почувствате, че това не е игра, а високобюджетен анимационен продукт, близък до формата с ангажиращ ефект.

Вашият верен спътник в борбата с опасните дракони ще бъде момиче на викингите, което ще ви покаже как да намерите правилния път и да преминете през ротацията към победата, правейки комбинации от игри.

Тя ще съпричастни и ще се радва на всяка победа. Тъй като играта е посветена на дракони, по пътя ще срещнете много представители на тази приказна фауна, всеки от които има уникални игрови характеристики и е изобразен красиво и цветно с висока степен на детайлност.

Както е при новите игри от Rabcat, контролният панел на Dragon’s Myth слот машина не е на обичайното място, както повечето игрални автомати, но е част от ръчно изтеглената природа и всеки бутон и функция са на отделен камък.

След като влезете в играта, ще получите кратка информация за бонус символи. Те ще ви помогнат бързо да разберете механиката на играта и грубо да изчислите потенциалните печалби.

Слотът има и много други функции, като бонус символи и допълнителни бонус рундове. Всички тези елементи правят играта на Dragon’s Myth слот една от най-добрите игрови игри на нашето време. Можете да го проверите лично и да се уверите, че твърдението е правилно още от първите минути на играта.

Подробна информация за плащанията може да бъде намерена в информационния раздел, където също се намират имената на всички елементи на играта, изчисленията за печелившите комбинации и коефициентите на изплащане на играта.

СИМВОЛИ И ПРАВИЛА НА МИТА ИГРА НА ДРАГОН

Входът към слота е покрит със загадъчни табели, които ви казват, че съкровището вече е някъде съвсем близо. Сред присъстващите в играта герои заслужава специално внимание Скатер и портрет на безстрашно момиче, което е див символ на играта.

Пет символа на Скатер под формата на огнена планина ще отворят уникална възможност, а именно те ще представят 20 безплатни завъртания. От своя страна, комбинацията от диви символи ще даде голям умножител на играта.

След всяко успешно завъртане на барабана, играчите могат да играят и да опитат късмета си в кръга с рискови игри или да продължат основната игра. Символът на бонусната игра ще позволи достъп до допълнителен кръг, в който ще се появи постоянен Wild символ.

Възможността за получаване на до 20 безплатни завъртания увеличава вероятността да спечелите по време на безплатни завъртания. Многобройните предимства на машината могат да включват и възможността да играете безплатно и без да се регистрирате в gotslot.com. Това ще ви позволи да се насладите на процеса и да практикувате уменията си, преди да играете за истински пари.

РЕЗЮМЕ

Игралния апарат Dragon’s Myth има невероятни функции, неговият сюжет, графика, кръгове, герои могат да изненадат дори най-сложните потребители на онлайн казино. Започнете приключението си в компанията на викинг момиче, което активно реагира активно на всичко, което се случва на барабаните.

Процентът на възвръщаемост за тази игра е 96,5%, а максималното изплащане на оборот може да бъде 20 000 монети. Това е перфектният слот с оживена анимация и вълнуващ геймплей, където най-големите изплащания са възможни по време на бонус завъртания!

Започнете своето пътешествие в света на игрите с най-добрите онлайн слотове на нашата платформа и спечелете невероятни награди!

Игра на слот машина на Dragon’s Myt

Ловът ви ще се проведе на пет барабана, в които три клетки. Линиите в играта са 20 и са фиксирани. На играча се предоставя възможност да заложи на линията от 0,01 до 2 цента. В настройките можете да изберете параметрите на автоматичната игра, да включите турбо режима или да премахнете ненужните звукови ефекти.

Между другото, в автоматичния режим са предвидени само 25 оборота, като за мен – недостатъчно.

Преди да започне да играе за пари в Myth of the Dragons, играчът трябва да се запознае със символите на играта:

  •  общи карти са A, K, Q и J;
  • средна цена – изображения на четири дракона;
  • Скатер – изображение с надпис Скатер. Активира кръга със свободни завъртания, след като изпусне в количество от най-малко три парчета върху всякакви секции на бобините;
  • Wild – червенокосо викинг момиче, допълва комбинацията в платени линии.
    В кръга със свободни завъртания има възможност за получаване на допълнителни безплатни завъртания. За да направите това, символът Бонус, който дава три допълнителни оборота, трябва да падне върху всяка част на барабана.

Ще видите екран с шест цели на втората и четвъртата барабани. Избирайки един от тях, ловецът на дракони го застрелва и на негово място се появява неподвижен Див, който остава на избраното място до края на безплатните завъртания. Между другото, кръг със свободни завъртания, благодарение на фиксиран Wild, може да донесе доста голяма печалба.

Друг бонус в редовна игра може да получите, като съберете четири дракона, които трябва да попаднат в клетката, разположена в долния десен ъгъл на барабана. Също така всяка печалба може да бъде увеличена чрез игра на двойната игра. Ще ви бъде предложено да изберете едно от две яйца – червено или синьо. Ако се досетите, печалбите ще се удвоят.

Цялостно впечатление

Компанията Rabcat успя да направи още един висококачествен видео слот, който ще бъде оценен не само от феновете на фантазията, но и от феновете на добрите видео игри и интересния геймплей. Възпроизвеждането на мита за дракона безплатно също е вълнуващо и интересно, също както и с парите.

Ако сте имали опит с игри в тази игра, оставете отзивите си за впечатленията, които сте получили в коментарите под прегледа.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment