Copsn robbers

ОПИСАНИЕ НА ИГРАТА

Да играят на полицаи и улов на опасни бандити, които обраха банка, сега може да са в видео-слот от компанията Novomatic. Този слот се нарича Cops `n` Robbers. Тук всеки престъпник очаква наказание, а тук Можете да получите отлична награда. Сирени гонят, поимка крадци и строг съд, всичко това Ви очаква в пет слот барабаните слота. Оригиналната тема на видео-слота ще ви позволи да получите максимално вълнение.

Описание оформяне на игрален автомат

Отлична графика и изключително красива игра дизайн оставя много положителни емоции. На фона На нощния град може да се види различни игрови герои, които се формират в двадесет линии на изплащане. Кликнете тук за разбойниците куче и са преследвани от полицията, също така в слота, има такива символи като сирена, сейф, полицейски коли и момиче-регулировщик. Ще бъдете възхитени от процеса на игра, който ще е огромно удоволствие и много вълнение.

Описание на играта процес

Слот Cops `n` Robbers притежава обновен интерфейс, така че управлението на играта е изградена на прост принцип. Отдясно е прозрачно меню, където можете да персонализирате всички необходими параметри. Натиснете бутона Menu и на екрана се появява прозорец, в който се намират бутона за избор на линии и размера на залаганията. Тук можете също да изберете и максимален залог, като кликнете върху Max Bet. В същия прозорец Можете да включите и изключите музиката. Раздел Playtable се намира в същия раздел. Между другото, ден за комбинации се променят с процент, така че обърнете внимание на това. А ето за стартиране на играта трябва Да натиснете стрелка, която е публикувана на прозрачен менюто в дясно.

В слот машина Cops `n` Robbers Ви очаква един невероятен брой на лапи, така че преследването на престъпници, обещава да бъде хазарт. Обърнете внимание на жокер символ, който предлага осуети джакпот в играта. Тя е представена на злото куче, което замества всички обикновени символи. При това всичките Си печалби, в които участва жокер символ се удвояват.

Три скаттера в слот машина Cops `n` Robbers предлагат да станете собственик на невероятни награди. Например, символ на полицейска сирена донесе невероятен резултат, тъй като предлага огромен брой безплатни стартира на барабана. Така, три скаттера предлагат да се получи петнадесет стартира, а четири знака ще даде 25 завъртания на барабана. но най-хубав подарък дава пет символа сирената, тъй като в този случай играчът получава право на 100 пъти завъртете безплатно игри барабан. Между другото, по време на данни стартира на всички печалби ще се умножава по три, което значително ще повиши Вашата награда.

Вторият скаттером стои логото на играта, така че той предлага да играе в бонус кръг на Hot Pursuit. Тук е необходимо да преследвате бандити, до копам чрез хвърляне на кости. Ако имате късмет, ще получите значително резултат изтеглим и на себе си максимална печалба. А това е трета scutter сейф, стартира бонус игра Safe Cracker, където, взламывая сейф, може да се получи значително умножение залози. По данни на наградни игри можете да направите добри пари, така че не си струва да изпускаме тази възможност.

Рискът от играта

Има в слот машина Cops `n` Robbers и риск-игра, в която трябва да изберете цвят на картата. Ако късметът е на Ваша страна, а след това ще получите удвояване на победа за въртене, но в противен случай ще изгубите всичко. Между другото, броят на удвояването за неопределено време, но бъдете внимателни и останете в подходящия момент. Както виждате, слот на слот Cops `n` Robbers има достатъчно голям брой джаджи, които значително увеличават процентът на печалбите на играчите.

Резюме на описанието на слот машина

Слот-машина, е много оригинален и интересен, защото тук има различни приспособления, които позволяват да се получи много награди. Вас чака три скаттера, които стартира картофи-на гърба или бонус игри. А ги в слота, между другото, вече две. Също така има жокер символ, който носи максимални печалби и удвоява всички печалби с участието му. За любителите на риска предложена е игра на шанс, в която може лесно да засили своите плащания. Ще останете силно впечатлен от играта и да забогатеят.

Слот машина Cops’ ‘ n ‘ Robbers ще участниците залози тези разбойници от банките, които трябва да избяга от полицейски тормоз. Базова функционалност на онлайн слота включва шеги на барабаните, режим безплатни завъртания и късмета. Всеки от изброените възможности изисква да отговарят на определени условия, по тип на веригата идентични изображения, набор активатори или правилния избор.

Основното внимание на потребителите на игралния автомат Cops’ ‘ n ‘ Robbers ще се съсредоточи около знака, където са представени снимки на престъпници, полицаи, бижута, сейф и автомобил. Последните две наименования освен обичайните плащания, изпълняват специални функции:

  • Wild – заменя други
  • Scatter – стартира Free spins.

За да подобри шансовете си за победа в слот машина Cops’ ‘ n ‘ Robbers, препоръчваме да се включи стратегия за игра на средни и големи стойности на паричните единици на къси разстояния, които ще неутрализират негативното влияние на показателя възвръщаемост на RTP.

ХАРАКТЕРИСТИКИ СЛОТОВЕ
МНОЖИТЕЛЯТ

Слот машина Cops’ ‘ n ‘ Robbers имам един вариант награден функция, която позволява умножаване на спечелените печалби по линии с участието на Wild по множител х2. Същата стойност на множители потребителите слота могат да спечелят, ако си тръгнат от преследване, но неговият ефект ще се разпространи и в общата награда на режима Free spins.

БОНУС РЕЖИМИ
FREE SPINS

Големи победи в слот машина Cops’ ‘ n ‘ Robbers по-лесно да се постигне само чрез теглене на безплатни завъртания, които се отварят след загуба на екрана слота комбинация от 3, 4 или 5-Точкова. Според условията на бонуса, участник в слота може да извърши няколко фриспинов, докато си тръгва от преследването на ченгетата. Това се случва по пътя срещат препятствия, които ще трябва да се движите наляво или надясно опит на избор да си тръгне и да се плаща х2.

ХАЗАРТ

Най-новата възможност да печелите в слот машина Cops’ ‘ n ‘ Robbers реализира чрез рискована игра, в която потребителят избира цвят или боя обърнати карти. Ако зададете правилния избор на цвят, начална сума се удвоява, а ако успеем да вземем боя, след това наградата, и не се умножава по 4.

 

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment