Dolphin Coast

Всички знаем успокояващия ефект на водата. Когато имаме нужда от спокойствие и тишина, отиваме на море, на река или езеро, за да помислим за живота си. И въпреки че игрите са предназначени за развлекателни цели, понякога играта се превръща в сигурно убежище, което ще ви даде спокойствие и в същото време ще възнагради вниманието, което отделяте на тази игра.

Вярвате или не, този слот от семейството на Microgaming, наречен „Делфиновия бряг“, е точно такава игра.

Играйте онлайн на Dolphin Coast

Играта има 5 барабана и 3125 начина да спечелите. Играта на слот машина Dolphin Coast е лесна и не изисква специални познания. Просто трябва да изберете номиналната стойност на монетата, броя монети на ред (до 10) и можете да въртите барабаните!

В замяна ще получите много щедри награди, а водните барабани могат да ви изненадат и да променят живота ви. Потопете се в невероятно приключение и се възползвайте от възможността да спечелите добри награди!

Играта има много опции за печелене, които няма да ви карат да чакате дълго, щом започнете да играете на барабаните.

За да ви помогнат да станете победител в тази игра, разработчиците са добавили специални знаци. Те пускат специални функции, които със сигурност ще оцените. Символът на делфините стана такъв символ.

Те заменят други символи в играта, но не могат да заменят символа на логото на играта с името Dolphin Coast и разпръснати символи. Може да се намери на барабани 2 и 4, но понякога може да заеме цялата макара, като по този начин увеличава шансовете ви за победа.

Dolphin Coast също има див символ с умножител 2, 3 или 4. Това е чудесен начин да спечелите повече точки. Въпреки факта, че безплатният слот машина е доста игрален, по-интересно е да го играете за истински пари.

АВТОМАТИЧЕСКИ ИНТЕРФЕЙС ЗА ДЪЛФИН КОСТА

Морските теми са отразени във всички аспекти на интерфейса на слот машините Dolphin Coast. Това важи особено за фоновите изображения, символите и музиката.

В други параметри стилът на дизайн не може да се нарече оригинален, тъй като контролният панел традиционно е разположен в долната част, а настройките са направени в отделен блок отляво. Съвсем различен навигационен формат се използва в мобилната версия на слота, но поставянето на залози тук също е удобно.

СИМВОЛИ

Колекцията от символи на онлайн слот машина Dolphin Coast включва снимки на морски обитатели и стойности на картата. От общия списък на предметите трябва да се разграничат няколко специални:

  • Диви – делфините са се ангажирали с дивата природа да заменят други, когато станат част от комбинацията. В основните чертежи те завъртат свързващите ленти на барабаните 2 и 4 и когато действието преминава в свободните завъртания, те стават единични, но на всички колони с изключение на последната;
  • Скатер – пакет делфини служи като активатор на бонуса, който се стартира, след като квалификационната комбинация изпадне във всяка позиция на барабаните;
  • Wild Bonus – лого с име се намира само в централната колона и предлага на играчите избор на умножители x2, x3 и x4, след което става обикновен див.

БОНУС В СЛОТА

Наистина големи печалби очакват потребителите на слот машината Dolphin Coast в режим на безплатни завъртания, която предлага 15, 20 или 25 безплатни завъртания за комбинация от 3-4-5 Scatter. В процеса на безплатни завъртания със скъпи символи на риби, костенурки, кънки и звезди настъпват промени, след които те стават свързващи.

Джакпотите

Джакпотът на слот машината Dolphin Coast е 7 500 000 долара.

Как се играе Dolphin Coast? (Интерфейс)

Игралната машина има прекрасен фон под формата на газирана вода, откъдето надничат делфини и други морски обитатели – риба, морски звезди и т.н. За да завършите картината, са добавени и тематични символи, които ще ви донесат дори повече, отколкото очаквате, диви символи, разпръснати символи, както и специален бонус символ, който стартира бонус играта.

В интерфейса на слот машина на Dolphin Coast ще видите следните бутони.

  • • Монети – броят монети на ред
  • • Макс. Залог – Максимална оферта
  • • Завъртане – бутон за завъртане на барабана
  • • +, – коригира номиналната стойност на монетата, използвайки плюс или минус

заключение

Общото впечатление, което прави този слот, е красота, спокойствие и хармония. И това толкова ни липсва! Само за целта си струва да играете на този слот без регистрация. Това ще ви помогне да разберете дали трябва да играете за пари.

Можете също така да изтеглите слот машината безплатно и да играете офлайн. Но след като започнете да играете за пари, веднага ще разберете, че слотът може да ви предложи много по отношение на финансови плащания.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment