Cosmic Fortune

Междузвездни пътувания и извънземни гости винаги са се интересували и са привличали вниманието. Безкрайни простори, милиони звезди, астероиди, комети – всичко това беше въплътено в пъстър и забавен видео слот от екипа за разработка на NetEnt, наречен Cosmic Fortune.

В играта ще бъдете лоялен помощник на веселия астронавт и ще се опитате да се отървете от всички извънземни и врагове на главния герой. Основната цел на космическото пътуване ще бъде 5 джакпота, представени в играта, три от които са прогресивни.

Правете комбинации, поемайте рискове и се наслаждавайте на неограничено пространство в уникалния слот Cosmic Fortune.

Функции за дизайн на слот Cosmic Fortune

В игралната машина Cosmic Fortune трябва да пътувате до непозната планета. Което е обитавано от забавни роботи и странни създания. Но не се страхувайте от тях, защото те няма да причинят вреда, а само ще осигурят интелигентни печалби.

Като такива барабаните отсъстват и вместо тях символите се появяват на три реда в космическите им сфери. Играта е придружена от приятна музика с необичайни ефекти и всяко въртене на барабаните ще бъде придружено от извънземни звуци. Можете да играете Cosmic Fortune онлайн безплатно, за да се срещнете с нови герои или да се подготвите за отговорна игра.

Cosmic Fortune игра на слот машина

В слота работят пет барабана и петнадесет линии за плащане, които са в постоянна дейност. Минималният залог на ред е една монета. Цената за него започва от 0,02 до 0,50 цента. По този начин минималният залог на ротация ще бъде 0,30 долара и няма да надвишава 150 долара.

Широката гама позволява на начинаещите да играят Space Fortune за пари без никакви рискове, а високите ролки да изпробват бандит в игра по голям начин.

Слотът е преведен изцяло на руски език, така че няма да има проблеми с неговото управление. Според традицията на NetEnt има опции за автоматична игра и бутон за максимален залог. Можете да научите повече за изплащанията и комбинациите от сгради, като кликнете върху бутона за информация.

Игралната машина е удобна за използване на различни джаджи. Автоматичното адаптиране го настройва към всяка резолюция на екрана, така че да не изпитвате неудобства при използване на мобилни телефони, играещи безплатно в Cosmic Fortune или срещу пари.

Символите на еднорукия бандит са астронавтът, необичайни роботи, планети и астероиди, ракети и други небесни тела, които все още не са известни на човечеството. За да хванете платена комбинация, трябва да съберете от три еднакви снимки. Golden Wild се появява само на средните барабани и има свойството само да заменя други изображения, ако те са в подходящо положение.

И три златни планети ще стартират цикъл от десет завъртания, след което играчът гарантирано участва в бонус играта.

След безплатни завъртания трябва да хвърляте камъни в специални уловители, за да спечелите един от пет джакпота. По-добре е сами да видите този процес, като тествате слота в безплатен режим. Но си струва да се отбележи, че играчът излиза от този кръг с плащания във всеки случай.

Описание на машината Резюме

Като цяло, слот машина Cosmic Fortune е невероятно ярък и вълнуващ видео слот. Висококачествената графика и космическата музика в комбинация със забавни герои и опцията Avalanche Fall правят играта още по-привлекателна и динамична.

Слотът е подходящ за всички любители на космическите теми и пристрастяващия геймплей. Играйте с Cosmic Fortune и може би можете да спечелите основния джакпот на слот машината!

БОНУСНА ИГРА

В Cosmic Fortune има две бонус игри. Можете да влезете в тях само чрез режима на безплатни завъртания. Спомнете си, въпреки че е малко вероятно да сте имали време да забравите, че в този режим сте събирали камъчета.

Сега летящият кораб на земния герой се появява в бонус играта и хвърля тези много камъни на извънземните кораби. Всяко попадение дава определена печалба. В центъра на първата бонус игра е най-големият кораб с надпис Бонус. Ако в него попаднат три камъчета, се активира втората бонусна игра.

Във втората бонусна игра можете да спечелите един от 5 прогресивни джакпота: Rapid, Mini, Midi, Major, Mega. Първите две са все още фиксирани, тоест във всички казино печалби ще бъдат същите. Но джакпотите Midi, Major и Mega са прогресивни, въпреки че се провеждат за всички казина наведнъж. Тоест, чисто технически, те също са навсякъде, само размерите им могат да се различават в зависимост от басейна.

В бонусната игра с джакпоти корабът на защитника на Земята също започва да изпуска камъчета, само че в дъното има пет малки кораба с джакпоти. Ако три камъчета попаднат в един кораб, тогава ще спечелите този джакпот. За бонусна игра можете да спечелите само един джакпот, дори и да ударите няколко едновременно.

Джакпот в игралната машина COSMIC FORTUNE

Можете да спечелите около 1470 000 монети в онлайн слот машина Cosmic Fortune! Преведено на най-скъпата монета, тя е $ 735 000. Тази цифра включва възможните печалби както в стандартни, така и в бонус игри. Тоест, прогресивният джакпот също може да бъде не повече от тази сума. Струва ни се, че ще сте доволни от тази сума, въпреки ограниченията.

КОЗМИЧЕСКИ ПРЕДВАРИТЕЛНИ ПРОГРАМИ

В заключение отбелязваме, че видео слотът Cosmic Fortune е изключително интересно устройство, което успешно използва темите за космическото и извънземно нашествие.

В същото време разработчиците успяха да приспособят две бонус игри с първоначалния принцип на разпределение на печалбите и 5 джакпота наведнъж, три от които са прогресивни.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment