Dancing Dragon Spring Festival

Playson е компания, специализирана в разработването на най-новите слот машини, посветени на увлекателни истории и съдържащи уникални бонусни режими.

Често разработчиците от тази компания в процеса на създаване на видео слотове обръщат внимание на азиатските теми, те не се отклониха от традицията при разработването на ново приложение за хазарт Dancing dragon spring festival.

Тема на игралната машина

Dancing Dragon Spring Festival е видео слот с пет барабана, темата на който е свързана с празнуването на Нова година. Ако в повечето страни датата на честването съвпада с 1 януари, то в Китай нещата са малко по-различни, поради различните дати в зависимост от конкретната година. През 2017 г.

Новата година в Китай се чества на 28 януари, а празненствата засягат не само един ден, но продължават цяла седмица. Като част от слот машина Dancing Dragon, пролетният фестивал се предлага на играчите напълно да се окажат в зимен Китай, където основните елементи на празника са фенери и червени летящи дракони, символизиращи предстоящото настъпване на пролетта.

Описание на слота

Дизайнът на игралната машина напълно отразява културата на тази мистериозна и най-голяма азиатска страна. В централната част на екрана на играта има пет барабана, на които с помощта на 15 символа печеливши комбинации се оформят едновременно на 30 активни линии.

Преобладаващият цвят на символите за игра е червен, докато дизайнът на слота е доминиран от сини и виолетови цветове.

Слотът се характеризира с цветни цветове, лек панел за контрол на процеса, както и богата анимация, проявите на която са забележими както при наличието на печалби, така и по време на нормални завъртания, в които детайлите на фона са анимирани. По-добре да усетите атмосферата на китайския пролетен фестивал помага фоновата мелодия.

Логото на игралния слот е разположено в горната част на прозореца и има както международна версия, така и китайски колега с йероглифи.

ТАНЦИРАНЕ НА ДРАГОН ПРОЛЕТ ФЕСТИВАЛНИ АВТОМАТИЧНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Визуалната композиция ще допълни звуковата композиция, въвеждайки нотка на реализъм и динамика във всичко, което се случва. Конфигурацията на игралното пространство в играта Dancing Dragon Spring Festival е много проста: игралното поле има 5 барабана и 30 линии.

Такива индикатори се считат за оптимални за новите видео слотове и следователно потребителите ще могат да оценят напълно динамиката и производителността на завъртанията. За да конфигурирате основните параметри, на контролния панел има бутони.

Символиката на играта е най-важният компонент, защото с нейна помощ се формират комбинации от награди. Всеки символ на пролетния фестивал на Dancing Dragon е нарисуван много реалистично и има свой набор от коефициенти за изплащане.

Тези съотношения влияят пряко върху размера на възнаграждението, тъй като се умножават по индикатора на текущата ставка. Сред общия брой знаци може да се разграничи двойка с разширена функционалност. Дивите и разпръснатите са се превърнали в такива елементи. Wild е необходим за допълване на други комбинации.

Добавянето е възможно поради факта, че дивият символ е универсален. Скатерът се различава от другите стойности по възможността да играе разсейване. Скатерите ще бъдат платени в зависимост от това колко ще се появят на барабаните.

Ако изображението с дракона запълни всички клетки на полето, играчът получава най-голямата награда на слот машина Dancing Dragon Spring Festival, а именно 150 000 кредита.

Описание на играта

Печалбите на игралния автомат на Dancing Dragon Spring Festival се провеждат редовно, а основното условие за появата им е събирането на платена комбинация. Комбинации, състоящи се от 3 или повече от един и същ тип символи, които трябва да бъдат поставени на съседни макари в рамките на обща линия, се считат за победни.

Когато се появи комбинация, играчът получава незабавна награда, чийто размер зависи от броя изтеглени артикули, първоначалния депозит и приоритета на символите в таблицата за изплащане.

Комбинациите са сглобени с различни атрибути на китайската Нова година, където се намират огнен фенери, музикален инструмент, писма с пожелания, барабани и празнична украса. Минималната награда, получена от играча, е 0,05, може да бъде получена с 3 букви.

В допълнение към стандартните знаци, които действат съгласно описаните по-горе правила, има няколко специални, за които полето за действие е малко по-различно.

Например златен жетон с квадратна дупка в средата е див, което означава символ, който може да замени други, когато подобна подмяна води до подобряване на съществуваща такава или събиране на нова комбинация, която ви позволява да получите награда. Златните жетони се появяват изключително на средната макара.

Танцуващият лъв е разпръснат, защото когато се появят 2-5 броя на всяка позиция на машината, се очаква награда, независимо от символите, принадлежащи към активните линии.

Dragon е бонус символ, който не води до стартиране на специални кръгове, но ви позволява да получите 0,50-50 за x3-x5 на линията. Освен това, ако всичките 15 клетки са пълни с дракони едновременно, играчът получава супер награда от 450 000 при максимално ниво на залози.

Описание на машината Резюме

Dancing Dragon Spring Festival е отличен китайски слот, който ви позволява да се насладите на празненствата, присвоени да съвпаднат с Нова година отново по всяко време. Цветната и спокойна графика ще се хареса на феновете на слота Lights и други подобни устройства.

Съставът на слота е изключително прост, което го прави удобен за използване за широк кръг играчи. Сред характеристиките на приложението за игра включват висококачествена графика и анимация, както и възможност за спечелване на максимална награда, при условие че на линиите се събират достатъчен брой дракони.

В играта няма безплатни завъртания и други модификации, следователно това приложение ще бъде интересно само за феновете на не твърде сложните слот машини, където акцентът е върху самия процес на игра, а не върху насищането му.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment