Dinosaur Adventure

Приключението на динозаврите ви връща назад във времето в опасна джунгла, пълна с динозаври, които вече не са сред нас.

Разработен от Genesis Gaming, Dinosaur Adventure демонстрира вида, който бихте намерили в Джурасик парк.

Този пример се отнася до действителния период от време, когато динозаврите все още бродят по Земята, а един от символите всъщност показва изригването на вулкан, който ще прекрати по-голямата част от живота, което ще позволи на бозайниците да се върнат по-силни и в крайна сметка да уловят хората. Слотът предлага 5 барабана и има 1024 начина да спечелите. Редовните награди достигат 400 долара.

Героите с тематични динозаври изглеждат добре, но благодарение на тези скучни игри с карти, играта не изглежда толкова впечатляваща, колкото би могла да бъде. Дизайнът на слота изглежда малко стар, въпреки че качеството е добро. Не би трябвало да имате проблем с играта на тази игра.

Играта използва 40 монети и всичко, което можете да направите, е да промените общата им стойност. Започвате със залог от 0,40 долара и можете да го увеличите до 20 долара. Обхватът на залозите за един ред ще бъде от 0,01 до 0,50 долара.

Една от характеристиките, които се споменават в играта, е див символ, който може да замени всички останали икони, с изключение на един разсейване. За него беше избрано изображение на изригващ вулкан.

Символът на разсейване е още по-важен за слота, тъй като той е единственият, който може да стартира безплатни завъртания и да дава изплащания от всяка позиция на барабаните. Ако има от три до пет такива символа, ще ви бъдат наградени от 80 до 800 монети, което ще означава не повече от 400 долара.

Всъщност това е най-голямата награда, която можете да получите в този слот, без мултипликатори.

Наличието на множество разсейвания няма да доведе само до парични награди. Също така в този слот можете да получите от 8 до 20 безплатни завъртания, където жокерите могат да прилагат фактори от 2x до 4x към печалбите, които ви помагат.

Тези шегаджии се предлагат само на средните три барабана. Ако имате повече късмет, и трите знака могат да въведат 4х умножители, като работят заедно в комбиниран множител с 64x умножител.

Играйте на Динозавър приключение, ако ви харесва тази идея и дори ако вярвате, че късметът ви ще ви помогне и ще ви донесе тези огромни множители по време на безплатни завъртания. Иначе не се плаща толкова много.

Преди първото стартиране на барабаните, потребителят трябва да разгледа правилата на играта и да заложи на въртенето. Всички клавиши за контрол на играта са разположени под полето за игра:

 • контролерите “-” и “+” в блока Bet задават залога на завъртане, от 0,40 до 40 демонстрационни кредита;
 • Помощ – отваря таблица за плащания и правила;
 • бутон със стрелка – активира едно завъртане, а също така бързо спира въртенето на барабаните;
 • Auto Play – включва режима на самообръщане.

В централната част на конзолата има информационни прозорци:

 • Win – показва размера на печалбата за едно завъртане;
 • Баланс – показва броя на демо кредитите в акаунта на играча.

От дясната страна над барабаните има малък високоговорител. Той е проектиран да заглушава звука.

Комбинации от награди и символи

След едно завъртане на игралното поле може да се получи печеливша комбинация от три или повече еднакви символа.

Печелившите комбинации се създават по принципа на All Pays. Тоест, наградни пари се дават в случай, че на съседни барабани отляво надясно се появят няколко еднакви символа. Играй слот машина включва 1024 начина за формиране на наградни комбинации.

На барабаните на слота се въртят 10 обикновени символа, които създават последователности:

 • игрална карта „9“ – най-ниско платената слот картина. За комбинация от 3, 4, 5 такива пиктограми, играчът ще получи умножители 5, 25, 100;
 • „10” в последователността на наградите дава коефициенти 10, 25, 100;
 • „J“ – 10, 50, 100;
 • “Q” – 15, 50, 100;
 • “К” – 15, 50, 100;
 • “А” – 25, 75, 125;
 • Diplodocus – 50, 100, 150;
 • Алозавър в комбинация от награди от 2, 3, 4, 5 идентични символа дава множители от 20, 100, 150, 200;
 • Трицератопи – 20, 150, 200, 250;
 • Главата на тиранозавър – 50, 200, 250, 300.

В допълнение към обичайните снимки, на слот машината има два специални символа:

 • Wild под формата на вулкан не създава печеливши последователности сами по себе си, а заменя други символи в комбинации, включително Scatter;
 • тялото на тиранозавър е Скатер, който дава печалби независимо от това къде попада на игралното поле. За 3, 4 или 5 от тези снимки са дадени умножители на 80, 400, 800. Скатер също пуска безплатни завъртания.

Безплатни завъртания кръг

Ако 3, 4 или 5 символа на разсейване се появят върху всяка макари под формата на тяло на тиранозавър, потребителят получава 8, 12 или 20 безплатни завъртания.

Характеристики на кръга от безплатни завъртания:

 • демонстрациите не се изтеглят от акаунта за обратно изкупуване;
 • възможно е да рестартирате рунда. За да направите това, трябва отново да хванете полето от 3 символа на Scatter;
 • печалбите се вземат предвид при последните залози, определени от потребителя;
 • на втория, третия и четвъртия барабан отпада допълнителен Wild, който може да увеличи печалбите с два, три или четири пъти.

Данни

За да получите добри изплащания на слота за приключения на Dinosaur, трябва да вземете три символа на Scatter. След това ще започнат безплатни завъртания, по време на които Wild оперира с допълнителен множител.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment