Dazzle Me

Скъпоценните камъни са основният атрибут на кралете, изпъстрени с камъни корони показаха силата и силата на всеки владетел, поради което създателите на онлайн слотове NetEnt разработиха слот машината Dazzle Me.

Той е посветен на темата за бижутата и символите на късмета. Очакват ви не само топази, рубини и други скъпоценни камъни, но и седемци и камбанки, които някога биха могли да бъдат хванати на класически слот в залата на казиното.

Описание на дизайна на машината

Игралната машина Dazzle Me е представена в доста оригинален стил, който ви позволява да получите максимален брой печалби.

Въпреки че темата на играта е подобна на популярната игрална машина Just Jewels Deluxe, обаче, тя би могла да се открои, благодарение на интересния си дизайн, неочакван комплект от пет барабана ви очаква, тъй като символите добавят до 76 варианта за плащане, а символите на три, четири и пет изображения се поставят в барабанните клетки на ред.

Всеки от героите е надарен с отличен графичен дизайн, който ви позволява да се насладите на завладяваща игра. Висококачествената анимация и класическият музикален съпровод правят слота Dazzle Me много вълнуващ и интересен. Но интерфейсът е възможно най-прост и изграден на интуитивен принцип, така че ще бъде доста лесно да започнете процеса на игра.

Описание на играта

Игралната машина Dazzle Me има нестандартен брой клетки на барабаните. Първите две барабани съдържат три знака подред, следващите две четири, а последният има пет знака. Освен това играта има 76 варианта за плащане за печелещи комбинации, а наградните линии винаги започват с лявата барабана.

Всичко останало в игралния слот е изградено на типичен принцип. Играта трябва да започне с избора на размера на залога:

  • Бутон за добавяне Монетите ще ви позволят да изберете номиналната стойност на една монета. Като щракнете върху една от стрелките, можете да изберете от 0,01 до 1 на монета.
    Бутонът Level ви позволява да определите размера на залога на всеки ред. Можете да залагате 1-10 монети на въртене, докато в полето Залог можете да видите крайния размер на залога.
  • бутон макс Залогът предлага да изберете най-високия размер на залог в един ход.
  • След определяне на скоростта, можете да продължите към процеса на въртене на макарите.
  • Щраквайки върху бутона Rotate, барабаните на играта ще стартират и играта ще започне. Струва си да се отбележи, че слот машина Dazzle Me е надарен с доста голям брой печеливши функции, така че играта ще бъде възможно най-печеливша.

Опции за бонус за игрална машина Dazzle Me

Ослепителни диви макари са активни по време на основната игра и се състоят в това, че барабанът може да се превърне в див и е покрит със символ на Diamond. В същото време в играта почти всички барабани могат да се обърнат и получавате прилична печалба.

Символът Diamond е див символ, което означава, че може да замени всички изображения на играта, но не работи на символа Free Spins.

Безплатни завъртания е серия от безплатни завъртания, които активират едноименния символ. Когато се появят три до пет символа за безплатни завъртания, играчът получава правото да стартира 8, 12 или 16 безплатни завъртания.

Свързаните макари са активни само по време на играта Безплатни завъртания. Барабаните с номера 1-4 могат да копират една друга, докато само съседни се копират. Така можете да получите невероятно количество печалби.

Всички опции за бонус на слота Dazzle Me ви позволяват да получите максималния брой изплащания, въпреки че размерът на умножението за комбинации в слота не е голям. Но всяко въртене почти винаги дава печеливша комбинация.

BONUS GAME УСТРОЙСТВО Ослепителни камъни

Платените комбинации, формирани от няколко еднакви обикновени снимки, трябва да се показват строго по линията на залозите, като всяка от тях има начало в най-лявата колона. Седмочините и звънците се нуждаят от 2 до 5 броя, а скъпоценните камъни – от 3 до 5.

Преглеждайки таблицата за изплащане, можете да видите коефициентите на комбинации от награди, присвоени на всеки тип елемент. При изчисляване на възнаграждението избраната ставка се умножава по тези коефициенти.

Диви барабани на апарата Ослепителни камъни могат да се появят при всяко въртене и могат да заемат всички вертикали наведнъж. Тяхната задача е да заменят всякакви снимки с изключение на разсейването, помагайки да се създадат платени последователности.

Произволна загуба на полето от 3, 4 или 5 разсейва активира 8, 12 или 16 безплатни завъртания, по време на които функцията Свързани макари е свързана при всяко завъртане. Това означава, че в първите четири вертикала могат да се появят 2,3 или 4 съседни барабана, които са копия един на друг.

Следователно, резултатите от безплатните завъртания винаги носят солидна награда. Безплатните завъртания не могат да бъдат удължавани.

В слот машината има още няколко бутона за управление. Например, бутонът за автоматична игра ви предлага да играете в спокойна атмосфера, тъй като можете да пускате до 1000 автоматични обрати и просто да гледате как печелят комбинации, които печелят. Такива завъртания на макарите се извършват, като се вземе предвид избраната скорост.

В долния ляв ъгъл е блокът с настройки. Бутон с гаечен ключ ще ви помогне да конфигурирате няколко опции в играта: бързи завъртания, екран за пръскане и барабаните започват с интервал. Бутонът за сила на звука ще ви позволи да зададете желаното ниво на звука, но бутонът с въпросителен знак ще отвори нов прозорец, в който ще се показва цялата информация за процеса на игра.

Описание на машината Резюме

Игралната машина Dazzle Me е надарена с доста оригинален дизайн и има прилично количество печеливши опции. Макарите на слота са проектирани по необичаен начин, следователно в играта има 76 печеливши линии, Това ви позволява да спечелите максималния брой умножения и победи.

Оригиналните опции за бонус ще се потопят в света на скъпоценните камъни, които ще обогатят всеки гост на слота Dazzle Me!

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment