Cyrus the Virus

Микроорганизми, бактерии, вируси – всички тези живи същества формират невероятния си микрокосмос. Само истински учен може да го изследва. Но най-любопитен и любознателен може да избере за себе си безплатния слот машина Cyrus The Virus и да гледа най-тайните, но най-интересните процеси на планетата.

Играта е представена в много стилен и ненатрапчив формат, поради което от време на време няма да ви дразни. Този слот приятно ще изненада както потребителите с опит и богат опит, така и тези, които току-що започват да се опитват сами в подобен жанр.

СВОБОДЕН ЦИМУС ВИРУСНА АВТОМАТИЧНА ИГРА

Визуално безплатната игрална машина е декорирана в пастелни зелени нюанси. Трябва да се признае, че цветовата палитра е много добре подбрана, а основната графична композиция служи като идеален фон за развлекателния процес.

Играта ще се проведе на полето, което само по себе си заема около 90% от пространството на главния екран. Това поле е представено в 5-барабанен формат, поради което неговата структура е гарантирана да бъде позната на повечето потребители.

Броят на клетките във всеки от барабаните е 3 броя, а линиите в слот 10. Струва си да се отбележи, че линейният индикатор е фиксиран, което елиминира възможността за контрол върху броя на линиите.

За по-голямо удобство линиите са маркирани с маркери, които показват позицията им в най-подходящия момент от играта. Потребителите ще контролират играта с помощта на специални бутони в долната част на екрана. Тези бутони за чифт броячи формират контролния панел, който ще се превърне в инструмент за управление на видео слота.

Също така в играта има специална таблетка, която съдържа всички данни за символите, индивидуалните коефициенти, специалните способности на отделните елементи и т.н. Тази таблетка се препоръчва да се запознае всеки участник в процеса на игра.

КИРУС АВТОМАТИЧНАТА БОНУСНА ИГРА ВИРУС

Всички символи в свободния слот Cyrus The Virus ще се появят пред потребителите под формата на микроорганизми. Всеки един от тези микроскопични жилища на планетата се проследява в много подробен и реалистичен вид. Както бе споменато по-рано, индивидуалните коефициенти са характерни за символите.

Почти всички снимки ще могат да се подредят в собствените си комбинации, давайки на играчите много хубава награда. Сред всички игрални герои, можете да изберете специален див. Неговата характеристика е гъвкавост. Този знак може да се появи на средния барабан и следователно няма способността да формира атаките си.

Въпреки това, диви ще бъде подходящо допълнение към всяка комбинация, и може значително да повлияе на ефективността на геймплея. Ако играчът е щастлив да събере цяла ивица от Wilds, в този случай повторното завъртане ще бъде стартирано от игралната машина. Тя ще бъде безплатна, със същата скорост като предходните стандартни завъртания.

Дивите символи в същото време остават в позициите си. Такава добавка към бонус предлага на играчите много щедри награди с минимален риск. Що се отнася до нивото на риск и допълнителната бонус игра, в Cyrus The Virus видео слота липсват.

Решил да увеличи армията на своите почитатели, компанията Yggdrasil го прави по всички възможни начини, завладявайки една целева аудитория след друга. Този път дойдоха до биологичните учени – игралната машина на Cyrus Virus ще се превърне в истинска тестова лаборатория с бактерии и микроби от всякакъв вид.

Но за разлика от микрочастиците, които носят със себе си куп рани и в резултат на цената на лекарствата, самата машина за вируси на Cyrus може да ви направи по-богати с 20 000 монети. Сега можете да играете безплатно в демото на тази слот машина без регистрация, защото вероятността да не получите злонамерен микроб достига, като RTP, 96,3%.

Този път Yggdrasil реши да „заеме” слот машината Starburst от Netent. Същото се отнася и за дивите символи и за победа в двете посоки. Приблизителната честота на активиране на респинсите е доста висока. Можете да ги изчакате на всеки 18 завъртания. В същото време, 60% от общите лихвени проценти са резервирани за плащания в бонус опцията незабавно.

Средната ми печалба от отстъпки е 10 залога. Но в основната игра можете да хванете хит в 13-14 завъртания от 100. Като се има предвид, че машината е подходяща за възпроизвеждане на бонус пари, ще оставя положителни препоръки за игра за истински пари.

Скрити параметри и настройки на Cyrus на вируса

 • Слот машината Cyrus the Virus Bonus Frequency – респинс с диви символи статистически отпадат на всеки 18 завъртания (5.41%).
 • Вероятността за удар (всяка победа) е 13.69%.
 • Разпределението на печалбите – 40% в основната игра и 60% в бонуса.
 • Максималната печалба по време на тестовете е 168x.
 • Средната бонус победа е 10x.
 • Волатилност – 4.47 от 20 (ниска).
 • Дължината на цикъла е кратка.
 • Рейтингът на слот машината за залог е 6.11 от 10.
 • Процентът на спечелване (RTP) от 96,3% ви позволява да получите положително очакване за победа.

Описание на игралната машина

Бонус Зелената и синята лаборатория в слот машина Cyrus Virus, където трябва да изучавате вируси, се състои от 10 постоянно активни линии. Пет от тях се заплащат стандартно от първата ролка, а останалите пет – от макара № 5.

Но не само ще наблюдавате експериментите. Любопитни червеи ще изскочат от норка и ще летят през полето всеки път, когато се образува комбинация. Самите герои са надарени с анимационни способности – с всяка победа микробите се появяват не само очи, но и много остри зъби.

Ето защо, играят безплатно в демото на този видео слот без регистрация също ще бъде смешно, което със сигурност ще бъде оценено не само от персонала на лабораторията.

Технически спецификации

 • Производителят на тази игрална машина – компанията Yggdrasil
 • Броят на барабаните – 5
 • Брой игрални линии – 10 (постоянно активни)
 • Линия залог – от $ 0.01 до $ 4
 • Диапазонът на размера на залозите – от $ 0,10 до $ 40
 • Максимална печалба – x2000 (пет знака Син микроб)
 • Див символ – да (многоцветен микроб)
 • Бонус завъртания – да (respina от див символ)
 • Очакваният процент на изплащане (RTP) в слота е 96.3%

Символи и плащания

 • Спечелване на младите вируси: синьо, синьо, зелено и лайм, въпреки че правят смешни лица, те редовно ви прехвърлят от 10 до 200 монети.
 • Жълтите и оранжевите бактерии могат да се изплатят по-щедро – дават на играча 30 – 400 монети.
 • Синият микроб е не само най-големият сред героите, но и носи плащания от 100 до 2000 монети.

Октоподният Wild символ се появява само на средния барабан. Изпаднал във всяка позиция, той мутира целия барабан и замества всички картини на екрана.

Безплатни завъртания

В тази машина няма безплатни завъртания. Но учените няма да останат без безплатни завъртания: след всяко появяване на символа Wild и получаването на изплащането, Wild символът замръзва върху цялата колона, а останалите барабани отново се завъртат.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment