Copy Cats

Често животните стават главни герои на видео игра. Комарджиите харесват тези модели, тъй като атмосферата на детската площадка се характеризира с положителна енергия и те се възползват максимално от процеса.

Подобен виртуален слот беше пуснат от NetEnt. Слот машина Copy Cats ще ви запознае със забавни герои и ще донесе солидни печалби.

Описание на слота

Барабаните на виртуалния слот Copy Cats ще изведат участника на улицата на малко уютно градче. Топло време е благоприятно за разходки на чист въздух. Синьото небе с няколко розови облака показва, че не можете да вземете чадър и спокойно да се възхищавате на местната архитектура.

В такива хубави къщи живеят само добри хора. Те обичат котките и винаги ги отнасят към любимите си лакомства – риба и мляко. Животни с различни цветове заеха места в 25 реда от виртуалния слот Copy Cats. Както в игралната машина Pretty Kitty, домашните любимци действат като тематични емулаторни герои.

Има и отпечатъци от котки, мишка по часовник, риба и камбана. Анимацията на героите придава на видео слота особен чар. Ненатрапчивото музикално съдържание допринася за приятно забавление. В подобна шарена компания времето ще лети бързо.

Описание на интерфейса на играта

Игралния софтуер Copy Cats използва традиционен набор от ключове. Бутонът в центъра на панела с две стрелки стартира барабаните.

Наблизо са клавишите, за да включите автоматичния режим на въртене и да използвате максималния залог. Количеството му може да се променя по време на играта, увеличавайки броя на монетите с бутона – Level и бутона Add. монети определя тяхната номинална стойност.

Разделът с информация съдържа цялата информация за правилата на видео слота, оформления на печеливши комбинации, изплащания, опции за награди. Целта на контролните клавиши да запомните не е трудна, още повече, че всеки има надпис.

Описание на играта

Copy Cats виртуален слот се състои от 5 барабана. Комбинациите от награди ще се формират на 25 активни линии. Те могат да включват 3, 4 и 5 еднакви знака. Всички получени суми се прехвърлят в сметката на играта, тъй като няма възможност за тяхното увеличаване, няма рискова игра.

Символът със златна котка, която се крие зад топка конец, е див знак. Използва се в опциите за награди на видео слот Copy Cats. Той не формира независимо печеливши комбинации, но замяната на тематични символи им помага да правят печеливши комбинации.

Камбанка на струна е разпръснато. Отпада само на 1-ва, 3-та и 5-та барабани. Едновременното появяване на специален символ започва кръг от бонус завъртания. Мини-играта се състои от 10 безплатни завъртания.

В неговите рамки див знак може да заема всички позиции на барабана. И ако дивата природа присъства на 1-ва барабана, всички знаци с котки на игралното поле се превръщат в Wild. Така ще се формират повече печеливши комбинации. Тази опция се нарича Copy Cats Feature и също се появява в основния кръг на виртуалния слот Copy Cats. Действието му е следното.

Когато на 1-ва барабана 3 идентични изображения с котка изпаднат, тогава върху цялото игрално поле героите с котки ще бъдат превърнати в този герой. След това може да има по-успешни комбинации. Следващият кръг се провежда както обикновено.

БЕЗПЛАТНА ИГРА ЗА КОПИРАНЕ НА КОТИ

Символите на безплатната машина Copy Cats са направени в анимационен стил, върху тях са многоцветни котки, които мигат от учудване. Червените, розови и сини котки са обикновени елементи, но златната котка, скрита зад надписа Wild, е див символ.

Общите икони включват изображения на часовникова мишка, бутилка мляко, рибен скелет и 4 многоцветни отпечатъка на котешки крак. Има още един символ със специални възможности – разпръскването – върху него се разнася камбана, който виси котки на врата.

Слотът има 5 стандартни барабана и 25 линии за постоянно плащане. Контролният панел ви позволява бързо да се справите с алгоритъма на действията. Като се има предвид, че всички линии са активни и залозите са равни, желаният залог се избира с помощта на бутоните – за това са разрешени 10 нива, във всяка от които можете да промените номинала на монети от 0,01 до 0,50.

Обикновените снимки образуват комбинации от награди, когато 3, 4 или 5 еднакви изображения са подредени под формата на непрекъсната верига по пътя на линията за заплащане и само от първата вертикала вляво. Индивидуалните коефициенти за комбинация са изброени в подробната таблица за изплащане – те се умножават по линейната ставка – това ще бъде размерът на наградата.

Wild има право да заменя обикновените икони, помагайки за увеличаване на шансовете за победа. Скатерите могат да се появяват само на 1, 3 и 5 барабана. 3 разсейване, които падат едновременно, дават кръг от безплатни завъртания.

BONUS CAT GAME GAME

Освен наличието на специални герои, игралната машина Kota ще зарадва потребителите с оригинални опции за награди.

Функция за копиране на котки – ако изведнъж се случи, че първата колона вляво е заета от елементи, илюстрирани с портрет на същата котка, тогава всички останали котки, които са в клетките в този момент, ще се превърнат в икони със същите котки, паднали в първата вертикала – играчът може да получи невероятна награда!

Особеността на кръга от безплатни завъртания е, че дивият символ се появява там в дълги стекове, което само по себе си е много продуктивно отразено в подготовката на успешни комбинации. Ако дивата заема всички позиции на първата макара, тогава всички портрети на котки на игралното поле се превръщат в дива природа – с всички произтичащи от това последствия.

В заключение

Игралния слот Copy Cats е интересен модел, който привлича с вълнуващ сюжет. Висококачественият дизайн ще позволи на участника да се чувства комфортно и да гарантира приятно забавление.

Честите печеливши комбинации допринасят за натрупването на солидна печалба. Висок резултат се гарантира и от опцията за награда, която е валидна както в основната игра, така и по време на безплатни завъртания.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment