Down the Pub

Всички производители на слот машини се опитват да разработят възможно най-интересни сюжети за своите продукти, за да заинтересуват и най-бързите потребители. И така, един от най-известните разработчици на софтуер за игри – Playson създаде уникален видео слот, наречен Down the Pub.

Темата му включва разказ за покровители на бирените барове, които обичат да прекарват свободното си време в компанията на весели приятели с чаша бира. Със сигурност опитни геймъри веднага ще си спомнят слот машина Lucky Haunter, която е надарена с подобна тема и се превърна в легенда в света на вълненията.

Потребителят, заедно с главния герой на слота – забавен червенокос мъж, ще могат да се насладят на приятна компания и вкусна вечеря. Не само това, играчът за успешния геймплей разчита на доста високи изплащания.

Описание на дизайна на машината

Играта се развива в кръчма, където шумни компании се събират, за да пият бира и да се разхождат. Играта използва много анимации, с помощта на които графиката на слота става по-разнообразна и вълнуваща.

Необходимо е също така да се отбележи наличието на весел музикален дизайн, поради което се изразява общият стил на играта. Като символи за игра, машината използва висококачествени тематични изображения, разположени на фона на дъската за меню, което прави графиката на видео слота още по-качествена.

Символи

Чаши с бира, чаши с уиски, бъчви с пенеста напитка, осолени ядки и други тематични снимки се появяват на екрана на машината. Има и букви B, O, N, U и S. Те образуват комбинации, а също така участват в стартирането на бонус играта.

По-нататък за специалните елементи:

 • Wild (детелина) може да замени други основни снимки, ако ситуацията го изисква.
 • Скатер (плакат със собственика на бара) се плаща по общата тарифа, независимо от местоположението на екрана. От три разсейва също дават начало на безплатни завъртания.
  Буквите започват бонусния кръг, когато се подредят във всяка клетка на петте барабана, образувайки думата BONUS.

Подробно описание на снимките е в таблицата с коефициенти.

Бонус игри по кръчмата

Сега за характеристиките на наградата на слота:

 • Безплатни завъртания – Първоначално броят на безплатните завъртания не е инсталиран. Залогът в тях се прави от казиното. Размерът му остава същият като в предишния гръб. На третата макара тук може да се появи символът Pint (стъкло). Той използва допълнителни фактори, които участват в изчисляването на плащанията, а също така се използва и в ролята на Wild. Първо, коефициентът е x2, след това x3, а след това x10, което е максимумът. Когато Pint падне три пъти, се извършва още едно стартиране и безплатните завъртания са завършени.
 • Бонус – Този кръг се провежда на класическа игрална машина, която се появява на екрана. Той ще посочи броя на ходовете, които трябва да бъдат направени на специално поле. По пътя ще се натъкнете на различни герои, които предписват определени действия. Колкото по-далеч можете да се изкачите, толкова по-голямо ще бъде крайното изплащане.

Подробно описание на всички бонуси е в таблицата на коефициентите. Но не можете да си направите труда да ги научите. Играта не изисква специални знания или умения от вас.

Как се играе Down the Pub? (Интерфейс)

По-долу накратко за значението на термините на панела на машината:

 • Общ залог – изберете залог на рунд
 • Кредит – баланс
 • Печалба – изплащане на въртене
 • A – автоматично игра
 • I – референтен раздел
 • Line Bet – линия залог
 • Макс – играта с максимална скорост
 • Ново завъртане започва с кръгъл бутон вдясно. Има режим на автоигра с допълнителни параметри.
 • В общите настройки можете да включите бързо завъртане, деактивиране на звука и разширяване на играта на екрана.
 • Таблицата за изплащане съдържа всички основни данни за правилата, включително коефициенти, описание на снимките, обяснение на бонусите и безплатните завъртания.
 • Няма да изтеглите Down the Pub. Машината стартира в браузъра. Можете също да играете на смартфони.

Заключение

Видео слотът Down the Pub е създаден за истински мъже, тъй като предлага на потребителя разнообразен геймплей, който ще се проведе в бирения бар.

Този видео слот има най-простият контрол, състоящ се от няколко бутона, с които играчът може да проведе играта.

Висококачествената графика и забавният музикален съпровод ще позволят на играча да се настрои на вълнуващия геймплей, резултатът от който ще бъде компилирането на печеливши комбинации, за които разчитат високи печалби.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment