Doubles

Класическите мотиви винаги са били, са и ще бъдат актуални в света на игралните автомати. Броят на играчите, които избират конкретен видео слот с традиционна посока, зависи от креативността на производителите. Компанията Yggdrasil реши наистина да изненада публиката, пускайки слот-машината Doubles.

Играта беше много оригинална и най-важното – запомняща се. Играейки поне веднъж на този слот, играчите ще се връщат към него отново и отново!

БЕЗПЛАТНИ АВТОМАТИЧНИ ИГРИ ДУБИ

Графиката в безплатния слот за двойки е невероятна. Тук беше наблюдаван многоъгълният формат на рисуване, поради което картината изглежда модерна и много стилна. Палитрата от нюанси тук включваше всички цветове на дъгата и следователно цялата графична композиция ще бъде пълна с богати акценти.

На заден план можете да видите местоположението под формата на планински пейзаж. Този фон ще придружава участниците в развлекателния процес през цялата игра. Същата игра ще се проведе на полето с 5-барабанен формат.

Освен барабаните, линията включваше не линии, както би могло да е в повечето случаи, а 243 наградни комбинации. Всяка от 243 опции може да се появи по всяко време на играта.

Много компактен и невероятно удобен контролен панел е разположен под полето с барабани. С негова помощ участниците ще могат да произведат контрол над линиите и да започнат въртенето в един от режимите.

Той също така ще показва индикатори на всички настройки, което ще позволи на играча винаги да бъде в крак със собствената си ситуация. Специално внимание изисква платка за плащане, защото тя представя всички коефициенти и съответните символи за игра.

АВТОМАТИЧНА БОНУСНА ИГРА

Тъй като слот машина Doubles разкрива класически мотиви пред героите, символите също са нарисувани в традиционния вид. Повечето от тях имат свои собствени коефициенти, които определят стойността на наградата.

За формирането на наградите показателят за текущата ставка се умножава по същите коефициенти. В резултат на това играчът получава награда с определен размер. Основният акцент на слот-машината Doubles са двойните знаци. Всеки от тези знаци се счита за два отделни елемента.

Поради тази причина, 10 еднакви снимки могат да бъдат включени в един салон. Следователно размерът на печалбите за подобни съвпадения ще зарадва дори и най-сложните играчи.

Не без символи за разпръскване, които ви позволяват да активирате безплатни завъртания. Продължителността на тези ротации може да достигне от 10 до 40 повторения. В този случай рискът при безплатни завъртания напълно. изключени, защото залогът прави игрална институция, а не играч.

Преди да започнат безплатните завъртания, трябва произволно да изберете един знак, който постоянно ще се удвоява. Благодарение на този двоен елемент, вече печелившите безплатни завъртания стават в пъти по-привлекателни. Що се отнася до рисковите игри или други бонус добавки, няма такава функция в слот машина Doubles.

Освен машини с необичайна тема, в портфолиото на Yggdrasil има доста слотове от все по-популярния класически жанр. Но е невъзможно да ги наречем прости, те са толкова интересни и натъпкани с бонус опции.

Тези машини включват слот машина Doubles, където можете да играете 243 линии наведнъж и да извадите до 40 безплатни завъртания. Можете да опитате да играете безплатен демонстрационен режим на слот машина, без да се регистрирате на нашия уебсайт, за да проверите на практика 96% възвръщаемостта на залозите, заявени от разработчиците.

По-долу ще намерите отзиви за тестери и скрити опции за карета.

Скрити параметри и настройки на слота за двойки

 • Безплатни завъртания Обърнете внимание, че в процеса на тестване за реални пари са извършени по-малко от 10 000 завъртания. Данните може да не са точни.
 • Честотата на бонуса е статистически на всеки 43 завъртания (2,3%).
 • Вероятността за удар (всяка победа) е 38,5%.
 • Разпределението на печалбите – 80% в основната игра и 20% в бонуса.
 • Максималната печалба по време на тестовете е 35x.
 • Средната бонус печалба е 11x.
 • Нестабилността е 2,91 от 20 (ниска).
 • Дължината на цикъла е кратка.
 • Класацията на слот-машина за залози е 7,68 от 10.
 • Процентът на печалба (RTP) от 96% води до положително очакване за победа.

Описание на игралната машина

Таблица за плащане Оформлението, фоновата музика и символите на игралната машина неволно приличат на първите компютърни играчки, с прости графики за днес. Всичко подсказва, че винтиджът вече е в тенденция, като се започне от скъсани дънки в бутик до напукани мебели.

Но за разлика от стиловите тенденции, подкови и череши винаги ще останат на мода, независимо от това, какви крясъци прави тази капризна дама.

На екрана ще намерите не само единични, но и двойни знаци, за които се дължи допълнително възнаграждение. Започнете да играете демо слот машина Doubles безплатно, без да се регистрирате и научете повече за необичайните възможности за създаване на Yggdrasil.

Особености:

 • Производител на слот машини – компания Yggdrasil
 • Броят на барабаните – 5
 • Броят на комбинациите от плащания – 243
 • Диапазонът на размера на залозите – от 0,25 до 50 долара
 • Максималната печалба за комбинация от знаци – x25 000 (десет диаманта)
 • Скатер – да (логото под формата на букви DD)
 • Бонус завъртания – да (до 40 безплатни завъртания със специален символ)
 • Очакваният процент на изплащане (RTP) в слот-машината за двойки е 96%

Символи и плащания:

 • Печалби Моля, обърнете внимание, че двойните знаци се броят като 2, следователно комбинации могат да се образуват от три до десет знака.
 • Слива, лимон и портокал, сякаш слизащи от играчките на Dandy, са готови да паднат в краката ви с 5 до 750 монети.
 • Диня, череша и звезда ще бъдат дадени на играча от 6 до 1200 монети.
 • Подкова и седем, сгънати на линията, прехвърлят 12 до 4000 монети в хазната.
 • Синият кристал е най-щедър. Три такива символа дават 25 монети, а десет – 25 000.
 • Scatter е лесно разпознаваем по логото на DD. Появата на поне три снимки на всякакви позиции задейства безплатни завъртания.

Безплатни завъртания

Три Scatter ще пуснат 10 безплатни завъртания, четири – 20, но с появата на Scatter на всички барабани, можете да се насладите на 40 бонус завъртания.

Преди да започнете, трябва да изберете някой от символите – по време на безплатни завъртания той ще падне само двойно.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment